- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ahahhahahah yok artık yaa iyi ki o tarz kadınlar yokmuş arkadaşlarımdaKocacım yine iyi bide #kocişimde #kocişim var koskoca kadınlar sosyal medyada bu modda dolaşıyorlar , bana çok komik geliyor
dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değillerkonunuz taşınacaktır haberiniz olsun
kimilerininki cahillik kimilerinin ki buldumcukluk oluyor
bana da fazla abartılısı çok itici geliyor
Merhaba;
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
düşündüm bende anlam veremedim.sonra tekrar düşündüm amannn banane dedim geçtim. çok kasarsa takibi bırak bir tık ötede. tavsiye ederim..Merhaba;
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
neden hemcinslerinizi yeriyorsunuz, sizi rahatsız mı ediyorlar, bir şey mi diyorlar? yooo. insanlar kendi halinde takılıyorlar, öyle mutlular öyle yazıp yaşıyorlar. sizi niye ilgilendiriyor, anlayamadım.dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller
dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?