- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Gerçekten böyle bir şey var mı. Çünkü böyle bir şey varsa çevremdeki birinden şüphelenicemO hiç birini istemiyordu çocuklarının sadece hamile kalmayı seviyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten böyle bir şey var mı. Çünkü böyle bir şey varsa çevremdeki birinden şüphelenicemO hiç birini istemiyordu çocuklarının sadece hamile kalmayı seviyor
Evet var bazı insan hamile kaldığı zaman kendisini daha değerli ve değer görüyor hissediyor çevresi tarafındanGerçekten böyle bir şey var mı. Çünkü böyle bir şey varsa çevremdeki birinden şüphelenicem![]()
Valla olabilir kafamdaki insan için bunu düşünüp saçmalama öyle şey olmaz diyordumEvet var bazı insan hamile kaldığı zaman kendisini daha değerli ve değer görüyor hissediyor çevresi tarafından![]()
Yani bak ikisi de aynı yaşta çocuklarımızın 1. 3. farketmez bunlar ilk defa geldi dünyaya değil mi, ilk defa onun annesi olduk. Bendeki mantık bu, kendi çocuğunu öpüp koklamıyor, (bizimkine de doktor öpülmesin dedi alerji oluyordu neler çektik o başka) ben bile öpmüyorum işte biz gittikten sonra arkamdan demiş ki ben miniği öpüp sevecektim x kızar diye öpmedim. Kendi çocuğun daha fazla tat verir normalde herkesin çocuğu kendisine tatlıdır bu iteliyor onu elinin tersiyle.Valla olabilir kafamdaki insan için bunu düşünüp saçmalama öyle şey olmaz diyordumçocuklarına sosyal medya dışında sevgi göstermediği için ☺
Siz kendinizi harbiden baya birşey sanmışsınız, sizinle aşık atılmayacak kadar yukarılardasınız maşallah. Devam...Yengem ilk çocuğunda da aynıydı. Neyse birşeyler açıklamaktan yorulduğum için dünkü yazılanları falan okuyunuz. Beni yormayınız. Düşünceniz sizin olsun.
Kibri hiç sevmiyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten yorulmak ayrı birşey. Buraya bana güzel öneri de bulunmaya gelmediğinizi yazdıklarınızdan anlıyoruz. Maalesef dinlemek istemiyorum.Siz kendinizi harbiden baya birşey sanmışsınız, sizinle aşık atılmayacak kadar yukarılardasınız maşallah. Devam...
yazıldı mı ?
neden bu kadar sık görüşüyorsunuz?
neden bu kadar takıntılısınız ?Yani bak ikisi de aynı yaşta çocuklarımızın 1. 3. farketmez bunlar ilk defa geldi dünyaya değil mi, ilk defa onun annesi olduk. Bendeki mantık bu, kendi çocuğunu öpüp koklamıyor, (bizimkine de doktor öpülmesin dedi alerji oluyordu neler çektik o başka) ben bile öpmüyorum işte biz gittikten sonra arkamdan demiş ki ben miniği öpüp sevecektim x kızar diye öpmedim. Kendi çocuğun daha fazla tat verir normalde herkesin çocuğu kendisine tatlıdır bu iteliyor onu elinin tersiyle.
Siz sorun diyeneden bu kadar takıntılısınız ?
Burada elti, yenge gibi konularda bazı üyeler direkt sizi suçlarlar. Ne açıklama yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bence yorulmayın boşuna sizi anlayan anladıKibri hiç sevmiyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten yorulmak ayrı birşey. Buraya bana güzel öneri de bulunmaya gelmediğinizi yazdıklarınızdan anlıyoruz. Maalesef dinlemek istemiyorum.
Sağolun valla bunu bende öğrenmiş oldum anlayanların anladığını anlamayanların da anlaması dileğiyleBurada elti, yenge gibi konularda bazı üyeler direkt sizi suçlarlar. Ne açıklama yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bence yorulmayın boşuna sizi anlayan anladı![]()
Bakıyor zaten ondan daha çok bakıyor dayım, dayım da biliyor herşeyin farkında da ne yapsın adam yuvasını bozmak istemiyor. Yine de yengem düzelsin inşallah olgunlaşsın artık.Bence de dayınız baksın.
Çocukların günahına girmiş çünkü![]()
AminnnnnnnBakıyor zaten ondan daha çok bakıyor dayım, dayım da biliyor herşeyin farkında da ne yapsın adam yuvasını bozmak istemiyor. Yine de yengem düzelsin inşallah olgunlaşsın artık.