Neden böyle bilmiyorum amaa

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
hayatımda şu sıralar herkesleri kışlamıyorum yeni evlenenleri sözlenenleri nişan yapanları çocuk doğuranları yeni işe başlayanları sevgilisi olanları yeni bir gayrimenkul alanları Mutlu Olanları ilgiye boğulanları hak etmeyenleri haksızlığı herkesi hemde herkesi kıskanıyorum moralim aşırı bozuldu niye böyle oldu birden psikolaga falan mı gitsem

ben de ilişkilerinde mutlu olanları kıskanıyorum ama belli etmiyorum. eğer çok aşırıysa psikolağa gidin derim

Kıskançlık insanı hırslandırdığında güzeldir ama milletin osunu busunu kıskanmak insanı sadece üzer. Bence milleti uzaktan kesip kıskanacağınıza kendiniz için mücadele edin. Kimse güzel şeyleri oturduğu yerden ona buna özenerek elde etmedi, iyi bir iş için okudu, gayrimenkul için para biriktirdi, çocuk için evlendi 9 ay onu karnında taşıdı falan, bunlar onlara gökten inmedi.

Bir de bir çok insan dert tasa içinde emin ol, çoğu insan dışarı sadece rol yapıyor ama içten içe çok büyük zorluklar yaşıyor.

Anladım tabikide öyle ama elimizde olmayan şeyler de var bu saydıklarım içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…