Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..

Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedim gerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..

Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..

Öyle gösteriyorlar ama öyle olduklarını bilmiyoruz.
Bize komik ama belki o hayattan mutlular ve ne güzel ki “elalem bu halime ne der” düşüncesinden sıyrılmış, nasıl istiyorlarsa öyle yaşıyorlar.

Hem belki de adam gerçekten çok mutlu ediyorda böylelerdir bilemiyorum.

Tek bildiğim herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın bana ne. Ben Gülümser geçerim, o kadar derdim var bide onları dert edemem.

Ya kim nasıl, ne şekilde mutluysa, millete tebelleş olmadan; zarar vermeden kendi kendilerine aşk böcüğü olsun yaşasın gitsin. Bize ne, kime ne? Kocasıyla mutludur, öyle görmüştür, belli bir kalıp içinde düşünüyordur, öyle keyif alıyordur, evini paylaşası vardır paylaşır, eşini "Kocişimle yine kalpli kahvaltılar yaptık ehe, mujukk" diyerek etiketler vs vs...
Bırakın ya, kimin ne yaptığıyla ilgilenmek yerine herkes kendine baksın, kendine yakıştırdığını yapsın. Herkesin aynı şekilde düşünüp hareket etmesini bekleyemezsiniz neticede.

Herkesin hayatı kendisine
Belki onlara da diğer türlü kadınlar irrite edici geliyordur

düşündüm bende anlam veremedim.sonra tekrar düşündüm amannn banane dedim geçtim. çok kasarsa takibi bırak bir tık ötede. tavsiye ederim..

dışardan çok ezik duruyorlar ama farkında değiller
neden hemcinslerinizi yeriyorsunuz, sizi rahatsız mı ediyorlar, bir şey mi diyorlar? yooo. insanlar kendi halinde takılıyorlar, öyle mutlular öyle yazıp yaşıyorlar. sizi niye ilgilendiriyor, anlayamadım.

Niye konu koca oldugu zaman duyulan sevgi bu kadar yanlis geliyor herkese? Bu asiri sevgi birinde cocugadir, biridne kitabadir, birinde kariyeredir, birinde baliga, birinde kopegedir. Herkes hayatinda bazi seyleri ilk siraya aliyor muhakkak. O ilk sirada ki birinin kociskosuysa ve mutluysa niye rahatsiz oluyorsunuz? O tarafa bakmayiverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…