• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ben ya

Daha neyapablrm bilmiorum hayatmda tanıdıgım insanların çogu beni sevmiştr ilk görüşte hep sıcak kanlısn derler ama evlenince sıcak kanlı olmak yetmio malasef eşimle sıkıntım yok denecek kadar az taşınma süresindeyiz intermetten bi çok ev baktım ve gösterdim çoguna palı dedi olblr şuan oturdugumz evin kombi dogalgazi hiç bşyi yok onlardan birini turtarsan onları da düşün diyorum uzak yada palı diyo yani degerlendirmesi gerekio karşılartrması lazım ama yok yapmıo neyse birinci sorun .

Kv bi yıllık evliyiz sürekli oraya gidim gidelim istio kp sagolsn çogu zmn alttan alıo evimde daha rahat oldugumz için evde kalmayıntercih ediyorum çogu zmn ama bi gn gitmesem ario bazen bni aramıo direk eşimi arıo şikayet eder. Gbi gelmiomu falan fln dio ne zmn gitsem şikayetçi hiç memnun olamaıo nie gelmedin gelmiosn bnde geldm diyorum yne söylüo en sonda gçn gn evimde daha rahatm dedm eltilerm temizligini fln bahar kış bayram ramazan hepsi yapılır hep beraber yapar kızı orda 1 aydan falzdr o var die çok musallat olamıo bna ama ynede bi fırsat peşinde laf sokmak için grmcem bgn cam silmeye girdi bnde. Evin btn kapaıları vvemutfak dolabı kplarnı sildm snra ev yykandı yardm ettm wc yi çamaşur suyla yıkadm hhamile olma ihtimalm olmasna ragmen iki dk mutfakta oturmusm kkndişi salandn geçerken hayat size güzl ddedi keşek bnde oturack fırsat bulsam bn şoook neyse eşim gldi oda biraz şikayet etti bu saate iş olurmu nezmn yick gce 4 30 da kalkıorz oda sadece bu ay bböyle yorulmuş acıkmış bnde aynı şekl sofraya geçtk kv gülerek gelinler yemk yemez demi dedi konuyu yne bni şikayrt etmeye getrckti de kp konuyu deiştrdi ya bn anlamıorm dHa bnm neyapmam lazm ya ayrıca kv yüznden. Eşimle kavga etmiştk bna agır gelime kulalndı bi iintihar girişimim var ynede üstüme geliolr bildkleri halde

Gerekli yorumlar istiyorun gereksiz se yapmayn saygı anlayış yok konuşma dilim çok iyi ama anlatm da yanlşlk olblr yani ne var bnda

Yazarken nokta, virgül vs. kullanmazsanız, hiç kimse bir şey anlamaz , size de yardım edemez . Konuşma diliniz çok iyi olabilir ama maalesef buraya ses kaydi yukleyemiyorsunuz . O sebeple bi deneyiverin , yazi dilinizi de cok iyi olmasa da iyi yapmayi .

Back
X