neden ben anne olamıyorum*

isyan etmeyelim arkadaslar,allah büyük insallah bizede bir mucize verecek.. tek care sabretmek baska care yok bekleyip görecegiz duayi elden birakmayalim ve isyan etmeyelim neden ben diyede sormayalim hasa allaha hesap sorulmaz o böyle uygun görmüs o isterse olur istemezse olmaz o yüzden isyan edipte bosuna günaha girmeyelim.allah yardmicimiz olsun. allah evlat hasreti ceken tüm insanlarin hasretini dindirsin.unutmayinki hic birsey imkansiz deyildir rabbim istedigi sürece...

isyan etmeyelim arkadaslar,allah büyük insallah bizede bir mucize verecek.. tek care sabretmek baska care yok bekleyip görecegiz duayi elden birakmayalim ve isyan etmeyelim neden ben diyede sormayalim hasa allaha hesap sorulmaz o böyle uygun görmüs o isterse olur istemezse olmaz o yüzden isyan edipte bosuna günaha girmeyelim.allah yardmicimiz olsun. allah evlat hasreti ceken tüm insanlarin hasretini dindirsin.unutmayinki hic birsey imkansiz deyildir rabbim istedigi sürece...

hüzün cok dogru soyluyosun canım desteğin icin sağol allah razı olsun

canım benim ya allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın düşmanım dahi olsa.aynı sorunu ablamda yaşıyor inşaallah biran önce bebejklerinizi kucağınıza alırsınız.ama önce şuna inanın bizim çocuğumuz olacak deyin.arkadaşlar çekim yasası kitabını hepinize okumanızı tavsiye ederim.etrafımızda her ne olumsuzluk varsa biz o kötü negatifleri kendimiz çekiyoruz.pozitif düşünmeye öğrenin bakın herşey nasılda değişiyor.tabikide takdir allahtan ama insanın kaderin birazda elinde olduğunu düşünüyorum.

teşekkürler tubacım önerilerini dikkate alıcam RABBİM kimseyi evlat ile imtihan etmesin herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin aminnnn
ruh sağlığımızda düzel sin inşallah

rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul'varisin.
Ey Rabbim beni yalnız başıma evladsız bırakma sen varislerin en hayırlısısın

dua edelim neden ben demeyim herşeyde bir hayır vardır

mehtap canımöncelıkle allah hepımızınyardımcısı olsun senı lısteme ekledım kendıme cok benzettım bende 79luyum 5senedır olmuyo bende izmırlıyım benden sonra evlenenler benımde dıkkatımı cekıyo ikinci tura cıktılar bebek olayında napalım canım belki hiç olmaz belki çok az kaldı bilemeyiz ama durumumuza şükretmek lazım napalım neyse canım sen egeyemi gitceksın tup için ben israel aruha gittim en son 2kez asılama oldu kocamaaaan bir sıfır şimdi saldık yakasını hayırlısı artık

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim gece internetle ilgili kopma oldu şimdi okudum mşjlarınızı dogru söylüyorsun bunada şükür en önelisi sağlıgımız yerinde ve kocamı çokk seviyorum ALLAHIN izniyle bugünleride atlatcaz ve bizd ocak anneleri gibi dogum yapacağımız günleri yazcaz inşallaha.s.

mehtap canımöncelıkle allah hepımızınyardımcısı olsun senı lısteme ekledım kendıme cok benzettım bende 79luyum 5senedır olmuyo bende izmırlıyım benden sonra evlenenler benımde dıkkatımı cekıyo ikinci tura cıktılar bebek olayında napalım canım belki hiç olmaz belki çok az kaldı bilemeyiz ama durumumuza şükretmek lazım napalım neyse canım sen egeyemi gitceksın tup için ben israel aruha gittim en son 2kez asılama oldu kocamaaaan bir sıfır şimdi saldık yakasını hayırlısı artık

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim gece internetle ilgili kopma oldu şimdi okudum mşjlarınızı dogru söylüyorsun bunada şükür en önelisi sağlıgımız yerinde ve kocamı çokk seviyorum ALLAHIN izniyle bugünleride atlatcaz ve bizd ocak anneleri gibi dogum yapacağımız günleri yazcaz inşallaha.s.

tabiki hasa rabbime isyan etmiyorum hayirda serde rabbimden,ama bazen öyle bi an geliyorki bagirmak icimi bosaltmak istiyorum,benim bide ailemle aram bozuk esimi istemediler ve simdi konusmuyoruz,durumu bilmiyorlar zaten bilseler biz biliyorduk iyi oldu derler,cünkü babam eliniz cocuk görmesin diye hep beddua etti,halbuki ben esimle mutluyum bunu hic düsünmüyorlar,yok genelenek baska,baska sehirli,yok nisanliyken sunu yapmadilar bunu yapmadilar diye hep sorun cikti

melısa seni çok iyi anlıyorum aynı şeylei bizde yaşıyoruz ama genede eşinin üzerine fazla gitme erkeklerin çogu aynı onlar duygularını bizim gibi ifade edemiyorlar içinde onunda kim bilir nasıl baba olma özlemi vardır sen kendini üzme

en son istedigim sey esimi üzmektir ama bazen öyle bi bulantiyorki beni,cok sigara iciyor icme diye cok yalvariyorum hic degilse azalt diyorum belki faydasi olur,rabbim olmazlari oldurur,ölüyü diriltir belki bizimde olmazimizi oldurur biraz caba göster diyorum,sigarayi azaltdim diyor ne kadari dogru bilemem,ama tvde bebek görsün bak askim bebis bizimde olcak diyor ozaman icim yaniyor iste,bana belli etmesede kendini sucladigini biliyorum ama azda olsa belli etsin

bende yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliyim ilk 3 yıl yıl çocuk istemiyorduk korunduk ama herhangi bir ilaç falan kullnmadım 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktorada gittik eşimde bende testlerimizi yaptırdık hiçbir sorun olmadığını söyledi doktor yumurtlama günlerini ayarla dedi denedik yine olmadı. en son 2 ay önce doktor bana yumurtlama ilacı verdi 1 tane iğne klomen eşliğinde ama yine faydası olmadı geçen ay iğne ve ilacın üzerine adet oldum normal de daha fazla oluyordum eski aylara göre daha az oldum . acaba üzerine hamilemi kaldım diye düşünüyorum. bş taraftanda normalde 14 ünde hastalanıyorum şuandada kasık ağrıları ara ara geliyor. yardımcı olurmusunuz neden olmuyodur benim bebeğim

Back
X