Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 aylık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım. Doktora kontrol için gittiğimde herhangi bir problem olmadığını söyledi ama hala bir şey yok, bitkisel hiçbir şey kullanmıyorum belki ters bir etkisi olur diye..... Mutsuzum![]()
neden bebeğim olmuyor??
Aslında sorunun cevabı başlıkta yazıyor. Benim bir arkadaşım iki hamileliğinde de 1 seneyi geçen sürede hamile kaldı. Doktora gitti hiçbir sorunu yoktu ancak 1 senede hamile kalabiliyor. Hamile kalamamak her zaman bir hastalık belirtisi değildir. Biz neden neden dedikçe kendimizi psikolojik olarak etkiliyoruz. Eşimizi eş olarak değil, hamile kalmamızı sağlayacak bir araç olarak görmeye başlıyoruz. Sadece bu nedenle onunla birlikte olmaya başlıyoruz. Ve olmadıkça neden neden diye derin düşüncelere dalıyoruz.
Ben 4 ay istedim olmadı. Kafama taktım olmadı. Geçen ay hiç umudum yoktu. Eşim tam yumurtlama haftamda şehir dışına çıkıyordu. Bu ay da boş geçti dedim. Hiçbir beklentim olmadan eşimle birlikte oldum. Ama sanırım erken yumurtlamışım ki şuan hamileyim.
Aklından neden düşüncesini sil ve bekle.
Arkadasa katiliyorum bebek fikrini cok dusunme iki bebegimdede ben en dusunmedigim zamanlarda nasip oldu birde dua etmeyi unutma arkadasim
aslında doğru söylüyorsunuz, herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bir türlü düşünmeden stres yapmadan duramıyorum. her adetim geciktiğinde elimde testlerle dolaşıyorum ve bu durum gerçekten eşimin psikolojisini de kötü etkiliyor. önceden kendim için dualar ederken artık anne olmak isteyen herkese dua ediyorum. bu bekleyiş çok zormuş maalesef
kurban olurum ben sana üzme kendini bak sağlıklıymışsın allah sana illa bir çocuk nasip edecek demekki zamanı var sadece
siz doktora gittiniz peki eşiniz de bir üroloğa gitti mi? her zaman sorun bayanda aranmamalı. benim de çocuğum olmuyor sorun yok deniliyor, ama eşimde varikosel ameliyatı oldu, o zamanlar sorun demek ki bu diyorduk ama değilmiş. sonrasında da yardımcı üreme tekniklerine başvurmayı denedik, umarım siz buna gerek duymazsınız ama sabretmek en güzeli.
doktor bana hemen hamile kalabilecek kadar sağlam ve temiz yumurtalıkların var birkaç ay daha bekleyin bir yıl çok normal dediği için eşim doktora gitmemişti, ama biz içimizin rahatlaması açısından eşiminde test yaptırmasını istedik, tam da bugün kontrolü var. inşallah onda da herşey normal çıkar
aslında doğru söylüyorsunuz, herkes aynı şeyi söylüyor ama ben bir türlü düşünmeden stres yapmadan duramıyorum. her adetim geciktiğinde elimde testlerle dolaşıyorum ve bu durum gerçekten eşimin psikolojisini de kötü etkiliyor. önceden kendim için dualar ederken artık anne olmak isteyen herkese dua ediyorum. bu bekleyiş çok zormuş maalesef
Kızlar 10 yıl bekleyip cocuk sahibi olanlar var sızın bu umutsuzluğunuz neden 10 ay cok kısa bir süre bence hem herseyın zamanı ar ALlah ne zaman ol derse oZaman olur moralınızı bozmayın hemen yanlış düşünüyorsunuz dua edin hayırlısını dileyin benım ilk bebeğim hemen olmuşdu ama Iıkarnımda öldü şimdi hamileyim demekkş bu yavrum doğacakmış bide böyle düşünün
neden bebeğim olmuyor??
Aslında sorunun cevabı başlıkta yazıyor. Benim bir arkadaşım iki hamileliğinde de 1 seneyi geçen sürede hamile kaldı. Doktora gitti hiçbir sorunu yoktu ancak 1 senede hamile kalabiliyor. Hamile kalamamak her zaman bir hastalık belirtisi değildir. Biz neden neden dedikçe kendimizi psikolojik olarak etkiliyoruz. Eşimizi eş olarak değil, hamile kalmamızı sağlayacak bir araç olarak görmeye başlıyoruz. Sadece bu nedenle onunla birlikte olmaya başlıyoruz. Ve olmadıkça neden neden diye derin düşüncelere dalıyoruz.
Ben 4 ay istedim olmadı. Kafama taktım olmadı. Geçen ay hiç umudum yoktu. Eşim tam yumurtlama haftamda şehir dışına çıkıyordu. Bu ay da boş geçti dedim. Hiçbir beklentim olmadan eşimle birlikte oldum. Ama sanırım erken yumurtlamışım ki şuan hamileyim.
Aklından neden düşüncesini sil ve bekle.