- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
laf mı soktun, yoksa her zamanki gibi soruyu üstüne mi alındın truman ShowKocalarına sadıklarsa akılları başkalarına kaymıyorsa sorun yok bence
senin benim sorularımla ilgili olduğun kadar değilAy sana ne? Neden insanların hayatıyla bu kadar ilgilisin?
bende evliyim ve asla öyle tiplere tahammülüm yok.. koca= tek başarı göstergesi gibi davranıyorlar..Evliyim ve size katılıyorum. ..
Sen hemen alındığına göre cevap belli bayan bastı bacaklaf mı soktun, yoksa her zamanki gibi soruyu üstüne mi alındın truman Show
Hangi sorununla ilgilenmişim cicim?senin benim sorularımla ilgili olduğun kadar değil
Merhaba;
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
laf mı soktun, yoksa her zamanki gibi soruyu üstüne mi alındın truman Show
Siz çok yaşayın emi:)))))Sen hemen alındığına göre cevap belli bayan bastı bacak
Tamam işte ben de bunu diyorum.bende evliyim ve asla öyle tiplere tahammülüm yok.. koca= tek başarı göstergesi gibi davranıyorlar..
aynen aynen işte sıkıntı da burada, benim de gözlemlediğim kadarıyla kim böyle kocişim diye dolanıyorsa adamların iplediği yokİşin kötü tarafı bu kocacığım diyen kadınların çoğunun kocasınında onları taktığı yok
Napalım hepimiz topluca boşanalım mı kocalarımızdan? İster misin?
Altı çizili yeri siz yazınca bi gülme geliyor müdürümMerhaba;
Anlam veremediğim konulardan birisi de bu.. Anlamlandıramıyorum sadece kocası için yaşayan, kocacım da kocacım diye dolaşan kadınları.. Sosyal hayatta olsun, sosyal medyada olsun özellikle de bu sitede çok fazla denk geliyorum böyle tiplere.. Popüler kültürün de bir yansıması olarak bu tarz kadınları her yerde görmek mümkün..
Benim kocam var, canım kocişim diye dolaşanlara mı rastlarsınız, kocama dokunmayın diye kampanya başlatanlara mı değinsem, yoksa yeni gelin günlüklerinden mi bahsetsem bilemedimgerçekten komikler ve Ne kadar irrite edici durduklarının farkında değiller..
Bu hayatta var olmanın, yaşamın tek amacının koca bulup evlenmek olmadığını, hayattaki tek mutluluğun da kocişi mutlu etmek olmadığını ne zaman idrak ederler bilemiyorum.. Tek başına ayakta durabilmenin, koca olmadan da birey olabilmenin farkındalığına varabilmeniz ümidiyle..
bastı bacak? tatlım benim boyum 1.78 bari atıyorsanız tutturun bir kendinizle karıştırmadanSen hemen alındığına göre cevap belli bayan bastı bacak
Yok olamaz post sahibinin tahammülü yok. Ne yapsak herkesi uyarsak mı? Post sahibinin tahammülü yoksa kimse kocasına bağlı olmamalı.kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.. bu dünyada herkes bir şeye ya da birine bağlanarak mutlu olmayı seçebilir.. onlar da kocalarına bağlanmıştır, normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?