Neden bir tarzım yok ?

Ben cogunlukla klasik dar paca kot pantolon giyiniyorum. Tuniklerimide diz altinda olmasina özen gösteriyorum. Tunigin rengine göre de uygun bir sal takiyorum. Ayakkabi olarakta altina spor ayakkabi da olur, babette olur. Ama topuklu giymem hic. Genellikle bu soyledigim sekilde giyiniyorum canim.
Dar paça pek sevmiyorum :( Ama rahat geliyor aslında üstünde diz kapağı tuniklerle fln :)

Tam anlaşılamadım sanırım :) klasik giyinince büyük görünüyorum sürekli sporda giyinemiyorum zaten herkesin kendine bir tarzı vardır elbet :)
Hmm o zaman burda benden daha iyi cevaplayacaklar olacaktır ama bence tarzınız gayet normal bunu diyeyim ben gene :)

O ikilemi ben de yaşıyorum. Ama giderine bıraktım artık; ruh halime göre o gün hangi tarz giyinmek istiyorsam öyle yapıyorum. Bazen spor, bazen klasik giyinsen ikisinde de aklın kalmaz, hem böyle daha keyifli :)
Sanırım biraz kıyafetlerimden de sıkıldım ondan bır arayış içerisine girdim :)

Tarz demek illa modaya uymak değil ama bence. Burada tarzdan kastım uyumlu, en azından birlikte çok çok abes durmayan şeyler giymek

Ama bu karakterden karaktere değişien bir şey. Ben yumuşak renk severim, uçuk pembe, toz pembe , beyaz, krem çok giyerim mesela. İpek, şifon,saten severim romantik stil seviorum çünkü kendim de romantiğim :) Ben bunları giyiyorum sen de al giy diyemem, sen nasıl bir insansan ona göre renk seçiyorsun zaten.

Tarz demek illa modaya uymak değil ama bence. Burada tarzdan kastım uyumlu, en azından birlikte çok çok abes durmayan şeyler giymek
Mesela yaz mevsimi geçti gerçi ben uzun elbise üstüne kot ceket ve şal bunu da çok severim yaşını büyükte göstermez hem :))

tesettür giyim çok pahalı, öğrencisin en fazla tunik pantolon takılırsın işte hele bi işin olsun paranı kazan , çantasndan ayakkabısına kadar kombinli alırsın tarzın olur benim kapalı arkadaslarım hep öyle yapıyor , mankende nasıl kombinlenmişse hepsini alıyorlar ,kafan karısmıyor halıyle aldıgın gömleği neyle giyicem diye dusunmuyorsun, belli tarzın oluyor, ben acıgım , aynı şekilde bi gömlek begendıysem mankendeki halıyle kombinli alırım başka turlu tek gömlek alsam onu uyduramam saçma sapan gıyınırım.

Ama bu karakterden karaktere değişien bir şey. Ben yumuşak renk severim, uçuk pembe, toz pembe , beyaz, krem çok giyerim mesela. İpek, şifon,saten severim romantik stil seviorum çünkü kendim de romantiğim :) Ben bunları giyiyorum sen de al giy diyemem, sen nasıl bir insansan ona göre renk seçiyorsun zaten.
Elbette öyle. Ama bazen de tavsiye almak lazım diye düşünüyorum çünkü bazen çok çok saçma şeyler alabiliyorum kendimle alakasız

Şu aşağıdaki linke bir bakmanızı öneririm. İnstagram kullanıyorsanız gayet şık bloggerlar var türban kullanan, onlardan ilham alabilirsiniz.

Not : linki öm atayım reklama girmesin.

tarz olayini asali cokk uzun zmn oldu bende sanirim.
tarz degilde rahatligi dusun bence, sabah cikip aksama kadar okulda olacaksin, etek bana hic rahat gelmez nedense.
pantolon tunik, yada pantolon etel bluz giyerim.
bir pantolonla bikac ay yasadigim bile olurdu halen daha oluyor, utu istemeyen pantolonlar, cok utu gerektirmeyen tunikler.
kirismayan kumasli pantolon etekler. ustune salimi esarbimi uydurcam diyede hic ugrasmam sanirim.
elbete vardir dolabindan biseyler, usenme bigun hepsini dok, dene ayarla giymeye basla derim.

Dolabımda (yazlık+kışlık toplam) herhalde 1 tane falan pembe vardır. Ben de %95 koyu renk seviyorum. Siyah, kahve, gri ve tonları. Ne kadar uyumlu bir ikiliyiz cherry :D

Konu sahibi, kapalı değilim ama bir şey alırken en azından renk olarak evde bir şeye uydurabilir miyim diye düşünüyorum eğer aşık olup gözüm bir şey görmüyor halde değilsem. Birkaç ana renk ve tonunuz olsun, en azından oturtana kadar yakın renkleri tercih edin. En azından renk uydurmak zorunda kalmazsınız.

tesettür giyim çok pahalı, öğrencisin en fazla tunik pantolon takılırsın işte hele bi işin olsun paranı kazan , çantasndan ayakkabısına kadar kombinli alırsın tarzın olur benim kapalı arkadaslarım hep öyle yapıyor , mankende nasıl kombinlenmişse hepsini alıyorlar ,kafan karısmıyor halıyle aldıgın gömleği neyle giyicem diye dusunmuyorsun, belli tarzın oluyor, ben acıgım , aynı şekilde bi gömlek begendıysem mankendeki halıyle kombinli alırım başka turlu tek gömlek alsam onu uyduramam saçma sapan gıyınırım.
Ay valla hiç sormayın bugün bakayım dedim birseylere 50nin aşağısı birsey yok. O da olcak inşallah bi iki seneye :)

TARZ olmaya çalışacağına FARZ olan şekilde örtün canım. Kıyafetlerin vücut hatlarını belli etmesin. Ferace veya pardesu giy. Başörtüyü de omuzlarının üstüne ört. Göğsün kapansın. Madem ortunuyorsun Allah rızasına uygun yap. Lanetlenenlerden olma. Kusura bakma umarım kırıcı olmamisimdir ama okulda başında örtü olan açık kızları görmekten içim şişti.

Dolabımda (yazlık+kışlık toplam) herhalde 1 tane falan pembe vardır. Ben de %95 koyu renk seviyorum. Siyah, kahve, gri ve tonları. Ne kadar uyumlu bir ikiliyiz cherry :KK70:

Konu sahibi, kapalı değilim ama bir şey alırken en azından renk olarak evde bir şeye uydurabilir miyim diye düşünüyorum eğer aşık olup gözüm bir şey görmüyor halde değilsem. Birkaç ana renk ve tonunuz olsun, en azından oturtana kadar yakın renkleri tercih edin. En azından renk uydurmak zorunda kalmazsınız.
Gerçekten öyle. Bi tane hardal sarısı gömlek aldım yok uyduramiyorum bi arada renk olayını çok abartıp herseyi mi mor yapmıştım; ortası yok sanırım :halay: Açık olun olsun farklı bakış acılarına da ihtiyacımız var :)

TARZ olmaya çalışacağına FARZ olan şekilde örtün canım. Kıyafetlerin vücut hatlarını belli etmesin. Ferace veya pardesu giy. Başörtüyü de omuzlarının üstüne ört. Göğsün kapansın. Madem ortunuyorsun Allah rızasına uygun yap. Lanetlenenlerden olma. Kusura bakma umarım kırıcı olmamisimdir ama okulda başında örtü olan açık kızları görmekten içim şişti.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama bu gerçekten zamanla olacak birsey. Çünkü insan bazen sırf alamadığı için bile uygun giyinemiyo olabiliyor. Yaşadım yani.

Gerçekten öyle. Bi tane hardal sarısı gömlek aldım yok uyduramiyorum bi arada renk olayını çok abartıp herseyi mi mor yapmıştım; ortası yok sanırım :halay: Açık olun olsun farklı bakış acılarına da ihtiyacımız var :)

Giymeyi en çok sevdiğiniz şeyler bellidir. En çok hangi parçaları giyiyorsanız önce onları belirleyin, sonra onlara uygun şeyleri bulun.

Back
X