• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ben ya

Tatlım siteye girdiğin cihaz galiba bozuk .Çoğu kelimeyi hatalı yazmışın sesli harf kullanmamışın bu yüzden kk hanımları olarak derdini anlayamadık. Lütfen birazcık açık yazar mısın

:anne:derdini anlatamayanın derdine çare bulunmaz kendini ifade etmekten acizsin be kızım evlilikte iletişimsizlik büyük sorun

Anladigim kadariyla kayinvalide size laf sokuyor siz kayinvalideden sikayetcisiniz arti bide eşinize ev gosteriyorsunuz beğenmiyor pahali diyor .. Eğer aldiysam valla bana helal olsun

Bende zor anladım ama yurtdışında yaşama ihtimalini düşündüm yazım yanlışlarından dolayı kv laf sokan tipik kv modeli niye gelmiyor niye gitmiyor diye sürekli şikayetçi bazen kıza çat kapı gidiyormuş bazende gelmiyormuşum diye arıyormuş bazen eşine şikayet ediyormuş gelmiyor diye bu sebepten evi de taşımak istiyor ama eşi ev beğenmiyor uzak vs diye bunu anladım. Anlayanlar anlamayanlara anlatsın:KK55:

Bende zor anladım ama yurtdışında yaşama ihtimalini düşündüm yazım yanlışlarından dolayı kv laf sokan tipik kv modeli niye gelmiyor niye gitmiyor diye sürekli şikayetçi bazen kıza çat kapı gidiyormuş bazende gelmiyormuşum diye arıyormuş bazen eşine şikayet ediyormuş gelmiyor diye bu sebepten evi de taşımak istiyor ama eşi ev beğenmiyor uzak vs diye bunu anladım. Anlayanlar anlamayanlara anlatsın:KK55:
Bence telefondan yazdı mesajlasır gibi

Back
X