• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden benimle aşık atmaya çalışıyor

Evet var bazı insan hamile kaldığı zaman kendisini daha değerli ve değer görüyor hissediyor çevresi tarafından 😊
Valla olabilir kafamdaki insan için bunu düşünüp saçmalama öyle şey olmaz diyordum 😁 çocuklarına sosyal medya dışında sevgi göstermediği için ☺️

Valla olabilir kafamdaki insan için bunu düşünüp saçmalama öyle şey olmaz diyordum 😁 çocuklarına sosyal medya dışında sevgi göstermediği için ☺
Yani bak ikisi de aynı yaşta çocuklarımızın 1. 3. farketmez bunlar ilk defa geldi dünyaya değil mi, ilk defa onun annesi olduk. Bendeki mantık bu, kendi çocuğunu öpüp koklamıyor, (bizimkine de doktor öpülmesin dedi alerji oluyordu neler çektik o başka) ben bile öpmüyorum işte biz gittikten sonra arkamdan demiş ki ben miniği öpüp sevecektim x kızar diye öpmedim. Kendi çocuğun daha fazla tat verir normalde herkesin çocuğu kendisine tatlıdır bu iteliyor onu elinin tersiyle.

Yengem ilk çocuğunda da aynıydı. Neyse birşeyler açıklamaktan yorulduğum için dünkü yazılanları falan okuyunuz. Beni yormayınız. Düşünceniz sizin olsun.
Siz kendinizi harbiden baya birşey sanmışsınız, sizinle aşık atılmayacak kadar yukarılardasınız maşallah. Devam...

Siz kendinizi harbiden baya birşey sanmışsınız, sizinle aşık atılmayacak kadar yukarılardasınız maşallah. Devam...
Kibri hiç sevmiyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten yorulmak ayrı birşey. Buraya bana güzel öneri de bulunmaya gelmediğinizi yazdıklarınızdan anlıyoruz. Maalesef dinlemek istemiyorum.

Yani bak ikisi de aynı yaşta çocuklarımızın 1. 3. farketmez bunlar ilk defa geldi dünyaya değil mi, ilk defa onun annesi olduk. Bendeki mantık bu, kendi çocuğunu öpüp koklamıyor, (bizimkine de doktor öpülmesin dedi alerji oluyordu neler çektik o başka) ben bile öpmüyorum işte biz gittikten sonra arkamdan demiş ki ben miniği öpüp sevecektim x kızar diye öpmedim. Kendi çocuğun daha fazla tat verir normalde herkesin çocuğu kendisine tatlıdır bu iteliyor onu elinin tersiyle.
neden bu kadar takıntılısınız ?

Kibri hiç sevmiyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten yorulmak ayrı birşey. Buraya bana güzel öneri de bulunmaya gelmediğinizi yazdıklarınızdan anlıyoruz. Maalesef dinlemek istemiyorum.
Burada elti, yenge gibi konularda bazı üyeler direkt sizi suçlarlar. Ne açıklama yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bence yorulmayın boşuna sizi anlayan anladı 😁😁😁

Burada elti, yenge gibi konularda bazı üyeler direkt sizi suçlarlar. Ne açıklama yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bence yorulmayın boşuna sizi anlayan anladı 😁😁😁
Sağolun valla bunu bende öğrenmiş oldum anlayanların anladığını anlamayanların da anlaması dileğiyle :KK54: biraz karışık oldu cümle muhtemelen bunu da anlamazlar:KK19:

Bence de dayınız baksın.
Çocukların günahına girmiş çünkü:KK43:
Bakıyor zaten ondan daha çok bakıyor dayım, dayım da biliyor herşeyin farkında da ne yapsın adam yuvasını bozmak istemiyor. Yine de yengem düzelsin inşallah olgunlaşsın artık.

Back
X