Ben üniversiteye giden bir kızım. Haliyle hem okul ihtiyaçlarım hem de kıyafet ihtiyacım oluyor tabii harçlık durumu da var. okullar açılalı bir hafta oldu. dün babam aradı, ihtiyacın varsa söyle dedi. yok dedim kapattım. Gerçekten ihtiyacımı düşünen bir insan sormaz, direkt hesabıma üç beş kuruş bir şey yatırır. Okul başladı para vermedi daha. Üniversiteye ilk gittiğim zamanı hatırlıyorum. Pazartesi okul vardı. Cumartesi bavulumu hazırladım. Giderken sormadı bile kızım üniversiteye gidiyorsun al şu para yanında olsun diye. Cebimde 5 lira ile gittim. Ben genç bir kızım bir sürü ihtiyacım oluyor. Dedemlerin yanında kalıyorum yazık dedem para veriyor ona da acımıyor. Dedemde haftalık 30 lira falan veriyor ama yetmiyor. Yol param olarakta 30 lira veriyor. Az önce annemi aradım yine bir ihtiyacı varsa söylesin diyor babam. Bende bu aralar kapanmayı çok istiyorum. Bunun için para isteyecektim ki İcat çıkarmasın başımıza açık gezsin dedi. Duydum sesini. Böyle bir cevap vereceğini bekliyordum. Çünkü para gidecek. Yazık değil mi o paralara çocuğuna harcayacak.
Geçen yıl yine bir isteğin var mı diye sormuştu telefonda. Bende kırk yılın başı çanta istemiştim. .ondan sonra bana bağırdı istediğim için. Küfürler etti. O dönem bir sürü ağlamıştım finallere öyle girmiştim.
Babam kalbimi kazanmak yerine sadece kırdı. Bunun gibi daha birçok şey.
Aslında amacım sadece iç dökmekti. Karışık anlatmış olabilir kusura bakmayın.
Geçen yıl yine bir isteğin var mı diye sormuştu telefonda. Bende kırk yılın başı çanta istemiştim. .ondan sonra bana bağırdı istediğim için. Küfürler etti. O dönem bir sürü ağlamıştım finallere öyle girmiştim.
Babam kalbimi kazanmak yerine sadece kırdı. Bunun gibi daha birçok şey.
Aslında amacım sadece iç dökmekti. Karışık anlatmış olabilir kusura bakmayın.