- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ayı öyle mi onu mu sorduk sizeKonu kullanıcı adınızla doğru orantılı
Örnek ver neden anlamadınDengesiz, sen çok enteresan bir kadınsın. Valla ben anlamadım seni.
Sıkılıyorum ayda en az beş tane kitap alıyorum bir tanesini bitirmiş değilim ama almadan da duramamKitap okuyun
Amin canımAllah hayırlısıyla size de nasip etsin saydıklarınızı.
Yeni başladı bir aydır böyleyimben de ilişkilerinde mutlu olanları kıskanıyorum ama belli etmiyorum. eğer çok aşırıysa psikolağa gidin derim
Bense tam tersi sürekli olumsuzluk halihayatını mutlu etmek senin elinde.
Anladım tabikide öyle ama elimizde olmayan şeyler de var bu saydıklarım içindeKıskançlık insanı hırslandırdığında güzeldir ama milletin osunu busunu kıskanmak insanı sadece üzer. Bence milleti uzaktan kesip kıskanacağınıza kendiniz için mücadele edin. Kimse güzel şeyleri oturduğu yerden ona buna özenerek elde etmedi, iyi bir iş için okudu, gayrimenkul için para biriktirdi, çocuk için evlendi 9 ay onu karnında taşıdı falan, bunlar onlara gökten inmedi.
Bir de bir çok insan dert tasa içinde emin ol, çoğu insan dışarı sadece rol yapıyor ama içten içe çok büyük zorluklar yaşıyor.
Konu açtıgına göre sormuşsun işte etrafında güzel olan ne varsa kıskanıyosan bu dengesizlik göstergesi adınla uyumlu işte niye kızıyosunki kullanıcı adını benmi yazdımAyı öyle mi onu mu sorduk size
İyi haklısın tamamKonu açtıgına göre sormuşsun işte etrafında güzel olan ne varsa kıskanıyosan bu dengesizlik göstergesi adınla uyumlu işte niye kızıyosunki kullanıcı adını benmi yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?