- 4 Eylül 2025
- 11
- -7
- 1
- 20
- Konu Sahibi zeyneeeeeppppoooo
-
erkekler düz mantık sebep aramaya gerek yok. Kız işlevli bir hediye almış o da kullanıyor.neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi
Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruzDuygusal birşey aramaya gerek yok bence, erkek milleti yani çokta seyyapmamak lazım
Ara o zaman hocam, ne diyelim şimdi, kavga et, cüzdanı parçala, yenisini alBen ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
ne muamelesi görürsün allah askina.Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
Bu dinamikler ilişkinin başında kurulur zaten. Sizden geçmişin izini temizleme talep ettiğinde kendin yapmadığın şeyi benden bekleme demek ilişkinin başinda iken çok kolay bişey. Zaten yol yakın kaybedecek bir şey yok.Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
Yol yakın değil 2 senelikBu dinamikler ilişkinin başında kurulur zaten. Sizden geçmişin izini temizleme talep ettiğinde kendin yapmadığın şeyi benden bekleme demek ilişkinin başinda iken çok kolay bişey. Zaten yol yakın kaybedecek bir şey yok.
Ömründen yıllar gideceğine iki sene gitsin daha iyi, yol gayet yakın, daha başındasnYol yakın değil 2 senelik
Bence çok zor bilemedim içinden nası çıkarsınız? Belki sevgiyle aşarsınız, üstesinden gelirsiniz, hep dualarımda olacaksınızŞimdi kızlar yeni bi olay anlatıcam sevgilimin eski sevgilisi buna cüzdan hediye etmiş sevgilimde bunu atmamış hâlâ kullanıyodu ama kıza karşı hicbisey hissetmiyo neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi
Hala yakın.Yol yakın değil 2 senelik
o muameleyi görürsen büyük ihtimal kalitesiz bir adamla kalitesiz bir ilişki içinde olduğunu gösterir.Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
Al yeni bir cüzdan.Şimdi kızlar yeni bi olay anlatıcam sevgilimin eski sevgilisi buna cüzdan hediye etmiş sevgilimde bunu atmamış hâlâ kullanıyodu ama kıza karşı hicbisey hissetmiyo neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?