açıkcası son krizi bu yurtdışı eğitimiyle yaşadık. yani ben yaşadım onda bişey yok. yine ağlaya ağlaya odama geldim ben.
okulum yazın bitecek benim de ve benim sürekli kurduğum hayallerim yıkılıyor, şöyle belirteyim
1- 1 aylık rusyaya rusça kursuna gidicektim (katılamadım)
2- 5 günlük viyana turuna katılacaktım (gidemedim)
3- masterımı yurtdışında yapacaktım, fuarlara gidip bilgiler aldım (ona da gidemicem)
4- masterdan döndük dil okuluna gitmeye karar verdim (ona da gidemiyorum)
ben dil eğitimimi tamamladıktan sonra ingiltereye gitme istiyorum istiyorum. maksimum 6 ay sürecek bir kurs, türkiyeye dönünce de direk yüksek lisansa başlayıp çalışmaya başlamayı plandım. ama ona kalırsa hemen yuksek lisansa başlayacakmışım. yüksek lisans bitince 6 ay dil okuluna gidecekmişim. yüksek lisansla birlikte çalışırsam 6 aylık dil okuluna gideceğim için (iyi bir kurumda düzgün bir iş bulsam dahi) işte ayrılıp dil okuluna gidecekmişim. sizce mantıklı mı? 6 aylık eğitmi bitirdikten sonra yüksek lisansa başlamak daha mantıklı değil mi kaldı ki yüksek lisansım da ingilizce olacak. inanılmaz bir alt yapı oluşturmayacak mıydım kendime ?
malesef her seferinde ümitlendirip, hayallerimi bu şekilde darmadağın ediyor. hiç bişeye hevesim kalmadı artık.