• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Bir Anda Bu Kadar Değişmiş Olabilir ?

Kadestel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
46
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar..

Bir buçuk yıl süren bir ilişkim vardı ve evlilik yolunda ilerliyorduk. Bu süreçte bir gün bile ayrı kalmadık. Tartışıp kavga ettiğimiz zamanlarda da hep alttan alan, benim gönlümü almaya çalısan o oluyordu haksız bile olsam. Tabi bende kesinlikle uzatmazdım. O çok sosyal bir tip. Bir sürü arkadaşım olsun, gezeyim, tozayım, arkadaş ortamlarına gireyim diyen birisiydi. Ancak benimle tanıştıgından beri bütün izin günlerini benimle geçirdi ve benim olmadıgım zamanlar arkadaşlarına vakit ayırdı.

Fakat bir anda değişti. Face şifresini değiştirip eski kız arkadaşlarını eklemeye mesaj göndermeye başladı. Bunların arasında normal iş arkadaşları çocukluk arkadaşları felanda var. Telefonuna güvenlik kodu koydu. Ki rehberinede bir kaç tane kız kaydetmiş benim tanıdıgım iş arkadaşlarından. Ayrıca arama yönlendirme yapmıs. Sanırım facede herkese numarasını mesajla yolladıgı için içlerinden birinin aramasından yada mesaj atmasından endişelendi benim yanımda. Tabi ben bunları farkedip ne oluyor sana diye sordugumda, ayrılmak istediğini artık sıkıldığını, sürekli hesap vermekten bunaldığını, özgür olmak istediğini, henüz evlenmeye hazır olmadığını hatta hiç bir zaman evlenmeyeceğini söyledi.Ve artık beni sevmediğini, soğuduğunu eski heyecanının olmadıgını da söyledi. Peki dedim öyleyse ayrılalım. Fakat yine bırakmadı beni. Bir gün boyunca bana sarılıp ağladı ben böyle olmasını istemiyorum. Neden değişmedin Gözde. Neden bana karsı anlayıslı olmadın. Neden beni bu kadar sıktın diye isyan etti.

Tabi bu sırada faceden bir kızla konuşuyor. Kızda bütün konuşmalarını bana gönderiyor. Kız buluşalım demiş evine geliyim demiş. Buda kabul etmiş zaten bana sözün vardı gelicektin. Pazar günü gidecek Gözde. Müsaitim gelebilirsin. demiş.

Ben okuyunca şok oldum. Oda şaşırdı kızın göndermesine. Hiç bişey diyemedi. Anlamıyosun dedi. Onlarla neden konustuğumu bile anlamıyosun işte dedi. Anlamak istemiyorum dedim. Bu yine başladı artık sıkıldım farklı şeyler yaşamak istiyorum sen bana hayatı zindan ettin. Beni avucunun içine aldın. Ben böyle bi adam değildim. Anne baba sözü dinlemezken senin ağzının içine bakar oldum. Herkes benimle dalga geçiyo bi kızın sözüne bakıyorum diye. Rahat bırak artık beni. Sevmiyorum. İstemiyorum. dedi

Ben buna ertesi gün işe başlayacağımı söylemiştim. Evde oturup agladıgımı düşünmesin diye böyle küçük bi yalan söyledim. İşe gideceğim sabah mesaj atmış. Tüm o söylediği şeylerden sonra. Yeni işin hayırlı olsun. Lütfen bana kızma. Allaha emanet ol. diye. Teşekkür ederim hoşçakal dedim. O sabahta konuştugu kızla tekrar faceden mesajlasıyorlar. Kızda konusmaları yine bana gönderiyo. Kıza diyorki hani bana gelicektin bak artık gözde yok. Senin yüzünden bitti niye o konusmaları gönderdin diyo. Bir yandan da sakın bu konuştuklarımızı gönderme diyo. Kızda gönderdim bile harfi harfine diyo. Kız konuşmaları gönderdikten sonra engelledim ben. O sırada benimki mesaj atıyo bana. " Bu duygu denen kızla ugrasıyorum. Sana bişey derse sakın inanma ben ona göstercem gününü "diye.

Bende mesaj yazdım. " Rahmi bana yazmayın artık. Sizin yatak muhabbetleriniizi dinlemek istemiyorum. Onada söyle sende oda umrumda değilsiniz. Napıyosanız yapın bana bulasmayın. Arkadaşınıda benden uzak tutsun. Arama beni. " dedim.

Bu arada kız ben engelleyince bozulmus ve erkek arkadasıma benimle ilgili kötü sözler söylemiş. " Beni engelledi kş...r. Göstercem ben ona gününü. Bütün erkek arkadaslarıma dagıtıcam numarasını. Şu an yanımda bir arkadasım var. O senin yarım bıraktıgını tamamlarmıs. Yazık kız yalnız kalmasn. " yazmıs. Benimki de " Ne diyosun kızım sen. Agzını topla. Ben 16 ayımı paylastım Gözdeyle kimseye laf ettirmem. Gayet aklı basında bi kız o. Seni engellemekle en dogru kararı vermiş. O arkadaşınada söyle uzak dursun. Beni kendinize bulastırmayın kötü yaparım sizi. " gibisinden bişeyler yazmıs ama kızın arkadaşı ekledi beni faceden ve sürekli mesajlar atmaya başladı. Ayrıca numaramıda nerden bulduysa bulmus özel numaradan sürekli aranıyorum. Tabi o zaman kızın işi oldugunu bilmediğimden erkek arkadasıma bişey söylemedim beni rahatsız ediyolar diye. Oda onların öyle bişey yapabileceğini tahmin etmiyo.

Neyse öğleye dogru mesaj attı ilk iş günün nasıl geçiyo. diye. Cevap vermedim. Akşam aradı bakmadım. Telefona bakmayınca tekrar mesaj attı. Demek artık telefonlarıma bakmakta yok. İlk iş günün nasıl geçti diye merak etmiştim. Peki öyle olsun hosçakal demiş. O sırada da ben sürekli özelden aranıyorum. Aradım bunu. Dedim bu kız benim numaramı felan mı buldu sürekli birileri arıyor beni özelden bi çocuk mesaj atıyo faceden dedim. " Telefonunu bana yönlendir hemen , face şifreni ver " dedi. Hayır dedim ne alaka. Öyle deyince bozuldu. Ben çocugun adresini gönderiyim sana sen ne diyosan de. Duygu denen kızada söyle ugrasmasın benimle dedim kapadım telefonu. O sırada kıza yazmıs bir sürü küfür etmiş. Arkadaşın benim kız arkadaşımı rahatsız ediyomus o cocugun adresini ver bana sizi dogdugunuza pişman edicem felan filan bir sürü kızada saymıs , çocuga da. Sonra beni aradı yine. Tamam dedi ben halledicem onları bir daha seni arayamıycaklar dedi. İyi olur dedim. İşin nasıldı sen nasılsın ddedi. Anlattım cok güzel ve kalabalık bi ofis dedim. Kalabalık deyince bozuldu yine. Adresi istedi. Bilmesen daha iyi dedim. Artık yolumuz ayrı. dedim. olsun dedi bilmek istiyorum nerde calısdıgını. Söylemdim yine. Sonra sudan sebeplerle konusmayı uzatmaya calısdı ama ben kısa kesdim sabah erken kalkıcam diye kapadım.

Sabah uyanır uyanmaz mesaj atmıs rahatsız eden varmı diye. Yok deedim.

Böyle işte. Hem ayrılmayı kendisi istedi. Hemde hala aramaya devam ediyor. Ne yapmaya calısdıgını anlamadım. Sizce amacı nedir. Bi boşluğa mı düştü , arkadaşlarından mı etkiledi. Hiç böyle bir insan değildi. Çok değer verir gözümün içine bakardı. Neden böyle oldu sizce ? Hayatında başka biri vardır derseniz hayır yok. Şuan hala arama aşamasında. Face şifresi bende oldugu için bakıyorum zaman zaman. Kimden ne çıkar diye herkese mesaj gönderiyor.

Yaşı 29 , bende 23 yaşındayım.

Son düzenleme:
kaç yaşındasınız merak ettim .

bence uzak durun

Burada kafa karıştıracak bir mevzu yok ki.

Yaşı kaç arkadaşınızın? İş ciddiye binince tırsan erkek modeli. İpleri de tamamen kesmiyor, daha iyisini bulamazsam dönerim diye.

Facebook hayatın vazgeçilmez bir parçası değildir. Sizi bir sürü rahatsız eden oluyorsa en mantıklı hareket hesabı kapatmaktır.

Ben olsam telimi gizli aramalara da engeller, uzun bir süre huzurumu bozan herkesten uzak dururdum.

kesinlikle uzak durun ...telefonlarına dahi cıkmayın ..hatta numarınızı değiştirin .zor olacak seviyorsunuz ama sevmeyin nefret edin .kimseyi bulamazsa size geri donecek sakın izin vermeyin.yazık cok yazık.

Olaylari anlatis biciminizden ve eski erkek arkadasiniza davranislarinizdan, cok mantikli ve akli basinda biri oldugunuzu anladim. Lutfen kendinizi boyle sacma sapan insanlardan, olaylardan koruyun. Erkek arkadasiniz naptigini bilmiyor belli ki birilerinin doldurusuna gelmis ve hata ustune hata yapiyor. Daha da arayip sormasin sizi cunku rezilliklerine sizi de bulastiriyor. Yepyeni bir sayfa acip yolunuza devam edin bence.

Ben anlamadım bu adamı.

29 yaşında, küçükte değil hani. Peki siz gerçekten sıkan,kıskanç biri misiniz ki ?

Ve affınıza sığınarak soruyorum, söylemek zorunda değilsiniz tabi ama cinsellik yaşıyor musunuz?

Hani yaşamıyorsanız, fena bir şekilde azdığını düşünüyorum ben erkek arkadaşınızın. Bu ne böyle ....

Çok üzüldüm şahsen. Ne burcu bu kişi ?

Son düzenleme:
Ben anlamadım bu adamı.

29 yaşında, küçükte değil hani. Peki siz gerçekten sıkan,kıskanç biri misiniz ki ?

Ve affınıza sığınarak soruyorum, söylemek zorunda değilsiniz tabi ama cinsellik yaşıyor musunuz?

Hani yaşamıyorsanız, fena bir şekilde azdığını düşünüyorum ben erkek arkadaşınızın. Bu ne böyle ....

Çok üzüldüm şahsen. Ne burcu bu kişi ?

Evet erkek arkadaşlarını onaylamadığım için biraz fazla üstüne gittim. Kız arkadaşlarıyla da görüşmesini istemiyordum. Cinsellik yaşıyorduk evet aynı evde yaşıyorduk zaten. Benimle her anlamda mutlu oldugunu söylerdi ve cinselliğe çok düşkün biri değildi.Zamanında çok şey yaşamış biri zaten. Doymuş biriydi. Cinsel yönde azgınlık değilde, ego tatmini konusunda bi azgınlık olabilir.Oğlak burcu.

Son düzenleme:
29 yaşında ama bildiğin ergen tavırları var
hem karnım doysun hem pastam dursun
ayrılalım bitti dediğine göre bir daha görüşmeyin onla
ya hattınızı değiştirin ya da onu engelleyin bi şekilde!!!

Gözdecim nie erkek arkadaşını sıkmışsın o kızlarla eğlenicek gününü gün edicek sana hesap vermek zorundamı neden onu sürekli hesap vermek zorunda bırakıyorsun oysaki o kaçamak yapıcak sen onu sıkıştırınca bunlardan mahrum kalıyor ama sen gidersende olmazki senide kaybeder ama diğerlerinden vazgeçemez...

Bu erkek tipinden nefret ederim tiksinirim kendilerini masum akıllı sanan geri zekalılar ağlayarak yaptıklar8ını masummuş gibi kabullendirmek timsah gözyaşları suçluluğunu ört pas etme psikolojisinde olan iğrenç yaratıklar.

Güzelim sakın ama sakın uzak dur gerçekten sana yazık olurrr

Evet erkek arkadaşlarını onaylamadığım için biraz fazla üstüne gittim. Kız arkadaşlarıyla da görüşmesini istemiyordum. Cinsellik yaşıyorduk evet aynı evde yaşıyorduk zaten. Benimle her anlamda mutlu oldugunu söylerdi ve cinselliğe çok düşkün biri değildi.Zamanında çok şey yaşamış biri zaten. Doymuş biriydi. Cinsel yönde azgınlık değilde, ego tatmini konusunda bi azgınlık olabilir.Oğlak burcu.

Sanırım ilişkinizde üstünlük sizde. O da üstünlük kurabileceği ilişkiler arıyor sanırım.Keşke görüşmelerine karışmasaydınız. Baya sıkılmış anladığım kadarıyla. Evet cinsel anlamda değil de daha çok üstünlük,ego konusunda azgınlık yaşıyor bencede. Oğlak burcu erkekleri çok iyidir diye biliyorum. şahsen ben başak burcu olduğum için seviyorumdur belki de ama netice de erkek.
Yani bu yaptıkları tamamen size tepki gibi geliyor bana anlayamadım. Üzüldüm açıkçası . Hayırlısı olsun hakkınızda.

acıkcası cok komık bı durum 29 yasında dıosun ama yaptıkları nı 15 yasındakı yapmaz.... ayy ugrasma sununla vaktıne yazık...

Bu insanı ve ortak tanıdığın kim varsa hayatından çıkar. bu davranışların niyesi nedeni olmaz. hem kızı eve çağırıyo hem küfür ediyo iyi mi olduğunu zannediyor o şekilde. Hem ayrılmak istiyo hem elinin altında olmasını istiyor. kendini kullandırtmaktan başka bişey yapmazsın ve senin psikolojinide bozar bu adam söyliyim. Sen onu yok saymadıkça hep nedenlerle niyelerle kendini üzersin ayrıca özel numaradan aranmamak, faceden rahatsız edilmemek hepsi senin elinde. Sen sürekli içinden biyerleden ondan haber almak dürtüsünü engelleyemezsen sen üzülürsün bu manyakla.

Tabikide senin gitmeni istemez ben yazdıklarını soradan okudum kaba olacak ama sen adamın işini görüyormuşsun adam seni resmen kullanıyor ya tabikide seni bırakmaz nie bıraksın adamın gönlünü yapıyorsun bulmuş senin gibi birisini bir zaman işini görmek için sna tamm tamm demiş sıkılıncada yok sen beni sıkıyorsun vsvs bu kadar şeye rağmen hala düşünüyorsun adamın niyeti gayet açık gözlerini aç

aklı karışmış belli onu umursamamaya devam et..
hem benim hoşuma gitti ,bitti gitti dedikten sonra bile seni kollaması sahip çıkması güzel,bence sana karşı duyguları hala var ama biri yada bişey kafasını karıştırmış,bu da yakında çıkar zaten ortaya..
sen işine konsantre ol,buna mesafeli davran,bence bitmeyecek ilişkiniz...

İşin içine cinsellik girince neden hemen, kadına kullanılıyorsun hissi veriliyor? Anlamıyorum. Ne biliyoruz adamın aslında gerçekten sevmediğini ? Ben inanmıyorum konusahibinin gitmesini istememesindeki sebebin cinsellik olduğunu . Cinsellik olsaydı tek amacı bunu alabileceği başka insanlarda var.

Yılan hikayesine dönmüş
Küçük çocukmu ki aklı karışsın,istemiyorum seni demiş hala neyi uzatıyosun
Başka kısla mesajlaşmı kız sana yazdıklarını göndermiş,başka erkeklere numaranı vermiş....vs
Bence uzatmayın telefon numaranızı ve face adresinizi değiştirin hayatınıza devam edin eski sevgilin olmadan.
Biz bayanlar aldatılırız hala erkeği savunuruz,acaba aklımı karşık,acaba boşluktamı,acaba ben çokmu sıktım
Bayan aldattımı hemen erkek kötü damgası vurur bırakın savunmayı yerin dibine sokar

Tabikide senin gitmeni istemez ben yazdıklarını soradan okudum kaba olacak ama sen adamın işini görüyormuşsun adam seni resmen kullanıyor ya tabikide seni bırakmaz nie bıraksın adamın gönlünü yapıyorsun bulmuş senin gibi birisini bir zaman işini görmek için sna tamm tamm demiş sıkılıncada yok sen beni sıkıyorsun vsvs bu kadar şeye rağmen hala düşünüyorsun adamın niyeti gayet açık gözlerini aç

Cinsellik tek taraflı bir şey değildir ve arkadaşında söylendiği gibi asla kullanıldığımı düşünmedim, düşünmemde. Bizim her anlamda çok güzel bir hayatımız vardı. Cinsel anlamdada , hayat arkadaşlığı anlamında da. Eğer tek düşüncesi bu olsa beni yine bırakmazdı ama benden ayrılan o. Sıkıldığı konusunda zaten hemfikiriz ama cinsel obje olmak anlamında hayır bunu kabul etmiyorum. Yinede tşk ederim yorumun için.

Yaş 29 ama akıl yaşı daha 17 sanırım.
Bu nedir arkadaş ya kafam karıştı vallahi.
Şifreleri değiştirdiyse siz nasıl öğrendiniz bunca şeyi.
Nasıl kızı buldunuz da kız neden size mesajlaşmalarını gönderiyo.

Saçmalık.

Telefon numaranızı değiştirin, facebook adresinizi dondurun ve hayatınıza bakın.
Bu adamdan hiçbir şey olmaz.

Back
X