Böyle bela okudukça mutlu olamayacaksın. Adam senin içindeki bu yüzü görmüş ki bırakmış demek ki!28 yasindayim bir cok sey yasadim bu yasima kadar cok zor zamanlardan gectim bende ozellikle okulu bitirip 3 yil issiz dolastigim ve cok mucadeleler verdigim bir cok defa husrana ugradigim zamanlar.. bir de piskopat takintili bir aşıgım bile vardi eskiden onunla cok ugrastim kurtulmak icin polise bile gittim herkez mutlu mesut ask yuvalarini kurarken ben can guvenligimle ugrastigim zamanlar oldu yasadiklarima hic isyan etmedim her defasinda sukretim hic bir zaman sorgulamadim neden ben neden bunlar benim basima geliyor diye....
Ama busefer oyle bir yıkıldım ki hergun isyan ediyorum hergun sorguluyorum neden ben
Tmm benim duygularimla oynadi benim ona asla yapamam dedigim seyi o bana hic gozunu kirpmadan yapti kendini dusundu sadece gorucu usulu bi kiz bulur bulmaz beni elinin tersi ile kenara atti hic yasanmamis gibi ezdi gecti.. benim 4 yil sevdigim nisanlandigim inandigim adam bambaska biri oluverdi.. simdi mutlu.. baskasi ile.. hemde hic bir yara almadan devam etti hayatina.. neden ben ?! Ben bu iliskinin mutsuz olan kisacasi madur olan tarafiyim ..Peki neden ben yine ben..
Simdi o kizla mutlu bir evliligi olacak hergun iyiki seninle evlenmisim diyecek.. ve beni hic hatilamayacak bile.. icimde onu elimden kacirmisim gibi bir his oluyor onlarin mutlulugunu gordukce.. yada kendi kendimi sucluyorum o kiz senden daha hanim daha oturakli daha hanfendi yoksa neden senin elini onun icin biraksinbeni sevmedi ama onu seviyor cunku ben sevilmeye layik degilim.. benim icinde cok sey yapmistinmucadele verdi ama ben fedakarlik yapamadim gozum korktu ve onu kaybettim.. o sevilmeye layik bir adam oyle olmasaydi ben onu severmiydim... boyle hissediyorum cogu zaman
İste aklimdan atamadigim sorguladigim seyler bunlartabiki bende hayatima baktim 4 ay oldu melankolik yasamiyorum ama Aşkı hayatimdan ikiklerimden tamamen söküp attim evlenmek bile yok hayalimde
Fakat onlarin mutluklari beni huzursuz ediyor Hazmedemiyorum.. haksiz mutluluk bubenim gururum ne olucak icine ettim zaten ah zamani geri alsam ogrenince onu arayip isyan etmektense engellesem heryerden.. onlarin mutsuz oldugunu ozellikle beni begenmeyen kapali ve genc gelin isteyip muradina erdigini zanneden kaynanam yok mu.. alalhtan diliyorum hergun belalarini o kizdan bulsunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?