neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi

Söylemeyi dene o zaman bi abla tepkisi nolucak

Eee sizde birgün eski sevgilisi olursanız yeni sevgilisi sizin aldığınız cüzdanı çöpe attırır .Adamda napsin işte az zeki olup cüzdanı kendine ben aldım demek lazım galiba .Yoksa neyi var yok çöpe de gidebilir.Esyalara anlam yüklemeyin sevgilinizin eski sevgilisi cüzdanı yeni sevgilisine alıyordur artık düşünmeyin

Öyle bir kız değil iste hem aldatmış hemde şuan hâlâ biyerlerden haber gönderiyo

Öyle bir kız değil iste hem aldatmış hemde şuan hâlâ biyerlerden haber gönderiyo
Evet öyle olur hep aldatmış olurlar evet.Haber gonderiyorsa tikasin haber yollarını mükemmel sevgiliniz.Öyle değil o işler bir insan bir insandan haber almak istemedimi yeri gelir onu bir bozar bir asagilarsin sana istesede ağzını acamaz bunun binbir yolu var .Siz bosverin eski sevgili konseptini iyi gidiyorsa ilişki iyidir kötü gidiyorsa kötü Hortlatmayin böyle eskide kalmış hayali insanlari

Hic bisey olmaz, soylememe sebebim korkumdan degil sadece durduk yere neden aniyormus gibi şu da sunun hediyesiydi densin ki kullanirken o kisi aklima bile gelmiyor gunluk hayatta, sizinki ne oldu da soyledi mesela?
Görüntülü konusurken amcasına veriyodu ben kullanmıyorum sen al diye ilk sorduğumda erkek arkadaşım aldı dedi sonra birkaç gün geçti eski sevgilim aldı dedi

Görüntülü konusurken amcasına veriyodu ben kullanmıyorum sen al diye ilk sorduğumda erkek arkadaşım aldı dedi sonra birkaç gün geçti eski sevgilim aldı dedi

Ben kullanmiyorum sen al denilen bi esyayi kim aldi diye sormak benim aklima bile gelmez. Ikiniz birbirinize tencere kapaksiniz tam
O cuzdani cöpe atmis olsa nolcakti mesela gecmiste öpüşüp koklastigi ya da belki sevistigi siliniyo mu kafasindan bi insanin hatirlamak istedikten sonra? Herkesin oyle veya boyle bi gecmisi var sonucta esya atmak tutmak bunu degistirmiyor.

eee ne var bunda? ben 11 senelik evliyim, 17 sene önce bir sevgilimin aldığı kolye duruyo hala ayrıldım diye eşyaları çöpemi basmam gerekiyor du ?

bende atmam gıyerım yanı olay anı vs değil neden çöpe atayım ki al bı cuzdan sende yenısını eskisini sallayın çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…