- Emoji Skoru
- 27.473
- Puanlar
- 548
benim eski sevgilimin ablasıAlt Komşum çalışıyor evi geçindiren bir kadın. Kirayı ödüyor. Çocuğu özel okula gönderiyor. bakıcıyı ödüyor. Evin alışverişini yapıyor vs vs. Akşam ben eve gelmiş oğlanı uyutmuş spora giderken kadın eve yeni geliyor oluyor 9da falan.
Asalak kocası çalışmadığı gibi ne çocukla ilgileniyor ne de evde bir tabağı alıp bulaşık makinesine koyuyor. düzenim bozulmasın diye de katlanıyor. Benim bildiğim kısım bu. Ben evde bir asalak beslemek istemezdim. Adamın başka kötü özellikleri olduğuna da adım gibi eminim ama bana bu kadardan bahsetti… bu kadın akıllı bir kadın boşan demek haddime de değil ama üzülüyorum onun adına.
küçük bankalardan birinde yönetim kurulunda filandı
şu hani "ingilizce işletme" en iyi okullardandı bir dönem, o dönemin çocuklarından.
bu kız sabah 6 da kalkıp çocuğu kreşe (sonra okul zamanı gelince okula) bırakıp işe gidip onu alıp eve getirip bırakıp, tekrar işe gidip (bazen 10-11lere kadar mesailerle) yaşadı senelerce (bizim ilişkimiz kısaydı da dinledim yani öyle olmuş hep)
neden
efendim eşi beyzade (genelde çalışmayan bir beyefendi) sevmiyormuş da sabah kalkıp bırakamazmış da...
eşi beyzade bi giyinip süslenip gezmeyi bilen değişik bir tipti
kız da okul biter bitmez mok var gibi evlenmiş işte özel okul, evde tam zamanlı bakıcı, araba, ev kredisi bir de üstüne arsa fon falan filan yatırımlar her şey bu kızdaydı...ev işi de bundaydı bakıcı yardımcı bişekilde götürüyordu.
artık o kadarını bilmiyorum da herhalde arabayı sanayiye de kız götürüyordur diye tahmin ediyorum.
boşansa kızın çalışıp aldığının yarısı bir de adamın olacak...şimdi boşanmıyor diye kızsan olmuyor, kızmasan olmuyor.