• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bana bunu yapiyo :(

FairyTaleJoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
586
30
118
Onu cok seviyorum onunda beni cok sevdigini biliyorum ama her kavga da her sorunumuz da benim kalbimi cok kiriyo sonra da sinirlendigimde istemeden oluyo diye ozur diliyo dayanamayip affediyorum.
Bugun bana hic haketmedigim halde yeter artik surekli gel gel git git ben senin kopegin degilim dedi hic ole degil ben bugune kadar ona hic emri vaki yapmadim bile ne dese yaptim. Ben ufacik seye kizip trip atmaya kalksam hemen burnumdan getiriyo is iyce buyuyo kizip bagirip cagirip kalbimi param parca ediyo ne kadar uzuldugumu bana haksizlik ettigini nasi gostericem bu adama ben bunlari haketmiyorum

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :ssz::ssz::ssz: malesef çözümü yok huy neyse o değişmiyor :50:

seni çok iyi anlıyorum canım.benim nişanlım da biraz ona benziyor.ellerine ipleri veriyoruz hep ondan oluyor bunlar.
en son aynı şeyi yaptığında tavır yaptım alttan almadım hemen iki gün sonra dönüverdi.
biraz burunlarını sürtmek lazım bunların her istedğini yapınca böyle oluyor :47:

Siz ona haksızlık yaptığını gosterseniz bile yaptığını kabul edip Özür dileyip bi sinir anında yine aynısıni yapmaya çalışacak. Bence artık taviz vermeyeceğinizi belirtin ona sonu ne olursa olsun sizi kaybetme korkusunu hissettirin çünkü kadın yada erkek farketmiyor karsidakini kaybetmeyecegini anladığı anda kırıcı olmaya başlıyor umursamiyor

Bence erkek arkadaşının karakteriyle ilgili bir durum.
Hepimiz yaşıyoruz diyemem, ben yaşamıyorum.
Ama huy bu, sinirlerine hakim olamıyor, anlık tepkileri çok fevri sevgilinin demek ki.
Ya çok anaç davranıp, her şeyi sineye çekeceksin. Ya da katlanmayacaksın canım.
Ama önce al bir karşına konuş adam akıllı derim.

Bence erkek arkadaşının karakteriyle ilgili bir durum.
Hepimiz yaşıyoruz diyemem, ben yaşamıyorum.
Ama huy bu, sinirlerine hakim olamıyor, anlık tepkileri çok fevri sevgilinin demek ki.
Ya çok anaç davranıp, her şeyi sineye çekeceksin. Ya da katlanmayacaksın canım.
Ama önce al bir karşına konuş adam akıllı derim.

Karsima alip konustumm ozur diliyo elimde degil kizginlikla soyledim diyo sinirlenince dayan biraz 15 dk sonra konusalim diyo tamm dedim susuyorum ama bugun sustugum hic cvp vermedigim halde bi ton laf yedim hakli oldugum halde beni zorla degistiriceksin dedi bana ya

Karsima alip konustumm ozur diliyo elimde degil kizginlikla soyledim diyo sinirlenince dayan biraz 15 dk sonra konusalim diyo tamm dedim susuyorum ama bugun sustugum hic cvp vermedigim halde bi ton laf yedim hakli oldugum halde beni zorla degistiriceksin dedi bana ya

Benimde eski erkek arkadaşım böyleydi. Sinirlenince gözü bir şey görmezdi. Hatta belki senin erkek arkadaşından bile daha fevriydi. Böyle bir insanla uzlaşmakta zor, anlaşmakta zor, değiştirmek zor, düzelmesi zor.
Bu ilişkiyi kesinlikle istiyorum diyorsan birlikte bir psikologa gitmeyi öner ona. Kabul ederse sorunlarınızı yardım alarak aşarsınız belki.

hani haketmiyorum demişsin ya kardeşim
hak ediyorsun
neden mi?
insanlara sana nasıl davranacağını sen öğretirsin
ilk hatasında büyük tepkini koyacaksın
ikincisini mi yaptı kapının önüne koyacaksın
rahatça söyler sana istediğini çünkü nasılsa affediyorsun
o da senin kaprisini çekse seni sevdiğine inanırdım
ama bu nasıl sevmek böyle hem daha sevgili iken
bu adam evlenince şiddet uygulayacak sinirlendiği zaman

Çözümünü bulan varsa beri gelsin
Bende aynı dertten muzdaribim :ssz:

aynı cümlelerle bende karşılaşıyorum eğer sen sinirli olsan trip atsan alttan almaz ama o sinirli olduğunda dünyayı ayağa kaldırır sonra özür diler. bu gerçekten karakter meselesi ve ne yapsan değişmez ben artık o sinirlendiğinde susuyorum ve umursamıyorum sonra kendiliğinden düzeliyo ve yanlış yaptığını farkediyo sende hiç oralı olma boşver sinirlensin sakinleşince tatlı bi dille anlat kırıldığını o özür diler ama değişmesini bekleme çünkü değişmez

bazı insanlar böyledir işte ...

öfkelendiklerinde ne yaptıklarını ne dediklerini bilmezler

bende onlardanım mesela :1:

sanırım bu yaşanmışlıkla alakalı...veyahut şımarıklıkla

ama 1. seçenek daha baskın bence...

zor vhalla yani ...ne diyeyim ...ben şahsen kendimi çekemezdim öfke anında...

kırılsamda üzülsemde ben onun yanındayım dersen devam et derim ...ama çekilmez....

hani haketmiyorum demişsin ya kardeşim
hak ediyorsun
neden mi?
insanlara sana nasıl davranacağını sen öğretirsin
ilk hatasında büyük tepkini koyacaksın
ikincisini mi yaptı kapının önüne koyacaksın
rahatça söyler sana istediğini çünkü nasılsa affediyorsun
o da senin kaprisini çekse seni sevdiğine inanırdım
ama bu nasıl sevmek böyle hem daha sevgili iken
bu adam evlenince şiddet uygulayacak sinirlendiği zaman

Ya insan sevdigine uzulmesin diye iy davraniyosa tepeye cikmasina ne gerek var ki ben ufacik bi trip atmaya kalksam uzuluyo diye dayanamiyorum oda ayni kusuyoruz bi gun suruyo ertesi gun ariyo duzeltmek icin caba da harciyo o an tutsan kendini de kirmasa kalbimi olmuyo sanki kapinin onune koymaya gelince seviyorum onun icin biseylere katlanmak gerekmez mi onun da mutlaka katlandigi seyler vardir dort dortluk oldugumu idda edemem ki

kırılsamda üzülsemde ben onun yanındayım dersen devam et derim ...ama çekilmez....

Kirilsam da uzulsemde gonlumu aldigi icin katlanirim. Almasa gonlumu hic bi caba harcamasa devam etmem

Malesef anlatamazsin , anlamaz...
Erkekler boyledir bazen , kirinca kirdiklarin farkina varmazlar
Soyleyincede abartma derler oyle seyden kirilirmi felan ..

aynı cümlelerle bende karşılaşıyorum eğer sen sinirli olsan trip atsan alttan almaz ama o sinirli olduğunda dünyayı ayağa kaldırır sonra özür diler. bu gerçekten karakter meselesi ve ne yapsan değişmez ben artık o sinirlendiğinde susuyorum ve umursamıyorum sonra kendiliğinden düzeliyo ve yanlış yaptığını farkediyo sende hiç oralı olma boşver sinirlensin sakinleşince tatlı bi dille anlat kırıldığını o özür diler ama değişmesini bekleme çünkü değişmez

Susarim ama sonra konusup halletmemiz lazim ustunu kapatip gecemem icim de birikir cunku patlamasi kotu olur bunu oda iy biliyo o yuzden siniri gecince konusuyo acaba o laflari gercekten icinden gelerek mi soyluyo yoksa sadece sinir animi bugun ilk defa kafam karisti hakliyken haksiz muamelesi gordum kizamadim hatasina ustune de bi ton ladi yedim hazmedemiyorumm

eşimi anlatmışsın sanki
ama şu geçen zaman içinde onunla ilgili şöyle bir tecrübe edindim,
baktım anlamakla olmuyor, susmak çare değil çünkü ben sustukça o daha çok susmamı bekliyor,
sussam da isteklerimi yapmıyor,
o zaman ona isteklerimi en tatlı biçimde söylemeye başladım, en kırgın anımda bile
suçlamak yerine yani şunu yaparak beni üzüyorsun demek yerine,
'şunu yaparsan ben çok mutlu olurum biliyor musun bayılıyorum bunu yapmana' gibi gülücüklü cümlelerle yaklaşmaya başladım,
çünkü onu terkedemeyecek kadar çok seviyorum,
denemeni öneririm..

Yarin baya uzun ve hararetli bi konusma olucak ama kisaca olayi anlatim size haksiz miyim bi bakin ltfn
ben bi hafta once oylesine facemi kapattim ona da soledim iki uc gun sonra ara ara girip bakip tekrar kapadim dun actim hala acikti sabah bana niye bana solemedin actigini falan biraz kizdi bende aklima gelmedi buyutucegini dusunmedim falan dedim kizdi baya ama hallettik kapattik konuyu sonra asil problem bunun migdesinde reflu var iki defa randevu aldm gitti ama sonuc alamadi maramaradan rendevu alalim dedi tmm dedim doktrlara ben bi bakim dedi diye on gundur nerdeyse bekliorz hergun soruyorm tmm bakiyorm dio uc gun once buna bi arkadasi randevu alnis ben gordum ve bana soylemesini bekliyorm soylemedi hergun soruyorum bakiyorum da demiyo konuyu degistiriyodu bana solemedigin bisey var mi diorm yok dio bugun soledim onemsiz bisey solemeye gerek duymadim cunku gitmicem dedi nolursa olsun soylesen nolurdu dedim basladi kavga sucunu bastirmaya calisma ne var bunda onemsiz bisey falan bagir cagir bi ton laf zorla beni degistiriceksin kebdinden itiyosun kopek gibi gel gel git git bu ne biktim bundan sonra nasi istiyosan ole olucam karismam hic biseye ben cevap vermeyince kendine soylenmeye basladi esseklik bende ne geliyosun otur kahvede oyna oyununu oo bisuru neden bu kadar sinirlendiki killanmamak elde degil

Back
X