Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaylaarda ya bilmiyordum vajinismus sorunun oldugunu tedavisi zor bi durum genelde psikolojik oldugu söylenir peki bu konuda psikologlarin faydasi oldumu bilgi verirsen sevinirim
adaylaarda canim sikma canini dert eren allah mutlaka bizlere bi dermanda vermistir insallah ada yla ardani kucagina en kisa zamanda alirsincanım gerçekten çok zor bir durum ilkbaşta kendim çözmeye çalıştım ama olmadı sonra psikolojik tedaviler gördüm ilaçlar egzersizler filan ama yine olmadı sonra para toplayıp haydar dümene gittik ama yine olmadı ayrıca verdiği saçma sapan ilaçlarla olacağını düşünmekte saçmaydı ama naparsın insan umutsuz olunca.sonra biz böyle yaşayalım dedik eşimle ama bebek isteğimizde çok vardı hastaneye gidip tüp bebekle ilgili görüştük bizi dinlediler son şans olarakda başka bir hastanede vajisnismus tedavisi yapıyorlar bide onu deneyin dediler biz yine para topladık bide oraya gittik ama malesef yine sonuç negatif ve bunun gibi bir sürü şeyler sonunda doktorumuz aşılama yapmayı önerdi şimdi onu deniyoruz ama hayırlısı be herşey kısmet.
(psikologlardan fayda gören varmı bilmiyorum ama ben herseferinde bu iş bu sefer olacak dedim ama olmadı ayrıca bu konuyla ilgili doktora gittiğinizde fiyatlar uçuyor mesala psikolag seasnsı 100 se bu konuyla ilgili 250 ben 20 seans gitmiştim mesela ama herkezde ben bu sorunu kesin çözerim diyor ama sonuç yok)
merhaba canım ben vajinismus hastasıyım bu konuyla ilgili yaklaşık 3 sene tedavi gördüm gitmediğim doktor,psikolog vs kalmadı ama olmadı ensonundada doktorla görüştük aşılamaya karar verdik şimdi ilk denememi yapmaya çalışıyoruz ama sanırım yumurtlama istenilen kalitede olmuyor 2 tane yumurtlamıştım bu kontrolde 3 olmuş 8 cm 2 cm bide 4 cm famarayla başladım 5 günden beri gonalf iğnesini kullanıyorum hayırlısı be napalım benımde kaderim böyleymiş herşeyi uğraşa uğraşa yapıyorum hayatımda ne olduysa hep son şansımda olmuştur o yüzden bekliyorum çok uzattım değilmi başladım anlatmaya susmuyorum.hepimiz için hayırlısı