Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

aynen aynen işte sıkıntı da burada, benim de gözlemlediğim kadarıyla kim böyle kocişim diye dolanıyorsa adamların iplediği yok
Tatlım yanılıyorsun, benim canım kocişim bi dediğimi iki etmez, ağzımın içine bakar ne söyleyecek diye, Bebek gibi bakar bana sağolsun

Ve evet ben de kocacıyım, çünkü kocam da karıcı
Karıcı derken kaba oldu farkındayım, neyse anladınız siz :)

Özellikle sosyal medyanın hayatımıza daha cok girmesiyle bir tarz kadin türedi: topluluklardan güç alarak 'kezban' adi altinda kadinlari asagilayan baska kadinlar.
Kocasina cok mu duskun; asagila. Cocugunu sehzade gibi mi goruyor; asagila. Ev hanimligi mi yapıyor; asagila. Evini pembis pembis doseyip kurabiyelerini sandalyeye mi oturtuyor; asagila.
Çünkü bu asagilayicilar eşleriyle olsun, evlilikleriyle olsun ornek bir hayati temsil ederler.

Bakın işte tam bu konunun üstüne bastınız. Tamamen kendi evliliğndeki mutsuzluk yüzünden sağa sola takıyor kafayı. Evinde mutlu olana başkası batmaz zaten.

tatlım ben kimseyi kışkırtmadan bir soru açmışım millet üstüne alınıyor kendini ortaya döküyorsa bana sadece bunları okuyup eğlenmek düşer

Cinsel ilişkileri iyi olmayabilir yapamamakla bile isteye yapmamak arasında fark var. Ne güzel onlar bir evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını gösterebilmişler. Birlikte hoş vakit geçirebiliyolar. Siz ilişkilerinin kötü olduğu kanaatine bu şekilde varamazsınız ki.

Kesinlikle aynı fikirdeyim :) bende evliyim ama en fazla ayda 1 resim paylaşırım ona da ya kal ya gülücük koyarım. İkili resim de kolay kolay paylaşmıyorum.
Herşeyin iki kişi arasında yaşanmasından yanayım. Oto b..u sosyal medyada paylaşıp altına destan yazanları da samimi bulmuyorum.

Vala 17 yıllık evliyim ve kıymet görüp kıymet veririm eşime ama asla kocamı hayatımın merkezine koymam en az onun kadar kıymetli çocuklarım ailem arkadaşlarım ve kendim varım eşiminde öyle olmalı
Fazla ilgiye hiç gelemem sıkılır bunalırım erkeklerde öyledir dikkat ederseniz

Hahahay vallahi çok eglenceli konu ben uzun yılllar evliyim bizim zamanımızda öyle birinin yanında kocacım, kocişim demek çok ayıptı, şimdi normalleşti tabii ama yinede bana kocişim komik gelir sanki evcil hayvan sever gibi..

O şekilde varmadım zaten başka şeylerde bildiğim için ama cinsellik önemli kim ne derse desin . Kadın kocasını istemiyor arzulamıyor ona dokunmasına tahammülü Yok daha nasıl bir sorun olsun sizce

bilinçaltında yaşamak isteyip yaşayamadıklarından, eşleri onlara değer vermediklerinden kendilerini böyle kandırıyorlar işte kocişçiler

Tebrik ederim

O şekilde varmadım zaten başka şeylerde bildiğim için ama cinsellik önemli kim ne derse desin . Kadın kocasını istemiyor arzulamıyor ona dokunmasına tahammülü Yok daha nasıl bir sorun olsun sizce
Kocasını istemiyorsa paylaşım da yapmaz ki o kadın anormal.

ahahahha maalesef gittikçe saçmalamakta sınır tanımaz hale gelen bir nesil oluyoruz

Şu an çok popüler bir konu beycilik hanımcılığa karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…