Neden Bir Erkek Planlı Yaşamamak İçin Diretir

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
kızlar çoğunuzun tahmin ettiği üzere sevgilim planlı yaşamaktan nefret ediyor derecesinde sevmiyor. en ufak şeyleri bile planlamayı sevmez. örneğin dün akşam bugünden için buluşalım falan diye konuştuk . olabilir yarın ola hayrola dedi. planlamayalım şimdiden dedi ve şuan hala uyuyor. sinirden nereye saracağımı şaşırdım . bir insan hiç mi planlı yaşamaz ya . ona göre çıkalım deyip hemen çıkmak lazım . 1-2 gün önceden plan yapmak gereksiz. tamam ne o nede ben küçük çocuk değiliz ikimizde 20 yaşlarını aşmış insanlarız. ama ben sonuçta okuyorum ve ailemin yanında okuyorum. hadi ben çıkıyorum deyipte çıkmam yeri geliyor zor oluyor. sevgilim bunu anlasa da planlı yaşamamak için ve anlamamış gibi yapmak için elinden geleni yapıyor . sinir oluyorum artık bu duruma. bir aslan burcu erkeğinin bana bu kadar çektirebileceğini hiç düşünmezdim

Cok haklisin canim hayat disiplini onemlidir.ama bende suna inanirim illa gelicem degil insallah bi engl cikmassa mutlka gelmeye calisrim akdi bi drum olursa hbrlesirz demesi daha ii olur bu bole gider emin ol evlenirsen bunu kabullenerek ewlen

çalışıyorsa, yoğun bir hayatı varsa tatil gününü plan yapmadan anlık yaşamak istiyor olabilir
ben tatil günlerimde öyle yapıyorum mesela, o zaman yaptıgım her şey daha çok keyif veriyor
seni bekletmesi ve delirtmesi yanlış, ailenin yanında kaldıgın için daha planlı bir ilişkiye ihtiyacın var
bunu ona dile getir, keyif sevgiliden sonra gelmeli..

hayır çalışmıyor çalışsa zaten anlayış göstericem ama yok akşama kadar uyuyor bu durum benim çok canımı sıkmaya başladı artık

dost acı söylermş canım seni takmıyo bu çocuk sana tavsiyem sende arama sorma umursamaz ol bak o zaman napıyo gene olmazsa sürdürme derim kafayada takma boşweeer eğerini bilmeyen biri için üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…