• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bana bunu yapiyo :(

Yarin baya uzun ve hararetli bi konusma olucak ama kisaca olayi anlatim size haksiz miyim bi bakin ltfn
ben bi hafta once oylesine facemi kapattim ona da soledim iki uc gun sonra ara ara girip bakip tekrar kapadim dun actim hala acikti sabah bana niye bana solemedin actigini falan biraz kizdi bende aklima gelmedi buyutucegini dusunmedim falan dedim kizdi baya ama hallettik kapattik konuyu sonra asil problem bunun migdesinde reflu var iki defa randevu aldm gitti ama sonuc alamadi maramaradan rendevu alalim dedi tmm dedim doktrlara ben bi bakim dedi diye on gundur nerdeyse bekliorz hergun soruyorm tmm bakiyorm dio uc gun once buna bi arkadasi randevu alnis ben gordum ve bana soylemesini bekliyorm soylemedi hergun soruyorum bakiyorum da demiyo konuyu degistiriyodu bana solemedigin bisey var mi diorm yok dio bugun soledim onemsiz bisey solemeye gerek duymadim cunku gitmicem dedi nolursa olsun soylesen nolurdu dedim basladi kavga sucunu bastirmaya calisma ne var bunda onemsiz bisey falan bagir cagir bi ton laf zorla beni degistiriceksin kebdinden itiyosun kopek gibi gel gel git git bu ne biktim bundan sonra nasi istiyosan ole olucam karismam hic biseye ben cevap vermeyince kendine soylenmeye basladi esseklik bende ne geliyosun otur kahvede oyna oyununu oo bisuru neden bu kadar sinirlendiki killanmamak elde degil

Vara yoğa kavga ediyorsunuz siz anlaşılan.
Yok erkek arkadaşınıza başka bir arkadaşı randevu almış da size söylememiş de siz sorunca suç bastırmaya çalışmışta falan da filan...
Bazen insan pire için yorgan yakabiliyor farkında olmadan. Bunun için kendini dinlemeyi öğrenmelisin.
Sevgilin sinirliyse sen de takıntılısın gibi geldi bana. Yerli yersiz her şeyi sorun yaparsanız kendinize, sinir de olur, kavga da, sonunda ayrılık da. Senin de hareketlerine göre şekillenebilecek bir durum gibi hissettim.

Onun dışında tabi ki tek sorun senin takıntılı olman vs değil, erkek arkadaşında da problem var. Kendine böyle davrandırtma bence. Dediğim gibi net ol, ya bitir ya yardım alın. Oturup konuşarak çözülmez bence artık.

Son düzenleme:
Ya insan sevdigine uzulmesin diye iy davraniyosa tepeye cikmasina ne gerek var ki ben ufacik bi trip atmaya kalksam uzuluyo diye dayanamiyorum oda ayni kusuyoruz bi gun suruyo ertesi gun ariyo duzeltmek icin caba da harciyo o an tutsan kendini de kirmasa kalbimi olmuyo sanki kapinin onune koymaya gelince seviyorum onun icin biseylere katlanmak gerekmez mi onun da mutlaka katlandigi seyler vardir dort dortluk oldugumu idda edemem ki

ne diyeyim o zaman canım kardeşim
hatalı adamı savunuyorsun
ilk tokadı yiyince aklın başına gelir
inşallah haksız çıkarım

Back
X