- 4 Eylül 2025
- 11
- -7
- 1
- 20
- Konu Sahibi zeyneeeeeppppoooo
-
Söylemeyi dene o zaman bi abla tepkisi nolucakHer şeyi atmak zorunda miyiz ki. Ben de taki, eşya filan kullandim yani genelde bi anlami yok. Eski sevgilimin birinin aldigi gomlegi yirtilana kadar giymistim baya guzeldi ama ekipmanlarimdan dolayi yirtilmisti evliydim gayet ama esime ustumdekileri gosterip şunu 5. Sevgilim aldi, bu 10.nun hediyesi filan diye saymiyordum
Ne gerek var meselaaaa
Kendin cuzdan alip hediye et , Onu kullansin madem.Şimdi kızlar yeni bi olay anlatıcam sevgilimin eski sevgilisi buna cüzdan hediye etmiş sevgilimde bunu atmamış hâlâ kullanıyodu ama kıza karşı hicbisey hissetmiyo neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi
Öyle bir kız değil iste hem aldatmış hemde şuan hâlâ biyerlerden haber gönderiyoEee sizde birgün eski sevgilisi olursanız yeni sevgilisi sizin aldığınız cüzdanı çöpe attırır .Adamda napsin işte az zeki olup cüzdanı kendine ben aldım demek lazım galiba .Yoksa neyi var yok çöpe de gidebilir.Esyalara anlam yüklemeyin sevgilinizin eski sevgilisi cüzdanı yeni sevgilisine alıyordur artık düşünmeyin
Niye atmadın diye sor o zaman, biz nereden bilelim neden atmadığını. Erkekler böyle şeylere anlam yüklemez ayrıca.Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
Abla adres ver kitap göndericem neden atmadığını sormadım görüyosanNiye atmadın diye sor o zaman, biz nereden bilelim neden atmadığını. Erkekler böyle şeylere anlam yüklemez ayrıca.
Evet yazmışsın ama şu berbat yazım diline bakılırsa benim sana kitap hediye etmem gerekecek.Abla adres ver kitap göndericem neden atmadığını sormadım görüyosan
Eee biz mi alalım yeni cüzdan?Abla adres ver kitap göndericem neden atmadığını sormadım görüyosan
Sen al gönder bacımEee biz mi alalım yeni cüzdan?
Söylemeyi dene o zaman bi abla tepkisi nolucak
Evet öyle olur hep aldatmış olurlar evet.Haber gonderiyorsa tikasin haber yollarını mükemmel sevgiliniz.Öyle değil o işler bir insan bir insandan haber almak istemedimi yeri gelir onu bir bozar bir asagilarsin sana istesede ağzını acamaz bunun binbir yolu var .Siz bosverin eski sevgili konseptini iyi gidiyorsa ilişki iyidir kötü gidiyorsa kötü Hortlatmayin böyle eskide kalmış hayali insanlariÖyle bir kız değil iste hem aldatmış hemde şuan hâlâ biyerlerden haber gönderiyo
Dert eden sensin!Sen al gönder bacım
Görüntülü konusurken amcasına veriyodu ben kullanmıyorum sen al diye ilk sorduğumda erkek arkadaşım aldı dedi sonra birkaç gün geçti eski sevgilim aldı dediHic bisey olmaz, soylememe sebebim korkumdan degil sadece durduk yere neden aniyormus gibi şu da sunun hediyesiydi densin ki kullanirken o kisi aklima bile gelmiyor gunluk hayatta, sizinki ne oldu da soyledi mesela?
Ya güldürme beni gece gece ablaDert eden sensin!
Bence kızı unutamamışdır o.
İyice bak kesin gizli bölmesinde kızın fotoğrafı vardır.
Görüntülü konusurken amcasına veriyodu ben kullanmıyorum sen al diye ilk sorduğumda erkek arkadaşım aldı dedi sonra birkaç gün geçti eski sevgilim aldı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?