Neden böyle bilmiyorum amaa

senin hayatında birşeyler ters gidiyordur da ondan.
nedir mesela bunlar?
çalışıyormusun yaş kaç?
bu arada acilen bu duygulardan arındır kendini.
çok zor bir durum.

senin hayatında birşeyler ters gidiyordur da ondan.
nedir mesela bunlar?
çalışıyormusun yaş kaç?
bu arada acilen bu duygulardan arındır kendini.
çok zor bir durum.
Çalışıyorum kamuda 23 yaş sevgilim var bekarım hayatım sıradan tek düze gidiyor istediğim çoğu şey sebepsiz olmuyor psikologdan yarın için randevu aldım

Bir yerde haketmeyenleri demişsiniz siz mi karar veriyorsunuz buna.
Size çok net bir şey söyleyeyim bu şekilde kıskançlık yapan hiç kimsenin mutlu olduğunu görmedim.Hayatınızda her şey yolunda bile gitse başkasında kıskanacak şeyler bulacaksınız çünkü.Takdir etmeyi ,gıpta etmeyi öğrenin hasetlik yapmayı bırakın.Tabi mutlu olmak istiyorsanız.

Çalışıyorum kamuda 23 yaş sevgilim var bekarım hayatım sıradan tek düze gidiyor istediğim çoğu şey sebepsiz olmuyor psikologdan yarın için randevu aldım
işin var,sevgilin var.
daha ne istiyosun:))
evlenip çoluk çocuk hayali için de yaşın erken henüz.
bence kıskançlıktan hasetliğe atlamış duyguların.
kendini acilen törpüle.

Evet çevremde tanıdığım kişilere ben karar veririm ayrıca kıskançlık değil benimkisi kendimle alakalı bir sorun bu Mevsimde ve anlık geliyor sürekli böyle olsam kabul

Bence gereksiz üstünüze gelinmiş. En büyük erdem tüm bu kötü duyguları kabul edebilmektir bence. Bu kıskançlıkları yapıp kendine toz konduramayanlar çok daha tehlikelidir ki hepimizin cevresinde var böyleleri. Doktora danışmanızda fayda var..

Aradım görüştüm yarın görüşecez

bende çevreme arkadaslarima bakiyorum hep mutlu aşk böcekleri gibiler.hiç mi mutsuz olan yok,belli mi etmiyorlar. mutsuz olmalarını tabiki istemiyorum anlatiyorlar da eksik mi anlatiyorlar velhasil bende sanırım kıskanıyorm ,evlenince daha da arttı bu

Bende evlenince geçebileceğini düşünüyordum ama daha evlenmeden yeni evlenenlerin evlerini kıyaslıyorum birbirleri arasında

daha da artmaz umarım.evlenince de yok senin üniten böyle benim ki soyle perdenin fon u çok güzel boyası komşunun ki kötü bilmem ne. :--(

Mantıklı bir iş yapmışsınız, bilinçli olduğunuz için sizi tebrik ederim. Burada çoğu insan psikoloğa gitmeye eriniyor niyeyse. Demek ki hayatınızda bir yerde bir eksiklik, dolduramadığınız bir boşluk var. Bu boşluğu düzenli gittiğiniz terapiler sayesinde doldurabilirsiniz. Umarım psikoloğunuz da işinin ehlidir.

İyi sayılır hiç çekinmem bu durumdan gider gelriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…