- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Tatlım yanılıyorsun, benim canım kocişim bi dediğimi iki etmez, ağzımın içine bakar ne söyleyecek diye, Bebek gibi bakar bana sağolsunaynen aynen işte sıkıntı da burada, benim de gözlemlediğim kadarıyla kim böyle kocişim diye dolanıyorsa adamların iplediği yok
Çekemiyorlar bacı
Bakın işte tam bu konunun üstüne bastınız. Tamamen kendi evliliğndeki mutsuzluk yüzünden sağa sola takıyor kafayı. Evinde mutlu olana başkası batmaz zaten.bende bundan rahatsiz olanlarin aslinda kocalariyla yasayamadigi icinde kalan seyler oldugunu dusunuyorum.
esimi cok seviyorum.ona asigim hala cok sukur ilk gunki gibi.
evimin icinde huzurum yerinde.
sosyal medyada kocacimda kocacim demiyorum.
kocisim kelimesinden hic hoslanmam.
deli gibi asik oldugum halde hata yaparsa kadini degil onu suclarim.
yani kocama asigim ama koca delisi degilim.
ask bocügü gibi olup
kocasiyla mutluluk pozlari veren insanlarda beni asla rahatsiz etmez.herkes nasil mutluysa oyle yasar.niye rahatsiz olayim kendi iliskimde sorunlarim yoksa?
tatlım ben kimseyi kışkırtmadan bir soru açmışım millet üstüne alınıyor kendini ortaya döküyorsa bana sadece bunları okuyup eğlenmek düşerOrtalığı karıştırdın yine :)
Konuna gelince bende anlam veremiyorum. Sosyal medyada musmutlu pozlar,eve girince birbirini yiyen çiftler
Zaten sürekli sosyal medyada kocişle resim paylaşanlarım evdeki mutluluğunu sorgularım. Özeli olmalı insanın..
hayatlarının merkezine
" kociş" i koymak da yanlış bence. Ama bana göre
Cinsel ilişkileri iyi olmayabilir yapamamakla bile isteye yapmamak arasında fark var. Ne güzel onlar bir evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını gösterebilmişler. Birlikte hoş vakit geçirebiliyolar. Siz ilişkilerinin kötü olduğu kanaatine bu şekilde varamazsınız ki.Ben evliyim eşimi çok seviyorum ama öyle millet gibi ay Kocacımla kahve içtik kocişş vs yazmam hiç bir yere . Sosyal medya hesaplarım Yok bi WhatsApp tan durum atarım onda da öyle birşey yazmam koyarsam bi kalp filan ki İnan neredeyse tek eğlencem durum atmak . Neyse ama şunu biliyorum böyle koçiş filan yazanlar mıc mıc şeyler paylaşanların tamamının evliliklerinde eksikler huzursuzluklar var sırf bunu kapatmak adına böyle davrandıklarını fark ettim . Bak örnek vereyim sana bi arkadaşım Yen'i evlendi ailecek görüşüyoruz. Bunlarca yakınız düğünden sonra evlerine biz bıraktık filan kız gece bana msj attı yapamadıklarına dair ben fikir verdim sakin ol vs vs . Şuan hiç bir şekilde tamamen ilişki yaşamamıyorlar sıkıntılılar bence kız söylüyor ZAten adam istiyo ama bu korkuyor korkunun dışında istemiyor . Ama whatsappata durum atıyor hep görüşüyoruz koçişşş le çay keyfi koçişşş le şu bu diye. Genelleme yapmak istemiyorum ama genelde gördüğüm manzara bu yönde
Bence de o kadar varsın harun abibastı bacak? tatlım benim boyum 1.78 bari atıyorsanız tutturun bir kendinizle karıştırmadan
Ben evliyim eşimi çok seviyorum ama öyle millet gibi ay Kocacımla kahve içtik kocişş vs yazmam hiç bir yere . Sosyal medya hesaplarım Yok bi WhatsApp tan durum atarım onda da öyle birşey yazmam koyarsam bi kalp filan ki İnan neredeyse tek eğlencem durum atmak . Neyse ama şunu biliyorum böyle koçiş filan yazanlar mıc mıc şeyler paylaşanların tamamının evliliklerinde eksikler huzursuzluklar var sırf bunu kapatmak adına böyle davrandıklarını fark ettim . Bak örnek vereyim sana bi arkadaşım Yen'i evlendi ailecek görüşüyoruz. Bunlarca yakınız düğünden sonra evlerine biz bıraktık filan kız gece bana msj attı yapamadıklarına dair ben fikir verdim sakin ol vs vs . Şuan hiç bir şekilde tamamen ilişki yaşamamıyorlar sıkıntılılar bence kız söylüyor ZAten adam istiyo ama bu korkuyor korkunun dışında istemiyor . Ama whatsappata durum atıyor hep görüşüyoruz koçişşş le çay keyfi koçişşş le şu bu diye. Genelleme yapmak istemiyorum ama genelde gördüğüm manzara bu yönde
Vala 17 yıllık evliyim ve kıymet görüp kıymet veririm eşime ama asla kocamı hayatımın merkezine koymam en az onun kadar kıymetli çocuklarım ailem arkadaşlarım ve kendim varım eşiminde öyle olmalıbende bundan rahatsiz olanlarin aslinda kocalariyla yasayamadigi icinde kalan seyler oldugunu dusunuyorum.
esimi cok seviyorum.ona asigim hala cok sukur ilk gunki gibi.
evimin icinde huzurum yerinde.
sosyal medyada kocacimda kocacim demiyorum.
kocisim kelimesinden hic hoslanmam.
deli gibi asik oldugum halde hata yaparsa kadini degil onu suclarim.
yani kocama asigim ama koca delisi degilim.
ask bocügü gibi olup
kocasiyla mutluluk pozlari veren insanlarda beni asla rahatsiz etmez.herkes nasil mutluysa oyle yasar.niye rahatsiz olayim kendi iliskimde sorunlarim yoksa?
O şekilde varmadım zaten başka şeylerde bildiğim için ama cinsellik önemli kim ne derse desin . Kadın kocasını istemiyor arzulamıyor ona dokunmasına tahammülü Yok daha nasıl bir sorun olsun sizceCinsel ilişkileri iyi olmayabilir yapamamakla bile isteye yapmamak arasında fark var. Ne güzel onlar bir evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını gösterebilmişler. Birlikte hoş vakit geçirebiliyolar. Siz ilişkilerinin kötü olduğu kanaatine bu şekilde varamazsınız ki.
bilinçaltında yaşamak isteyip yaşayamadıklarından, eşleri onlara değer vermediklerinden kendilerini böyle kandırıyorlar işte kocişçilerBen evliyim eşimi çok seviyorum ama öyle millet gibi ay Kocacımla kahve içtik kocişş vs yazmam hiç bir yere . Sosyal medya hesaplarım Yok bi WhatsApp tan durum atarım onda da öyle birşey yazmam koyarsam bi kalp filan ki İnan neredeyse tek eğlencem durum atmak . Neyse ama şunu biliyorum böyle koçiş filan yazanlar mıc mıc şeyler paylaşanların tamamının evliliklerinde eksikler huzursuzluklar var sırf bunu kapatmak adına böyle davrandıklarını fark ettim . Bak örnek vereyim sana bi arkadaşım Yen'i evlendi ailecek görüşüyoruz. Bunlarca yakınız düğünden sonra evlerine biz bıraktık filan kız gece bana msj attı yapamadıklarına dair ben fikir verdim sakin ol vs vs . Şuan hiç bir şekilde tamamen ilişki yaşamamıyorlar sıkıntılılar bence kız söylüyor ZAten adam istiyo ama bu korkuyor korkunun dışında istemiyor . Ama whatsappata durum atıyor hep görüşüyoruz koçişşş le çay keyfi koçişşş le şu bu diye. Genelleme yapmak istemiyorum ama genelde gördüğüm manzara bu yönde
tatlım ben kimseyi kışkırtmadan bir soru açmışım millet üstüne alınıyor kendini ortaya döküyorsa bana sadece bunları okuyup eğlenmek düşer
Tebrik ederimYa kim nasıl, ne şekilde mutluysa, millete tebelleş olmadan; zarar vermeden kendi kendilerine aşk böcüğü olsun yaşasın gitsin. Bize ne, kime ne? Kocasıyla mutludur, öyle görmüştür, belli bir kalıp içinde düşünüyordur, öyle keyif alıyordur, evini paylaşası vardır paylaşır, eşini "Kocişimle yine kalpli kahvaltılar yaptık ehe, mujukk" diyerek etiketler vs vs...
Bırakın ya, kimin ne yaptığıyla ilgilenmek yerine herkes kendine baksın, kendine yakıştırdığını yapsın. Herkesin aynı şekilde düşünüp hareket etmesini bekleyemezsiniz neticede.
Kocasını istemiyorsa paylaşım da yapmaz ki o kadın anormal.O şekilde varmadım zaten başka şeylerde bildiğim için ama cinsellik önemli kim ne derse desin . Kadın kocasını istemiyor arzulamıyor ona dokunmasına tahammülü Yok daha nasıl bir sorun olsun sizce
ahahahha maalesef gittikçe saçmalamakta sınır tanımaz hale gelen bir nesil oluyoruzHahahay vallahi çok eglenceli konu ben uzun yılllar evliyim bizim zamanımızda öyle birinin yanında kocacım, kocişim demek çok ayıptı, şimdi normalleşti tabii ama yinede bana kocişim komik gelir sanki evcil hayvan sever gibi..
Şu an çok popüler bir konu beycilik hanımcılığa karşıTatlım yanılıyorsun, benim canım kocişim bi dediğimi iki etmez, ağzımın içine bakar ne söyleyecek diye, Bebek gibi bakar bana sağolsun
Ve evet ben de kocacıyım, çünkü kocam da karıcı
Karıcı derken kaba oldu farkındayım, neyse anladınız siz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?