Bir de şöyle bir sorun var ki benim kuzenimle onun kuzeni evli ve biz bu aracılıkla tanıştık, bir ay sonra askere gidecek, ben şu an bunlardan dolayı ondan ayrılsam herkes olayın iç yüzünü bilmeden "askere gidiyor diye ayrıldı" şeklinde laf yapıcak, açıklasam belki de bahane olarak görecekler en çok bundan korkuyorum.
Ayrıca çok sinirlendiğinde 2 defa yanında otururken bacağına yumruk atma gibi bir durum da olmuştu şiddetten sayılır mı bu bilmiyorum, özür diledi zaten hafif yaptığını söyledi.
Ayrıca beni almaya gelirken 1 metre gerimde 7-8 kişilik erkek grubu varmış bana bakmışlar neden onların olduğu yerde bekliyormuşum, onun eski sevgilisinden daha o...ymuşum o bile böyle bi şey yapmamış, sonradan özür dileyip sinirden dediğini de dedi tabi
Ankee B Bihterinpekisi K KIR PAPATYASII
Brahma90
cilek.yagmuru
KudrAlobar @Ceku Bal G gunces
Anliyorum...ayrilmak cok zor tabi ya hic kolay olur mu. Is yok, guc yok, meslek yok, 10 cocuk evde, ailen arkanda degil, nikahli kocan yaneee ayrilmak oyle kolay mi ya. bence sen evlen sonra nasilsa yine konu acacaksin ama bu sefer kimseyi etiketleme olur mu. Malum kendi dusen aglamaz.