Neden ben

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
28 yasindayim bir cok sey yasadim bu yasima kadar cok zor zamanlardan gectim bende ozellikle okulu bitirip 3 yil issiz dolastigim ve cok mucadeleler verdigim bir cok defa husrana ugradigim zamanlar.. bir de piskopat takintili bir aşıgım bile vardi eskiden onunla cok ugrastim kurtulmak icin polise bile gittim herkez mutlu mesut ask yuvalarini kurarken ben can guvenligimle ugrastigim zamanlar oldu yasadiklarima hic isyan etmedim her defasinda sukretim hic bir zaman sorgulamadim neden ben neden bunlar benim basima geliyor diye....

Ama busefer oyle bir yıkıldım ki hergun isyan ediyorum hergun sorguluyorum neden ben
Tmm benim duygularimla oynadi benim ona asla yapamam dedigim seyi o bana hic gozunu kirpmadan yapti kendini dusundu sadece gorucu usulu bi kiz bulur bulmaz beni elinin tersi ile kenara atti hic yasanmamis gibi ezdi gecti.. benim 4 yil sevdigim nisanlandigim inandigim adam bambaska biri oluverdi.. simdi mutlu.. baskasi ile.. hemde hic bir yara almadan devam etti hayatina.. neden ben ?! Ben bu iliskinin mutsuz olan kisacasi madur olan tarafiyim .. Peki neden ben yine ben..

Simdi o kizla mutlu bir evliligi olacak hergun iyiki seninle evlenmisim diyecek.. ve beni hic hatilamayacak bile.. icimde onu elimden kacirmisim gibi bir his oluyor onlarin mutlulugunu gordukce.. yada kendi kendimi sucluyorum o kiz senden daha hanim daha oturakli daha hanfendi yoksa neden senin elini onun icin biraksin beni sevmedi ama onu seviyor cunku ben sevilmeye layik degilim.. benim icinde cok sey yapmistinmucadele verdi ama ben fedakarlik yapamadim gozum korktu ve onu kaybettim.. o sevilmeye layik bir adam oyle olmasaydi ben onu severmiydim... boyle hissediyorum cogu zaman

İste aklimdan atamadigim sorguladigim seyler bunlar tabiki bende hayatima baktim 4 ay oldu melankolik yasamiyorum ama Aşkı hayatimdan ikiklerimden tamamen söküp attim evlenmek bile yok hayalimde
Fakat onlarin mutluklari beni huzursuz ediyor Hazmedemiyorum.. haksiz mutluluk bu benim gururum ne olucak icine ettim zaten ah zamani geri alsam ogrenince onu arayip isyan etmektense engellesem heryerden.. onlarin mutsuz oldugunu ozellikle beni begenmeyen kapali ve genc gelin isteyip muradina erdigini zanneden kaynanam yok mu.. alalhtan diliyorum hergun belalarini o kizdan bulsunlar..

Böyle bela okudukça mutlu olamayacaksın. Adam senin içindeki bu yüzü görmüş ki bırakmış demek ki!

ay inanmam ama niye beddua ediyosun, kızın ne suçu var. olan olmuş biten bitmiş. ortada bi yanlış varsa bırak allahındna bulsun. sen hayatına devam etmeye bak.

Sevilmeye layık olmadığınızı kafanızdan atın öncelikle.
4 ay kısa bir süre; sevgiliden ayrılıp kız bulup evlenmek için.
Üzülmeyin desem boş olacak. Üzüleceksiniz ama geçecek.
Kendinize zaman tanıyın.
Bırakın onlar ne yapıyorsa yapsın siz kendi mutluluğunuzu düşünün.
Bugün miladınız olsun artık ardınıza bakmayın.

Sen üzüldüğünle kalırsın boşver. Bu dünyanın adalet çarkları bazen takılıyor bazen işliyor.Onun için boşver.

Kendini başka şeylerle oyala bu süreci atlat kendini yıpratma.Kimsenin umru değil inan.

Beddua döner dolaşır gelir derler.
Hele ki o kelimeyi ağzına almak bile kendin için çok sakıncalı.
Enerjini çok olumsuz yönde harcıyorsun,huzura dönmesini bekleme bence.

Beddua etmeyin ,Allah korusun size döner.
Rabbinize sığının ,hakkınızda hayırlısı olsun
Evet zor ama bunu yenebilirsiniz inşallah

sen bence ne yaptımda bu iyipiliğ hakettim diye düşün kurtulmuşssun.ya evlenseydin üzüntüden her gün erirdin inan senin için en hayırlısı olmuş bolca hamd etmelisin.

Bir Mevlana’nın felsefesi: “Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”

Kızı eleştirdiğin beddua ettiğin o kadar çok konu okudum ki bu kafayla gittiğin sürece mutlu olamayacaksın evet.
Niye o kızdan bulsunlar?Herkesin kültürü yaşayışı farklı o öyle gelin istemiş sana da söylemişler kabul etmemişsin.Sen de o şekilde yaşayamazsın çünkü.Eee derdin ne şimdi?
Senin de onu sevdiğine falan inanmıyorum hırsından bu hallerin.
O beddualar döner dolaşır seni bulur bak demedi deme aklını başına al

Yarısı okudum konularını biliyorum. Lütfen artık önüne bak. Ne eski kb ne eski nişanlın nede onun karısı(ki onun bi suçu yok).. ya bu adamla evlenip ailecek senin üstünde baskı kurmalarına izin verecektin. Yada evlendikten sonra ayrılsan daha mı iyi olacaktın?

Kendi dertlerin bitti şimdi de onların nasıl mutlu yaşayacaklarına niye takıyorsun? Allah aşkına bi açtığın konulara bak. Silkelen ve kendine gel. Dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsun.

Tekrar seveceksin ve daha mutlu olacaksın ama önce kendini sevmen, onlara karşı nötr olman, unutman lazım.

adam etmis ne etmişse yeni kizin suçu ne de beddua ediyorsunuz ayrica Mune yok kapaliymis bilmem ne.. hanimefendi sevdiğiniz kişi sizi sevse ne anne dinlerdi ne birsey..gelinin hatası ne..
HERKES KALBININ EKMEGINI YER

hepimizin eşlerinin hayatında daha önce başka kadınlar oldu, onlarla değil bizimle evlendikleri için biz kötü, lanet insanlar mıyız? benden öncekini evlenecek kadar sevmemiş, beni sevmiş diye önceki bana beddua ediyorsa dönsün bir kendine baksın derim ben.
siz de sizinle hiçbir alakası olmayan kıza böyle bir kin ve öfke duyarak sadece kendinizi yıpratırsınız. ve evet, bu kadar öfke dolu bir kadını kimse sevmez.

Burda o kız masum diye yorum yapıldıkça senin için daha da çok acıyor, öyle tahmin ediyorum, o yüzden ben o kızı düşün beddua etme demicem, sen beddua etme, evet ama o kızı düşündüğün için değil kendini düşündüğün için etme, bırak Allah a havale et, Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz, eğer o adamın ve ailesinin sana karşı haksızlığı varsa Allah hesabını sorar, ben de aynı durumundayım içim yanıyor, elimden benim de mutlu olmam için dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef
belki birgün biz daha mutlu oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…