Aslında bu konuyla gurur ile bağlantı kuramadım ya neyse.. Belki de ben yanılıyorumdur.. Belki de benimdir gurursuz olan..
Öncelikle samimi olmadığım biri zaten kıramaz beni.. Muhatap kabul etmem ben herkesi..:dilcikar:
Ama gerçekten sevdiğim,canım dediğim insan bir anda sırtını döndüyse açıkça sorarım,kendi kırıldığım konuları da bir bir anlatırım... Hiç de çekinmem.. Eğer eskisi gibi olacaksak birbirimizi üzecek hatalarımızı tekrarlamayalım ya da bu saatten sonra birbirimizin yüzüne bakmayacaksak sebeplerini bilelim diye..
benimde eltimle sorunum var.ben ankarada oturuyorum 2 yaşında oğlum var
yazın eşim yıllık iznini alır ist ailemizin ynına gideriz.ben ondan 10 gün önce gitmek istedim oda bu isteğimi saygıyla karşıladı.kardeşini aradı yengen gelecek çocukla otogardan alırmısın diye rica etti.
çünkü oğlum çok hareketli beni otobüste çok yoruyor bide o yorgunlukla servise binip okadar yolu gitmek istemedim bide koca valizim var.kaynımda yakın otogara ve arabası var.ee eşim kardeşinden bunu rica etmiyecekte kimden edecek.oda abii o iş yatar karım izim vermiyor dedi.laf ediyormuş biz taksi şöförümüyüz falan diye laf ediyormuş.bu benşm çok zoruma gitti tabi.ben yabancı biri değilim aynı ailedeniz aynı adı taşıyoruz ne demek karım izin vermiyor.eltimlede 2 gün önce msn de konuşuyoruz bana diyorki ..... gelde havuza,denize gidelim senide efeyide çok özledim gezeriz diyor.bu kadar 2 yüzlü bir karekter işte.neyse ben o gün ist gittim kardeşim geldi aldı beni otogardan oda işe girdiği için söylemek istemedim daha yeni girmiş hemen izin almak doğru olmaz diye ama o gene de geldi allah razı olsun.neyse 10 gün sonra eşim geldi biz başladık arkadaş ziyaretlerine baya bi kalabalık oluruz eltimle kaynımda geldi aynı ortamdayız ben ondan uzaklaştım hiç nbr nasılsın demedim kaynımada aynı şekilde hiç muhatap olmadım.sonra 2.bir arkadaş toplantısında gene geldiler aynı soğukluk devam etti.onunla yüzleşmnek istemedim hatta aynı oda da bile olmak istemedim.çünkü ona çok kırıldım çok kızdım.suratını bile görmeye tahammülüm yoktu.zaten o geldiğinde ben başka odaya geçtim başka bir arkadaşla.arkadaşlarım bunun çok yanlış olduğunu onunla bu konuyu konuşmam gerektiğini söylediler.siz akabasının böyke dargınlıklar yapmayın dediler.kızgınlığım geçmeden konuşamam onunla beni kırdığında daha fazla kırarım onu dedim.inat ettim yanına gidip konuşmadım.hatalı olan o o gelseydi yanımada derdini anlatsaydı.hala derdi nedir bilmiyorum
zati garip bir ruh hali var mümkünse hiç konuşmasın.diyeceğim insan haklıda olsa bazen yüzleşmekten kaçıyor ona duyduğum kin bunu engelliyor
sizin durumunuzda sorun olduğunu söyleyen 3. şahıs olmuş...
kaynınız belki yalan söylüyor...belki eltinizin haberi yok nerden biliyorsunuz...
3. şahıslar yüzünden kimseyle aramı bozmam...eğer benim için değerli biriyse ve 3. şahıs benim için kötülük düşündüğünü iddia ederse arar konuşurum...
yok sallamadığım biriyse hiç bir şartta umursamam...
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış der geçerim...
işte bu söylediğinizi yapmam ben,sormam da.... kendimi bu konuda suçlu görmediğim için...,ilk adımın ondan gelmesini beklerim...zaten bahsettiğim çok yakın arkadaşım.evet. gururluyum. bu konuda asla ben atılım yapmam....farkında olmadan kırdıysam o açıklayacak bana ..bunu, bunu, yaptın diye...benim sormam gururumu incitir. ...siz farrklı düşünüyor olabilirsiniz....bakış açılarımız farklı. sizce bunun gururla ilgisi olmayabilir. ama bana göre var........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?