• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden benimle aşık atmaya çalışıyor

Çok tembel ve rahatına düşkün biriyim.
Uyuşuğum.
Az biraz gamsızım.
Evlenip anne olsam sanırım annelik yarışını dış kulvardan sonuncu olarak bitiririm.
öyle olmuyor ya o rahatlığa bebek çöp dürtüyor resmen mesela gazi oluyor kivraniyor anneligi geçtim insan olarak rahat olamiyor insan yaninda bir canlinin aci cektigini biliyosun çünkü
elinden gelen herseyi yapiyosun
ebeveynlik insanlik sınavı bence ve eminim sizde bu sınavı en iyi şekilde atlatmak icin herşeyi yaparsiniz

Çok tembel ve rahatına düşkün biriyim.
Uyuşuğum.
Az biraz gamsızım.
Evlenip anne olsam sanırım annelik yarışını dış kulvardan sonuncu olarak bitiririm.
ha birde gamsiz diyince aklima geldi
eşimi işi gereği senede bir iş yeri check up a yollar adamin psikolojik test sonucu gamsiz cikti ben bunu ona hep soylerdim gamsizligi tescillenmiş kocam bile söz konusu çocuk olunca bazen dünyayi kurtaracak son mohikan gibi davraniyor 😊😊

ha birde gamsiz diyince aklima geldi
eşimi işi gereği senede bir iş yeri check up a yollar adamin psikolojik test sonucu gamsiz cikti ben bunu ona hep soylerdim gamsizligi tescillenmiş kocam bile söz konusu çocuk olunca bazen dünyayi kurtaracak son mohikan gibi davraniyor 😊😊
İnşallah bir güç filan gelir bana da🤣
Anne olunca değişiyorsun diyorlar ya umarım o ilahi güç bana da uğrar.
Yoksa bu uyuşuklukla halim duman😁

İnşallah bir güç filan gelir bana da🤣
Anne olunca değişiyorsun diyorlar ya umarım o ilahi güç bana da uğrar.
Yoksa bu uyuşuklukla halim duman😁
uğrar uğrar merak etme
kaç yaşındasin bilmiyorum ama hala egitim hayatina devam eden bir insansan sana tek tavsiyem çok calis cok kazan bakici parasi biriktir 😂😂😂😂

uğrar uğrar merak etme
kaç yaşındasin bilmiyorum ama hala egitim hayatina devam eden bir insansan sana tek tavsiyem çok calis cok kazan bakici parasi biriktir 😂😂😂😂
28 yaşındayım🤣
Çocuğu yapacak adayım bile yok.
Aday olsa çeyizimi düzüp bakıcı parası biriktirecek bir işim bile yok.
Ya hani bir dönem olur sıkışır kalırsın.
Bekleme odaları gibi bir dönemdeyim sanki.
Ne yöne gideceğim ne yapacağım belirsiz.

28 yaşındayım🤣
Çocuğu yapacak adayım bile yok.
Aday olsa çeyizimi düzüp bakıcı parası biriktirecek bir işim bile yok.
Ya hani bir dönem olur sıkışır kalırsın.
Bekleme odaları gibi bir dönemdeyim sanki.
Ne yöne gideceğim ne yapacağım belirsiz.
ozaman allah sana önce ayaklarinin üzerinde durabileceğin iyi bir iş nasip etsin inşallah

Kızlar önyargı yapmadan önce ve bana kötü şeyler söylemeden önce düzenlediğim eki okur musunuz. Ne çok seviyorsunuz insanlara böyle klavyeden birşeyler söylemek için söylemeyi, kırmayı. Hiçbirinizi tanımıyorum. Sizde beni tanımıyorsunuz ama hakkımda ne çok atıp tutanlar var. Buraya yeni üyeyim ve ilk izlenimlerim evladının üzerine titreyen annelere karşı herkesin cephe aldığı. Neden ya, herkesin anneliği farklıdır evet ama ben çocuğumu dövmüyorum diye ona iyi bakmaya çalışıyorum diye neden suçluyum? Bunları yapmamam mı lazım? Kötü birşey mi?

Empati Azizim!
Bize ekmek,su kadar gerekli bir şey.
Zira sosyal bir varlığız,toplumun bir parçasıyız.
Neyin empatisi pardon 2 yaşındaki çocuğu dövmenin empatisi mi yoksa 10 kez ağladığında 1 kere emzirecek empati mi neyin empatisini kurayım. İlk 2 çocuk lise çağında. Onun eline dolaşacak çocuklar yok. 2 yaşındakine de böyle zulmediyor neyin empatisinden bahsediyorsunuz. Yazık gerçekten sizlere de ben acıyorum...

Neyin empatisi pardon 2 yaşındaki çocuğu dövmenin empatisi mi yoksa 10 kez ağladığında 1 kere emzirecek empati mi neyin empatisini kurayım. İlk 2 çocuk lise çağında. Onun eline dolaşacak çocuklar yok. 2 yaşındakine de böyle zulmediyor neyin empatisinden bahsediyorsunuz. Yazık gerçekten sizlere de ben acıyorum...
Konu başlığına yengem çocuklara eziyet ediyor yazsaydınız madem?
Asıl sorun yengenizin anneliğiyse?
Ama konunuzun ana teması yengem benimle aşık atıyor.
Buluttan nem kapıp tepki alınca konuyu saptırıyorsunuz.

Konu başlığına yengem çocuklara eziyet ediyor yazsaydınız madem?
Asıl sorun yengenizin anneliğiyse?
Ama konunuzun ana teması yengem benimle aşık atıyor.
Buluttan nem kapıp tepki alınca konuyu saptırıyorsunuz.
Gerçekten anladığınız bu mu ?

Back
X