Neden böyle bilmiyorum amaa

siz ne zaman konu açsanız bir üye muhakkak konuyu ve kullanıcı adınızı uyumlu buluyor

Psikoloğa gidin elbette faydasını görürsünüz

yanlız değilsiniz ülkemizin patolojik sorunu
hayatı etrafınızdakilere zehir etmeyin zor oluyor kıskanç insanlarla yaşamak

Insan elinde olmayan bir şeyi nasıl kıskanır ki. Senin degil sonucta sana ait degil ki. Kiskanma sana ait olan bir seyi başkalarına karşı sakinmaktir kaybetme korkusudur.
Senin yaptigin insanlara ait olan şeylere imrenmek onların yerinde olmak istemek.
Ama bir şeyin farkında degilsin o insanlara o elindekiler gökten poşet içinde inmedi.
Herkes bir seyler elde etmek için illaki çabaladi.
Nazar etme ne olur çalış seninde olur.

Nerden biliyorsunuz emekle çabayla olduğunu herkes aynı çabayla kazanmak zorunda mı bazılarınada gökten zembille inmiştir ne malum

Bazıları çok emekle sahip oluyor bazısına da dediğiniz gibi gökten zembille iniyor güzel şeyler. Ama şu var ki her zaman sizden kötüsüne bakın iyinin, güzelin, lüksün sonu yok çünkü. Sizin sahip olduklarınıza da sahip olmak isteyenler vardır.

Son düzenleme:
İnsanlar dönem dönem sıkıntılı yollardan geçer. Kiminin hafif kiminin daha zor ve engebeli olur. Seninki de böyle bir geçiş. Çok paniğe kapılma, kendindeki değişimi farkında olduğunu söyleyebildiğine göre temelde kıskanc bir insan olduğunu düşünmüyorum. Zamanla aşabilirsin :) süreci hızlandırmak adına bir psikoloğa başvurabilirsin. Konuşmak, bazı şeyleri net görebilmene ve gittiğin yolu düzeltmene yardımcı olacaktır, inanıyorum :) istemediğin şeyleri yapmaya zorlama kendini, içinden ne geliyorsa onu yap. Ruhunu bunaltma, eminim ki düzelecektir canım çok mutlu ol inşallah...

Teşekkür ederim güzel Dilek'leriniz için

Nerden biliyorsunuz emekle çabayla olduğunu herkes aynı çabayla kazanmak zorunda mı bazılarınada gökten zembille inmiştir ne malum

Öyle bir dünya var mı arkadaşım. Ütopya da mı yaşıyorsunuz. Cocugu olani kiskaniyorum diyorsun cocuk gokten mi iniyor. Iyi işi olani kiskaniyorsun adam oraya ilk okuldan çıkıp mi giriyor. Sevgilisi olani kiskaniyorsun beşik kertmesi mi onlar. Bir ilişki yurutmek icin anlasmak icin caba sarfetmiyor mu sanıyorsun. Iyi evliliği olani kiskaniyorsun evlilik yurutmek kolay mi karşındakini idare etmek kolay mi sanki. Babanın fabrikalari holdingleri varsa belki sansli olabilirsin para konusunda ama sadece para konusunda. Senin dediklerim gokten inmiyor. Hem senin degil senin olmayan seyi kiskanman gercekten dengesizlik.

Bu dünyada bir başkalarını kıskanan tek dengesiz benim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…