- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mortaldance
-
VersinAllah gonlunuze gore versın
senin hayatında birşeyler ters gidiyordur da ondan.hayatımda şu sıralar herkesleri kışlamıyorum yeni evlenenleri sözlenenleri nişan yapanları çocuk doğuranları yeni işe başlayanları sevgilisi olanları yeni bir gayrimenkul alanları Mutlu Olanları ilgiye boğulanları hak etmeyenleri haksızlığı herkesi hemde herkesi kıskanıyorum moralim aşırı bozuldu niye böyle oldu birden psikolaga falan mı gitsem
Çalışıyorum kamuda 23 yaş sevgilim var bekarım hayatım sıradan tek düze gidiyor istediğim çoğu şey sebepsiz olmuyor psikologdan yarın için randevu aldımsenin hayatında birşeyler ters gidiyordur da ondan.
nedir mesela bunlar?
çalışıyormusun yaş kaç?
bu arada acilen bu duygulardan arındır kendini.
çok zor bir durum.
işin var,sevgilin var.Çalışıyorum kamuda 23 yaş sevgilim var bekarım hayatım sıradan tek düze gidiyor istediğim çoğu şey sebepsiz olmuyor psikologdan yarın için randevu aldım
Evet çevremde tanıdığım kişilere ben karar veririm ayrıca kıskançlık değil benimkisi kendimle alakalı bir sorun bu Mevsimde ve anlık geliyor sürekli böyle olsam kabulBir yerde haketmeyenleri demişsiniz siz mi karar veriyorsunuz buna.
Size çok net bir şey söyleyeyim bu şekilde kıskançlık yapan hiç kimsenin mutlu olduğunu görmedim.Hayatınızda her şey yolunda bile gitse başkasında kıskanacak şeyler bulacaksınız çünkü.Takdir etmeyi ,gıpta etmeyi öğrenin hasetlik yapmayı bırakın.Tabi mutlu olmak istiyorsanız.
O yüzden hemen randevu aldım konuşup rahatlamaya ihtiyacım varişin var,sevgilin var.
daha ne istiyosun:))
evlenip çoluk çocuk hayali için de yaşın erken henüz.
bence kıskançlıktan hasetliğe atlamış duyguların.
kendini acilen törpüle.
Aynen kıskançlık değil sizinkisi bunu da siz yazmamışsınız zaten ben uyduruyorumherkesi hemde herkesi kıskanıyorum
Ruh halim iyi değil kendimi tam anlatamıyorumAynen kıskançlık değil sizinkisi bunu da siz yazmamışsınız zaten ben uyduruyorum
hayatımda şu sıralar herkesleri kışlamıyorum yeni evlenenleri sözlenenleri nişan yapanları çocuk doğuranları yeni işe başlayanları sevgilisi olanları yeni bir gayrimenkul alanları Mutlu Olanları ilgiye boğulanları hak etmeyenleri haksızlığı herkesi hemde herkesi kıskanıyorum moralim aşırı bozuldu niye böyle oldu birden psikolaga falan mı gitsem
Aradım görüştüm yarın görüşecezBence gereksiz üstünüze gelinmiş. En büyük erdem tüm bu kötü duyguları kabul edebilmektir bence. Bu kıskançlıkları yapıp kendine toz konduramayanlar çok daha tehlikelidir ki hepimizin cevresinde var böyleleri. Doktora danışmanızda fayda var..
Bende evlenince geçebileceğini düşünüyordum ama daha evlenmeden yeni evlenenlerin evlerini kıyaslıyorum birbirleri arasındabende çevreme arkadaslarima bakiyorum hep mutlu aşk böcekleri gibiler.hiç mi mutsuz olan yok,belli mi etmiyorlar. mutsuz olmalarını tabiki istemiyorum anlatiyorlar da eksik mi anlatiyorlar velhasil bende sanırım kıskanıyorm ,evlenince daha da arttı bu
Aynen aynen valla Nasıl kurtulsam bu durumdandaha da artmaz umarım.evlenince de yok senin üniten böyle benim ki soyle perdenin fon u çok güzel boyası komşunun ki kötü bilmem ne. :--(
Çalışıyorum kamuda 23 yaş sevgilim var bekarım hayatım sıradan tek düze gidiyor istediğim çoğu şey sebepsiz olmuyor psikologdan yarın için randevu aldım
İyi sayılır hiç çekinmem bu durumdan gider gelriimMantıklı bir iş yapmışsınız, bilinçli olduğunuz için sizi tebrik ederim. Burada çoğu insan psikoloğa gitmeye eriniyor niyeyse. Demek ki hayatınızda bir yerde bir eksiklik, dolduramadığınız bir boşluk var. Bu boşluğu düzenli gittiğiniz terapiler sayesinde doldurabilirsiniz. Umarım psikoloğunuz da işinin ehlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?