Gebelik var mi diye bakmak için olabilir
Aklıma başka bisey gelmedi
Arkadasimda ayni sikayeten gitti ona hemen yarin dediler bana 10 gun sonra dedi cinsel hayatimi sorguladi hamile olsam ultrasyonda cikmazmi evet bosalma oldu ama 4 5 ay once olduTest sonucu 10 gün sonra çıkıyordur belki
Ama senin arkadaşından farkın regl kanının koyu olması.senden 2 tüp arkadaşından tek tüp kan alınmış...10 gün sonra regl mi olacaksınız?yada regl üzerinden kaç gün geçmiş olacak
Arada mide bulantisi asiri duygusalik duygu degisimler oluyor
Bunlar sadece psikolojik.Arada mide bulantisi asiri duygusalik duygu degisimler oluyor
Kanim koyu dedim rengindendolayiCanim ultrason girmişsin ve 4 5 ay once bosalma oldu diyorsun. Ultrasinda tabiki gözükür.
Bunlar sadece psikolojik.
Doktora ne icin gittinizde 10 gun sonra dedi
Ay icimi rahatlatin doktor cinsel hayatin varmi diyince korktumCanim ultrason girmişsin ve 4 5 ay once bosalma oldu diyorsun. Ultrasinda tabiki gözükür.
Bunlar sadece psikolojik.
Doktora ne icin gittinizde 10 gun sonra dedi
Hamile falan değilsin canım psikolojini bozmussun o kadar yasin kucuk belliki. 4 5 ay once olan birseyin ultrasonda görülmemesi gibi bir durum yok. 5 6 haftadan sonra gözükür.Kanim koyu dedim rengindendolayi
Cinsel hayatin varsa doktor aşağıdan ultrasonla bakar o yüzden sormus.Ay icimi rahatlatin doktor cinsel hayatin varmi diyince korktum
Çünkü sizin 10 gün sonra gelmeniz gerekiyor hepsi bu başka bir sebebi yok yaniMerhaba arkadaslar regl kanim koyu diye doktora gittim birde asiri killanmadan dolayi arkadasimda gitti arkadasima hemen yarin gel dediler bana 10 gun sonra gel dediler test icin benden 2 tup arkadastan tek tup aldilar birde doktor cinsel hayatin varmi dedi yok dedim sadece sevisme oldu dedim neden benimki 10 gun sonra arkadasiminki hemen yarin
23 yasindayim bosalma durumu oldu cunku oyuzden korkum var birde regl koyu renk oluncaHamile falan değilsin canım psikolojini bozmussun o kadar yasin kucuk belliki. 4 5 ay once olan birseyin ultrasonda görülmemesi gibi bir durum yok. 5 6 haftadan sonra gözükür.
Cinsel hayatin varsa doktor aşağıdan ultrasonla bakar o yüzden sormus.
Ayrica arkadaşindan muhtemelen hormon testi istediler adetliyken yapılır, hormon değerleri yüksek olduğu icin.
Senden istedikleri testlerde de hormon değerlerinin normale dönmesi gerektigi icin 10 gün sonra istemiştir.
Neden?birde kizlik zarimin cesidine baktirmak istedim saglik bakanligi onay vermiyor dedi
Ozel hastaneler bakiyormus tekNeden?
Onu sormadım :) Neden kızlık zarınızın çeşidini merak ettiniz? İlk kez duyuyorumOzel hastaneler bakiyormus tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?