Öyle tabii.. Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ki...
Ama şu 3 günlük hayatta benim gecem gündüzüm zehir olur,sevdiğimle aram bozuk diye.. Uykularım kaçar... Eeee açık açık sorup,anlatıp rahatlamak, yeniden sevgiliye,dosta,arkadaşa sarılmak varken niye kendi kendimi yiyip bitireyim ki?
Çünkü gerçekten çok etkilenirim ben..Ölümlü dünya,yarına çıkacaımızı kim garanti edebilir ki? Allahım korusun,gözüm açık gider benim..Helalleşemedim,gül yüzünü göremedim diye...
Heeee kişi kardeşim gibi olmasa da, az çok paylaşımımız olmuşsa yine de anlatırım,ona da sorarım ama susma hakkını kullanıyorsa üstlemem,zorla kimseye bir iş yaptırmam. Benim canım dediklerim de zaten ne kadar net olduğumu bilir,ona göre davranırlar.. Geri kalanlar da kendi tercihleri deyip dönerim ben de..
geçen sene yaşadığım bir davranıştan bahsedeceğim...çok yakın arkadaşım bunu bana yaptı. arkadaşlıkta,ailede çoğu zaman karşılaşıyoruz bununla...size kırıldığında,yada farkında olmadan söylediğiniz bir kelimeyi yanlış anladığında,,bunun nedenini sorup,kırgınlığını paylaşmak yerine,anlayamadığım bir hareket yaparak, susuyorlar....konuşmuyorlar....arkadaşım bunu bana yaptı. nedenini hala bilmem. etraftan farklı şeyler duyuyorum....ama tam nedeni belirsiz..yüzleşmek gerekmez mi. karşındakine kendini savunma imkanı tanımak....neden yargısız infaz yapılır...bunun sebebi ne olabilir sizce.....
ben bişey daha sölemek istedim..
bi arkadaşım liseden beri en sevdiğim..
bi gün beni hiiç aramadıınıs ormadıını farkettim..
hep aradım sordum ben gurur yapmam yakın ilişkilerde..
bıraktım aramayı ve beni 3 ay tam 3 ay hiiç aramadı...
tekrar aradığında düğün haberini verdi..
salaklık ettim gittim..
ayaklar altına alma dienler oldu gururunu yaa gidin bee 10 snelik arkadaşımın en ii günü gurur mu yapacm ya dedim.. gittim...
hiç bi işe yaramadı .. evlendi ... tam bitti bağlarımız... ben hala onu düşünüyordum küçük bebğim gibi.. nasıl acaba evliliği kaldıramaz o hassastır falan...
ama dreğmedi işte kendimi çiğnediğime...
BİRİNSAN GERÇEKTEN SEVERSE BENİM GİBİ GURURSUZ OLUR..
ARARDA SORARDA.. KÜSMEK KIRILMAK OLMAZ.. OLURSADA YÜZYÜZE KONUŞULUR..
HE YOK KIRIL ARAMA SORMA.. BU NE DEMEK SENİ BEN ÇOKTAN GÖZDEN ÇIKARDIM..
BOŞUNA DA ZAAHMET EDİP YORULMA AFFETMEM... KENDİME GÖRE Bİ BAHANE BULDUMBEN ..
OYSA DOST BU DEĞİL.. GİTME OKYPETE.. SENİ GERÇEKTEN SEVSEYDİ VE SENİN KADAR ÖNEMSESEYDİ ASLA HABERSİZ YAPAMAZDI.. SENDEN AYRILAMAZDI.. UNUT GİTSİN..
O SANA DOYMUŞ..
[/B][/COLOR]
sizin durumunuzla bu farklı...
siz adım atmışsınız yanlışı karşı taraf yapmış bu adıma...
son sözlerinizi belki karşı taraf da söylüyordur...
belki o da aynı şeyi düşünüyordur...
çünkü bu durumda değer verilen bie dostluk var ama iki tarafta da çaba yok...
işte ben okypete nin adım atmasını doru bulmadım..
çünkü değemeyeck..
iş nasıl olupta kırılıp güzenip bi tarafa çöekilmeye geldiyse o kadar bitmiştir bence..
okypete yi arayacak ve ben sana kırıldım ..... için diyecekti..
bu kızda düşüncesiz değil haklısın/haksızsın diip çözeceklerdi olayı..
neden iki tarafta birbirinden beklesin ki?
ya iki taraf yapar ki o da sıkı bi ilişkiş oluyo genelde..
yada iki tarafta çekiyo kendini işte o da bitiş noktası bence..
ben eğer gerçekten gitmesine izin veremeyeceğim biriyse o kendini çekmiş bile olsa sorarım...
ne kaybederim ki...belki bana kırılmadı...belki çok başka bir sorunu var...belki anlatamıyor...bazen insan kendine bile itiraf edemeyeceği şeyler yaşar,içine kapanır...belki öyle bir durumda...
yok ben bunu göze alamam...
ama gerçekten vazgeçmek istemediğim biriyse tabi...
haklısınız... ama samimi sevgi dolu bi arkadaşlıkta çekinmek olur mu?
kırılmak bi kenara çekilmek çocukça değil mi?
yinede haklısınız ama genelde böle insanlar siz gittikçe uzaklaşır..
ben eğer gerçekten gitmesine izin veremeyeceğim biriyse o kendini çekmiş bile olsa sorarım...
ne kaybederim ki...belki bana kırılmadı...belki çok başka bir sorunu var...belki anlatamıyor...bazen insan kendine bile itiraf edemeyeceği şeyler yaşar,içine kapanır...belki öyle bir durumda...
yok ben bunu göze alamam...
ama gerçekten vazgeçmek istemediğim biriyse tabi...
İnsanlar kendilerini seveni üzmemek için susmayı tercih ederler..:1closedeyes:
Buna ister çekinmek deyin isterseniz de kenara çekilmek..
Öyle büyük problemler var ki hayatta hiç kimsenin derman olamayacağı,kendi iç dünyasında hesaplaşması gereken.. Bazı insanların anası babası bile sırtından vurmuşken o kişi nasıl güvensinler ki ellere?
o duyguları bir senedir yaşıyorum...sabahlara kadar düşünmekten başıma ağrılar giriyor. neden, neden diye...ama yapamam,,konuşamam....bir naletliğim var sanırım bu konuda....... karakterim böyle...karşıdan bekliyorum...zaten o da aramıyorsa beni de o kadar sevmemiş arkadaş olarak, bu kadar kolay silebiliyorsa diye düşünüyorum.....demekki çabalamaya bile gerek görmeyecek kadar, onun için önemsizmişim.... .....
içine kapandığı yok. diğer ortak arkadaşlarımı arayıp soruyor,onlarla görüşüyor,nedenini sorduklarında ise bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum deyip lafı kapatıyormuş....elbette vazgeçmek istemiyorum...o kadar güzel şeyler paylaştık ki,dostluk adına....ama çok kırgınım bende ...hakettiğimi sanmıyorum...soramıyorum işte. huyum bu.anlaşılan bu böyle kalacak...birgün,konuşmak isterse, nedenini anlatmak isterse dinlerim ve kendimi savunurum....zamana bıraktım.......
İnsanlar kendilerini seveni üzmemek için susmayı tercih ederler..:1closedeyes:
Buna ister çekinmek deyin isterseniz de kenara çekilmek..
Öyle büyük problemler var ki hayatta hiç kimsenin derman olamayacağı,kendi iç dünyasında hesaplaşması gereken.. Bazı insanların anası babası bile sırtından vurmuşken o kişi nasıl güvensinler ki ellere?
tamam ama anlatamıyorum..
gerçekten değecek insana güvrniniz tam olmalı..
benimde çok sırlarım oldu sizde bilirsiniz...
ama sözkonusu kişi kırılmış.. seside çıkmıyo..
ben size kırgın olduum gerekçesiyle konuşmuyor uzak duruyorsam bunun benim iç dünyamdakşi sorunlarla ne alaksı olsun ki...
tamam anlatmasın kendi içine çekilsin ama neden uzaklaşmak?
ki ööle bi durumda olmadıını belişrtti okypete..
ayy bu aynı ben işte
kırıldıysam konuşmam.. haklı-haksız olmak meselesi diil bu.. konuşmuyorum işte konuşamıyorum.. sevgilim de çok şikayetçi ama ne yapayım huy işte
içimden gelmiyo, açıklama yapmak istemiyorum çünkü onun anlamasını bekliyorum, kendisi görsün istiyorum hangi noktada beni kırdığını.. çünkü beni şu şu davranışın kırdı dediimde benim söylememle anlamış olmasının bazen bi önemi olmuyo.. kendisinin anlamasını bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?