Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Ortalığı karıştırdın yine :)

Konuna gelince bende anlam veremiyorum. Sosyal medyada musmutlu pozlar,eve girince birbirini yiyen çiftler
Zaten sürekli sosyal medyada kocişle resim paylaşanlarım evdeki mutluluğunu sorgularım. Özeli olmalı insanın..
hayatlarının merkezine
" kociş" i koymak da yanlış bence. Ama bana göre

Benim canimmmmm kocacimmm kocacimda kocacimmmm

Altı çizili yeri siz yazınca bi gülme geliyor müdürüm

Ben evliyim eşimi çok seviyorum ama öyle millet gibi ay Kocacımla kahve içtik kocişş vs yazmam hiç bir yere . Sosyal medya hesaplarım Yok bi WhatsApp tan durum atarım onda da öyle birşey yazmam koyarsam bi kalp filan ki İnan neredeyse tek eğlencem durum atmak . Neyse ama şunu biliyorum böyle koçiş filan yazanlar mıc mıc şeyler paylaşanların tamamının evliliklerinde eksikler huzursuzluklar var sırf bunu kapatmak adına böyle davrandıklarını fark ettim . Bak örnek vereyim sana bi arkadaşım Yen'i evlendi ailecek görüşüyoruz. Bunlarca yakınız düğünden sonra evlerine biz bıraktık filan kız gece bana msj attı yapamadıklarına dair ben fikir verdim sakin ol vs vs . Şuan hiç bir şekilde tamamen ilişki yaşamamıyorlar sıkıntılılar bence kız söylüyor ZAten adam istiyo ama bu korkuyor korkunun dışında istemiyor . Ama whatsappata durum atıyor hep görüşüyoruz koçişşş le çay keyfi koçişşş le şu bu diye. Genelleme yapmak istemiyorum ama genelde gördüğüm manzara bu yönde

bende bundan rahatsiz olanlarin aslinda kocalariyla yasayamadigi icinde kalan seyler oldugunu dusunuyorum.
esimi cok seviyorum.ona asigim hala cok sukur ilk gunki gibi.
evimin icinde huzurum yerinde.
sosyal medyada kocacimda kocacim demiyorum.
kocisim kelimesinden hic hoslanmam.
deli gibi asik oldugum halde hata yaparsa kadini degil onu suclarim.
yani kocama asigim ama koca delisi degilim.
ask bocügü gibi olup
kocasiyla mutluluk pozlari veren insanlarda beni asla rahatsiz etmez.herkes nasil mutluysa oyle yasar.niye rahatsiz olayim kendi iliskimde sorunlarim yoksa?

kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.. bu dünyada herkes bir şeye ya da birine bağlanarak mutlu olmayı seçebilir.. onlar da kocalarına bağlanmıştır, normal..
Yok olamaz post sahibinin tahammülü yok. Ne yapsak herkesi uyarsak mı? Post sahibinin tahammülü yoksa kimse kocasına bağlı olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…