• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden benimle aşık atmaya çalışıyor

ilk izlenimlerim evladının üzerine titreyen annelere karşı herkesin cephe aldığı. Neden ya, herkesin anneliği farklıdır evet ama ben çocuğumu dövmüyorum diye ona iyi bakmaya çalışıyorum diye neden suçluyum?
Aslında problem olması gereken bir şeyin lütuf gibi sunulması.

Evladının üzerine titremek zaten normal bir davranış. Ama bunu anlatırken "Şöyle temiz giydirir, böyle düzenli yediririm." diye süslemek bana tuhaf geliyor. Zaten olması gereken bu değil mi?

Maksadim sizi kırmak ve yargılamak değil fakat 2 yaşındaki kuzeniniz kimse onunla ilgilenmiyor bahanesiyle dövülüyor fakat siz yengenizin kıskançlığından dem vuruyorsunuz. 2 yaşındaki çocugunu kimse ilgilenmediği için döven akrabanızın en yakınlarını durumdan haberdar edip duruma el konulmasını sağlamak daha mühim değil mi?

Evladının üzerine titremek zaten normal bir davranış. Ama bunu anlatırken "Şöyle temiz giydirir, böyle düzenli yediririm." diye süslemek bana tuhaf geliyor. Zaten olması gereken bu değil mi?

Maksadim sizi kırmak ve yargılamak değil fakat 2 yaşındaki kuzeniniz kimse onunla ilgilenmiyor bahanesiyle dövülüyor fakat siz yengenizin kıskançlığından dem vuruyorsunuz. 2 yaşındaki çocugunu kimse ilgilenmediği için döven akrabanızın en yakınlarını durumdan haberdar edip duruma el konulmasını sağlamak daha mühim değil mi?
Hay gözünü öpeyim ya.
+1

İşte lütufsa aynı şartlardayız neden yani ben cicik cicik bakıyorken bunu hazmedemiyor ama kendi elindekinin kıymetini bilmiyor. etrafindakileri inceleyeceğine kendisine de verilmiş yine de ne diye beni fesatlıyor. Onu biz uyuyoruz kendisi uyumadı diye dövmüş annemler almış elinden. Ben hâlâ kendimi suçluyorum. Keşke uyumasaydım diye.

Evet,anladığım bu.
Konunuz yengem benimle aşık atıyor(ki tamamen yanlış kullanım aşık atmak yarışmak demek) öyle bir durum yok denince de hemen konuyu saptırıp yengem çocukları istemedi zaten diye düzenleme yaptınız.
Hayır çocuk konusunda değil, kilo altınlar vs. bu konularda benim kendi kendimle kuştan böcekten mutluluk çıkarmam da yarışıyor benle yani halk dilinde yeğişmek derler ya belki anlaşılmaz diye aşık atmak yazdım. Ne anlamışsanız yanlış anlaşılmış.

İşte lütufsa aynı şartlardayız neden yani ben cicik cicik bakıyorken bunu hazmedemiyor ama kendi elindekinin kıymetini bilmiyor. etrafindakileri inceleyeceğine kendisine de verilmiş yine de ne diye beni fesatlıyor. Onu biz uyuyoruz kendisi uyumadı diye dövmüş annemler almış elinden. Ben hâlâ kendimi suçluyorum. Keşke uyumasaydım diye.
İşte ben de diyorum ki sizi hazmedememesine gelene kadar neler var...
Kadın belli ki normal değil. Uyuyamadığı için çocuğuna zarar verebilecek kadar kontolü kaybetmiş. Önce bir onu çözseymişsiniz keşke maaile.

İşte ben de diyorum ki sizi hazmedememesine gelene kadar neler var...
Kadın belli ki normal değil. Uyuyamadığı için çocuğuna zarar verebilecek kadar kontolü kaybetmiş. Önce bir onu çözseymişsiniz keşke maaile.
Çözemiyoruz bacım bizi de tersliyor. Önce kendisi dedi dövdüm diye de neden vurdun dedim sana kim söyledi hemen yetiştirmişler dedi. Bende sen söyledin dedim...

Hayır çocuk konusunda değil, kilo altınlar vs. bu konularda benim kendi kendimle kuştan böcekten mutluluk çıkarmam da yarışıyor benle yani halk dilinde yeğişmek derler ya belki anlaşılmaz diye aşık atmak yazdım. Ne anlamışsanız yanlış anlaşılmış.
Hanımefendi sizin seçtiğiniz kelimeler neyse biz onu anlarız.
Burada yazdıklarınızdan size fesatlanan bir kadın görmedi kimse.
Bunalımdaki bir kadının sizin yerinizde olmak istemesini gördü.
Ama o kadar kendinize odaklanmışsınız ki herkes benim anneliğimi,altınlarımı,vücudumu kıskanıyor moduna girmişsiniz ki ya hu bu kadın neden mutsuz depresyonda mı acaba diye düşünüp de el vermemişsiniz.
Sizin düşündüğünüz kadının çocukları olsaydı buradaki konunuzun başlığı yengem çocuklarına eziyet ediyor ne yapmalıyım olurdu.
Madem yengeniz kötü bir anne sosyal hizmetleri çağırın.

Çözemiyoruz bacım bizi de tersliyor. Önce kendisi dedi dövdüm diye de neden vurdun dedim sana kim söyledi hemen yetiştirmişler dedi. Bende sen söyledin dedim...

Yani şu cevabı veren kadının ruhen iyi olmadığını anlayamamışsınız ya ailece.
Kadın iyi değil.
Belki senelerdir iyi değildi.

Hanımefendi sizin seçtiğiniz kelimeler neyse biz onu anlarız.
Burada yazdıklarınızdan size fesatlanan bir kadın görmedi kimse.
Bunalımdaki bir kadının sizin yerinizde olmak istemesini gördü.
Ama o kadar kendinize odaklanmışsınız ki herkes benim anneliğimi,altınlarımı,vücudumu kıskanıyor moduna girmişsiniz ki ya hu bu kadın neden mutsuz depresyonda mı acaba diye düşünüp de el vermemişsiniz.
Sizin düşündüğünüz kadının çocukları olsaydı buradaki konunuzun başlığı yengem çocuklarına eziyet ediyor ne yapmalıyım olurdu.
Madem yengeniz kötü bir anne sosyal hizmetleri çağırın.
Açıkçası durun anlaşılır bir dille yazayım. Açgözlü herşeyi var altını da var evi de var çocukları da var mutlu olmuyor başkasının da mutlu olmasını hazmedemiyor. Hep ağzında şimdi evlenmek varmış cümlesi. Etrafında sadece benim için değil herkes için durumu böyle.

Ve siz psikolojik olarak normal olmayan bir kadının söylediklerini ciddiye alıyorsunuz karşınızda normal sağlıklı biri var gibi.
Aslında normal hatta seni beni deli eder nitelikte aklı ama unutuyor bazen çok sinirliydi bana söylediğini unutmuş o sen söyledin ya konusunun arasında 1 saat falan var ben ilk önce dövdüm dediğinde uykuluydum kimi dövdüğünü falan sonra sordum neden dövdün diye. Ona da öyle tepki verdi. Aman tamam ya ben suçluyum anneyim ya ben ondan suçluyum

Iyi değilse doğurmasaydı liseye giden cocugu var ikincisi 10 yasinda ve minik cocugu dövüyor diye yengeyemi acımamız gerek. Özensiz buyutmesi icin bir sebep göremedim. Benimde 3 cocugum var cok sukur ihmalkar davranip bir kaza getirmedim başlarına. Kimse kusura bakmasın ama çocuktur düşer kalkar diye bir sey yok evin icinde. Hani konu sahibine saldırıp cocugum merdivenlerden düştü diyorsunuz ya. Kucuk cocuk varken o merdivenede çıkılmaz ortayada birakilmaz. Bende tek cocugu olan bazı annelere özenirim. sanki daha guzel bakiliyorlar gibime gelir. Ama 4, 6 ve 8 yaşındaki cocuklarima fiske vuramam her ne kadar perişan ve yorgun olsamda. Yenge çocuğuna vuruyorsa gitsin tedavi olsun. Ve insanlik vazifesi olarakta konuya el atılmalı 2 yaşındaki bebeğe vurulmaz!
Bu dovme olayı olmasaydı konu sahibine önerim yengeyle dertlessin positif enerji versin diye ama şiddet gösteren bir kadina ne kadar yakın olunabilinirki?

Iyi değilse doğurmasaydı liseye giden cocugu var ikincisi 10 yasinda ve minik cocugu dövüyor diye yengeyemi acımamız gerek. Özensiz buyutmesi icin bir sebep göremedim. Benimde 3 cocugum var cok sukur ihmalkar davranip bir kaza getirmedim başlarına. Kimse kusura bakmasın ama çocuktur düşer kalkar diye bir sey yok evin icinde. Hani konu sahibine saldırıp cocugum merdivenlerden düştü diyorsunuz ya. Kucuk cocuk varken o merdivenede çıkılmaz ortayada birakilmaz. Bende tek cocugu olan bazı annelere özenirim. sanki daha guzel bakiliyorlar gibime gelir. Ama 4, 6 ve 8 yaşındaki cocuklarima fiske vuramam her ne kadar perişan ve yorgun olsamda. Yenge çocuğuna vuruyorsa gitsin tedavi olsun. Ve insanlik vazifesi olarakta konuya el atılmalı 2 yaşındaki bebeğe vurulmaz!
Bu dovme olayı olmasaydı konu sahibine önerim yengeyle dertlessin positif enerji versin diye ama şiddet gösteren bir kadina ne kadar yakın olunabilinirki?
Gerçekten içtenlikle teşekkür ediyorum size 🌸 Tam da bunu anlatıyorum yazımda ama üyeler birden ne iyi mi bakıyorsun çocuğuna diye üzerime çullandı. Yani yengemle konuşuyorum da gidince ama çok kendimle ayrıntıya girmeden çünkü sadece küçücük çocuk acıksa etse offf biriniz bakın şu çocuğa dediği an bende olay bitiyor. Ya ufacık çocuk yenge diyorum altını sabah değiştirdin mi uyanınca yaz günü sıcak memleket. Yoook diyo laf vermekten ikindi olmuş. Zaten 1 kere değişiyor yatana kadar o bez altında çocuğun. Hayır kabul edemiyorum pişik etmeye de hakkı yok ki el kadar çocuk. Günde 1 kez mi değişmeli.. Burda biraz titiz bakıyorum dedim diye kendi anneliğimi savunduğumu söylediler. Hayır yaptıklarımın normal olanı bu değil mi? Birşey desek şikayet etsek dayıma yazık, zaten o daha çok bakıyor çocuğa.

Ben sizi çok iyi anladım konu sahibi.yengenin sizi kıskandığı ve yarıştığı açık ve net.davranislarinizi hareketlerinizi değiştirmeyin aynen devam edin.
3. Çocuğuymuş diğer ikisi büyükmüş neresi zor olsun ki daha büyük çocukların faydası bile olur.yengeye de çok sinir oldum ne demek çocuk düşerse düşsün dövmek falan.o çocuk dünyaya gelmeyi kendisi seçmedi sen onu doğurdun e..k gibi de bakacaksın

Ben sizi çok iyi anladım konu sahibi.yengenin sizi kıskandığı ve yarıştığı açık ve net.davranislarinizi hareketlerinizi değiştirmeyin aynen devam edin.
3. Çocuğuymuş diğer ikisi büyükmüş neresi zor olsun ki daha büyük çocukların faydası bile olur.yengeye de çok sinir oldum ne demek çocuk düşerse düşsün dövmek falan.o çocuk dünyaya gelmeyi kendisi seçmedi sen onu doğurdun e..k gibi de bakacaksın
🌸Sağolun gerçekten böyle düşündüğünüz için çünkü burdaki başka üyeler bana kendimi sorgulattı yanlış yapan benmişim gibi

Back
X