Neden Babam böyle anlamıyorum..

gözlerimi kapattm aynı benim babam bu dedim bayram günü bile bana zehir 1.yıllık evliyim ama anneme gidip bayramlaşamadm bile babamla 4 yılldır konuşmuyorum zatn buda bizim sınavımız galiba:43::43::ssz:

sizde babanıza ragmen evlenmişsiniz sanırım.
bende ona ragmen artık evlenmek istiyorum sevdigimle.. :31:

sizde babanıza ragmen evlenmişsiniz sanırım.
bende ona ragmen artık evlenmek istiyorum sevdigimle.. :31:
bnim babam hayatımın bir parçası olmadı hiç bir zaman ne evlenmeme karıştı ne okul hayatıma bana dokunmayn yılan misali zaten bende kararlarımı hep kendim aldım şunuda söyleyim çok şükür güzl bir evliliğim var ama yarın ne olacağmz belli dğil şunu çok iyi biliorumki başıma bisey gelse baba evi diye biseyim yok benim ne yazkki:ssz: eğer sizde sevdiğiniz kişidn eminseniz koyun tavrnızı bu hayat sizin sonuçta

bnim babam hayatımın bir parçası olmadı hiç bir zaman ne evlenmeme karıştı ne okul hayatıma bana dokunmayn yılan misali zaten bende kararlarımı hep kendim aldım şunuda söyleyim çok şükür güzl bir evliliğim var ama yarın ne olacağmz belli dğil şunu çok iyi biliorumki başıma bisey gelse baba evi diye biseyim yok benim ne yazkki:ssz: eğer sizde sevdiğiniz kişidn eminseniz koyun tavrnızı bu hayat sizin sonuçta

evde iki yabancı gibiyiz daha ne olsun..
tavrım ortada..
Allah yardımcımız olsun inşaallah..

evde iki yabancı gibiyiz daha ne olsun..
tavrım ortada..
Allah yardımcımız olsun inşaallah..

bizdede durum aynıydı :14:babam eşime karışamadı çünki eşim babamn tarafndan akrabamdı karşı gelmesi komik olurdu hoş karışsada ben diyeceğimi bilirdim :47:

Kızlar size örnek vereyim dayımın 2 oğlu bir kızı var allahım kızına neler yaptı kız kanser oldu yeminle oğullarını padişah ilan etti neyse kızı kesinlikle dışarı çıkarmazdı okulada ılkokul bıtırdı tamam dedi allahım azıcık yanına giderdik yalnız kızcağız diye üzerimize atlardı benle yaşıttı korkudan yeminle gidemezdik yılda bir Yada iki kere ondada kız yapmadığını bırakmazdı neyse kız kanser oldu çoçuk yaşta tedavi derken büyüdü hastanelerde geçti ömrünün yarısı o hastanede ölümü beklerken teyzesinin mimar olan oğlu ziyarete gitmiş birkaç kez birgün ağlarken görmüş neden ağlıyorsun demiş ahhh abi birgün yüzü görmedim ölümü bekliyorum oda daha neler yaşayacan evlencen mutlu olucan kız kim alırki beni ağırda bağlı inek gibi yasadım derseniz ben alırım demiş çoçuk dayım çıldırdı baldızının oğlu diye herşeye rağmen evlendiler kızın dökülen saçları yeniden çıktı gözleri gülmeye başladı v.s Dr çok iyiye gittiğini hamile kalmamasını söylemiş neyse korunurken kaldı bebek doğdukdan 1saat sonra öldü dayım benim ahımı aldı bak bebegı öldü dedı neyse kızın sonradan 3 çoçuğu oldu dayım evde istemez geldimi yüzüne bakmaz ve sonuç dayım kanser 2gelin aldı Gelinlerin alay konusu oldu adam yerine bile koymuyorlar Ramazan'da hiç biri oruç tutmamış dayım karışmaya kalkmış nerdeyse dayak yıyecekmiş gelinlerden kızı kapalı dayım açık gezenlere çok gıçık olur gelinleri mini şortlarda geziyor ahhhhh kızım ben sana ne yaptım ne salakmışım diye anneme anlatıyormuş kızımı çok üzdüm Rabbim cezalandırdı diyormuş oh oldumu desek bilemedim

Hayıır.. kurtulmak için evlenmiyorum ki.
Geçerli bi sebep yok, ailede tek karşı çıkan o. Konu açtım bunla ilgili. İstersen oku canıım daha ayrıntılı..
Tamam cnm şimdi okuyorum konunu oraya yorumumu yazarım..
babanız annenizle zorla mı evlenmiş ? severek mi evlenmiş ? sonra çocukları isteyerek mi yapmış mecburen anneniz istiyor toplum istiyor diye mi yapmış ? bana öyle geldi ki babanız ne evlenmeyi istemiş ne çocukları..
Yoo zorla evlenmemişler fakat annem lise mezunu babam ilkokul..
Babam çocuk sevmeyen biri açıkcası..
Çocukluğumuzu yaşayamadan büyüdük desem yeridir.
hem kardeşim hem ben..
Zaten kardeşimi bile istememiş başkada çocuk hiç istememiş..
Ağlasak bile susturun sunları diye kavga çıkarıyomuş.. asabi biri
Biz odadan odaya geçerken(salonumuz önceden direk kapıdan girinceydi yani oda değiştirmen için salondan geçmen lazım) salondan geçmeye bile korkuyorduk..
Bunlar ne dolanıyolar, niye kapıyı hızlı kapattılar,niye ses yapıyollar diye bile bize sarardı..
Odamızdan dışarı çıkamazdık esir hayatı gibi o evden kahveye felan gitse diye beklerdik dörtgözle özgürlüğümüzü ilan etsek..
Annemin boşanmasını çok kez istedim o dönem anne ananemin evine gidelim diye çok direttim.
Ki ben okulun her bitimi ananeme gidip 3 ay orda kalıyodum bu huzursuzlukdan kaçmak için.
Ama babannem izin vermedi annemin gitmesine,ve annemde katlandı.
Evet babam evliliğe hazır olmadna evlenmiş ve dedemden çok çekinirmiş dedemde annemler evlendikden 1 yıl sonra vefat etmiş ve babamın ipin ucunu kaçırmış..
Annem keşke deden dursaydı da ben baksaydım ona ondan korkuyodu baban der hala
Annem çok cici sakin biri babannem 20 sene bizle yaşadı ve annem baktı 2007'de vefat etti.
gözlerimi kapattm aynı benim babam bu dedim bayram günü bile bana zehir 1.yıllık evliyim ama anneme gidip bayramlaşamadm bile babamla 4 yılldır konuşmuyorum zatn buda bizim sınavımız galiba:43::43::ssz:

Aynen cnm ben de bi süre konuşmadım..
Kardeşimle tartıştı babam ve biz kardeşimle birbirimize çok bağlıyız bende tabiki kardeşimi korudum.
Üzerimize yürüdü(evliyim ve çocuğum var) eşim geldi aldı beni.. annem kavga etti
Kardeşim evi terk etmeye kalktı
falan falan.
Utanıyorum inanın kendisinden
Sabaha karşı eve gelmesinden(konu komşunun görmesinden)
Karı kız ayağına para yedirmesinden
Arkadaş ortamından(hepsi içkici ve küfürlü konuşan yiyici tipler)
Akrabalarımıza olna tavrı(ananem 2 gece kaldı hastaneye götürdük onda bile burnundan getirdi kadının öteki damatlarını çok seviyosun ya onlar seni gezdirsin gibi gibi laflar soktu sende iyi davran kadına,bayramda git elini öp senide sevsin)
İşte bir bayram daha geçiyor
Ne ananemi ne dedemi ne büyük eniştemi hiçkimseyi bayramlamadı bayramlaşmadı..
Utanıyorumm böyle birinin kızı olduğum için..
X'in kızı dediklerinde kaybolmak yok olmak istiyorum.

Kızlar size örnek vereyim dayımın 2 oğlu bir kızı var allahım kızına neler yaptı kız kanser oldu yeminle oğullarını padişah ilan etti neyse kızı kesinlikle dışarı çıkarmazdı okulada ılkokul bıtırdı tamam dedi allahım azıcık yanına giderdik yalnız kızcağız diye üzerimize atlardı benle yaşıttı korkudan yeminle gidemezdik yılda bir Yada iki kere ondada kız yapmadığını bırakmazdı neyse kız kanser oldu çoçuk yaşta tedavi derken büyüdü hastanelerde geçti ömrünün yarısı o hastanede ölümü beklerken teyzesinin mimar olan oğlu ziyarete gitmiş birkaç kez birgün ağlarken görmüş neden ağlıyorsun demiş ahhh abi birgün yüzü görmedim ölümü bekliyorum oda daha neler yaşayacan evlencen mutlu olucan kız kim alırki beni ağırda bağlı inek gibi yasadım derseniz ben alırım demiş çoçuk dayım çıldırdı baldızının oğlu diye herşeye rağmen evlendiler kızın dökülen saçları yeniden çıktı gözleri gülmeye başladı v.s Dr çok iyiye gittiğini hamile kalmamasını söylemiş neyse korunurken kaldı bebek doğdukdan 1saat sonra öldü dayım benim ahımı aldı bak bebegı öldü dedı neyse kızın sonradan 3 çoçuğu oldu dayım evde istemez geldimi yüzüne bakmaz ve sonuç dayım kanser 2gelin aldı Gelinlerin alay konusu oldu adam yerine bile koymuyorlar Ramazan'da hiç biri oruç tutmamış dayım karışmaya kalkmış nerdeyse dayak yıyecekmiş gelinlerden kızı kapalı dayım açık gezenlere çok gıçık olur gelinleri mini şortlarda geziyor ahhhhh kızım ben sana ne yaptım ne salakmışım diye anneme anlatıyormuş kızımı çok üzdüm Rabbim cezalandırdı diyormuş oh oldumu desek bilemedim

İbretlik ya tüylerim ürperdi...:(
Şunu biliyorum ki babamda elimize kalıcak.
Ve bakmıcam desemde yine bakmak zorunda kalıcam..
Bakmıcam diyorum bakmak istemiyorum bize çektirdikleri geliyo aklıma ama ben vicdan sahibiyim..
Onun kadar acımasız biri değilim..
Yine de Rabbim kimseyi bir başkasının eline düşürmesin..

Tamam cnm şimdi okuyorum konunu oraya yorumumu yazarım..

Yoo zorla evlenmemişler fakat annem lise mezunu babam ilkokul..
Babam çocuk sevmeyen biri açıkcası..
Çocukluğumuzu yaşayamadan büyüdük desem yeridir.
hem kardeşim hem ben..
Zaten kardeşimi bile istememiş başkada çocuk hiç istememiş..
Ağlasak bile susturun sunları diye kavga çıkarıyomuş.. asabi biri
Biz odadan odaya geçerken(salonumuz önceden direk kapıdan girinceydi yani oda değiştirmen için salondan geçmen lazım) salondan geçmeye bile korkuyorduk..
Bunlar ne dolanıyolar, niye kapıyı hızlı kapattılar,niye ses yapıyollar diye bile bize sarardı..
Odamızdan dışarı çıkamazdık esir hayatı gibi o evden kahveye felan gitse diye beklerdik dörtgözle özgürlüğümüzü ilan etsek..

Annemin boşanmasını çok kez istedim o dönem anne ananemin evine gidelim diye çok direttim.
Ki ben okulun her bitimi ananeme gidip 3 ay orda kalıyodum bu huzursuzlukdan kaçmak için.
Ama babannem izin vermedi annemin gitmesine,ve annemde katlandı.
Evet babam evliliğe hazır olmadna evlenmiş ve dedemden çok çekinirmiş dedemde annemler evlendikden 1 yıl sonra vefat etmiş ve babamın ipin ucunu kaçırmış..
Annem keşke deden dursaydı da ben baksaydım ona ondan korkuyodu baban der hala
Annem çok cici sakin biri babannem 20 sene bizle yaşadı ve annem baktı 2007'de vefat etti.

Aynen cnm ben de bi süre konuşmadım..
Kardeşimle tartıştı babam ve biz kardeşimle birbirimize çok bağlıyız bende tabiki kardeşimi korudum.
Üzerimize yürüdü(evliyim ve çocuğum var) eşim geldi aldı beni.. annem kavga etti
Kardeşim evi terk etmeye kalktı
falan falan.
Utanıyorum inanın kendisinden
Sabaha karşı eve gelmesinden(konu komşunun görmesinden)
Karı kız ayağına para yedirmesinden
Arkadaş ortamından(hepsi içkici ve küfürlü konuşan yiyici tipler)
Akrabalarımıza olna tavrı(ananem 2 gece kaldı hastaneye götürdük onda bile burnundan getirdi kadının öteki damatlarını çok seviyosun ya onlar seni gezdirsin gibi gibi laflar soktu sende iyi davran kadına,bayramda git elini öp senide sevsin)
İşte bir bayram daha geçiyor
Ne ananemi ne dedemi ne büyük eniştemi hiçkimseyi bayramlamadı bayramlaşmadı..
Utanıyorumm böyle birinin kızı olduğum için..
X'in kızı dediklerinde kaybolmak yok olmak istiyorum.

Bu satırların aynısını yasadık, yasadım, yasıyoruz hala.. yıllardır. o bi yere gitsede rahat nefes alsak diye düşünüyorum hala..

İbretlik ya tüylerim ürperdi...:(
Şunu biliyorum ki babamda elimize kalıcak.
Ve bakmıcam desemde yine bakmak zorunda kalıcam..
Bakmıcam diyorum bakmak istemiyorum bize çektirdikleri geliyo aklıma ama ben vicdan sahibiyim..
Onun kadar acımasız biri değilim..
Yine de Rabbim kimseyi bir başkasının eline düşürmesin..

Canım anlattıklarınla resmen hayatımı tarif etmişsin yalnız değilsin.Babam bugüne kadar kardeşime anneme bana da yapmadığını bırakmadı.Eve bile gelmek istemiyorum sinirlerime dokunuyor.Babamında içkisi kumarı gece hayatı bitmedi.Başkalarının yanında da ilgili koca ve iyi baba rolu. Kendini de mahvetti bizi de. Bide bu yaptığı hatalara rağmen asık bir surat kötü sözler...Aylar önce çok büyük bir tartışma yaşadık.Birbirimize hiç söylememiz gereken sözler söyledik.Sonuç aylardır konuşmuyoruz, bayramlaşmıyoruz. Günah mı diye soruyorum bazen kendime belki öyle ama bu insan ne bir koca ne bir baba ne de bir evlat olabilmiş.Saygı göstermek içimden gelmiyor.Beni kandırdı 3 senedir kumar borcunu ödüyorum.Mayıs ayında düğünüm var ama ne yazık ki hayatmın hiç bir döneminde yanımda olmadığı gibi bu telaşımda da yanımda değil. Olmasında zaten.Hayatım boyunca kararlarımı sorgulamaktan ve negatif enerji vermekten başka bir şey yapmadı. Bu saatten sonra umrumda da değil açıkçası. Böyle bir babaya bizim gibi çocuklar çok fazla zaten. Tüm çevremiz aynı şeyi söylüyor. Allah beni ona muhtaç etmesin.

Baba konusuna hiç girmeyeyim..

Dk. 1 gol 1 yanaklarımdan birşeyler süzülüyor..

Kelin merhemi olsa kendi başına sürer arkadaşım..

Yine aynı ilietişim bozukluğuyla hayatıma devam ediyorum annem çok yıprandı bu aralar ona üzülüyorum..
antidepresan kullanmaya başladı sinirsıkışması vs oldu..

Bu babam dediğim şahıs 25bin tl(bizim bildiğimiz) para yemiş benim ve kardeşimin düşüncesi(ki annemde üzülmesin diye düşüncemizi paylaşmıyoruz ama o da biliyo) karı-kızla gece aleminde yedi ve bu adam 52 yaşında 1 torunu 28 yaşında kızı(ben) 25 yaşında oğlu olan bi adam..
utanıyorum çünki eşimde öğrendi geçmiştekileri ben saklamıştım ananem söyledi.:(

Evvel zamanında karının birine eşya almış kefil olmuş anlıcanız nefretimin sebebi babama çok evvelinden başlıyo..
Şuan da akıllanmadı bize varlık içinde yokluk gösteriyo annem kiraları alıyodu evi idare ediyodu onun maaşına biz karışmıyoduk yiyodu zıkkım yesin diyoduk bize karışmasın..

Ama kiralarıda aldı annemin elinden ve borcunu ödüyo pişkin pişkin..
1.600-1.800 maaş alıyo (tam bizde bilmiyoruz ondan bile haberimiz yok söylemez ki acayip yalancıdır profesyonel yalancı)ve kendi yiyo.
Bencil,utanması olmayan,rezil insan..

Bu adamın kızı olduğum için utanıyorum..

Son düzenleme:
Benim babam da ayni model(di) (annemle babam bosandi da kurtulduk), yaptiklarindan ben de utanirdim ve toplum icine cikmak istemezdim.

Diyebilecegim bir sey yok, Allah sabir versin.

Back
X