Neden Böyle ? Bu da bana dert oldu...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Her biriniz ablam , annem , kardeşimsiniz.
Söyleyin bana nasıl oluyor ? .
Neden hep hep aynı şey. . .
Erkekler neden hep onlara acı çektiren ,sadece paralarını düşünen, sürekli kavga çıkaran, rezillik çıkaran kızlara aşık olurlar ?
Neden bir erkek te şöyle hanım hanımcık bir kıza aşık olmaz.
Neden kendisini canı gibi seven bi kadına bağlanmaz ?
Ben bunun örneğini görmüyorum hiç.
Bir bayana bakıyorum k.vsine bile saygısızlık etmiyor hanım hanımcık ama hep eziliyor , kocası tarafından üzülüyor.
Bir başkasına bakıyorum . Kv ye demediğini bırakmıyor ama ondan da kıymetlisi olmuyor.
Bu siteye geldiğimden beri bakıyorum hep hep aynı şey. . .
Nedense zoruma gitti.
Ben de sevgilime iyi davranırdım.
Şimdi bu yalnız yurt odamda bu da bana dert oldu...

İlla arsız mı olmak lazım ? .
Artık inancım kalmadı aşka filan .
Erkeklerden nefret etme noktasındayım.

ah canım ne yazıkkı iyiliğin bedeli kötülük

Ben de anlamiyorum.

Kuzenim is guc sahibi, iyi bir meslegi olan, cok guzel, gercek bir hanimefendiyle flort ediyordu. 4/4 luk bir kadindi gercekten.

Sonra gitti issiz gucsuz, kendine baktirma pesinde bir kizla evlendi. Biz de bu cocuk manyak mi dedik, akli basinda bir erkek es olmaya, anne olmaya daha uygun biri varken niye buna bakar? Evlendigi kizi da pek sevmiyordu zaten, yani hicbir sekilde ne halt yedigini anlayamadik.

Sonra meseleyi anladim, kendine denk birini tasiyamadi, gitti abuk subuk bir evlilik yapti, simdi de mutsuz, kafasini taslara vuruyor.

Senin dedigin meseleye gelecek olursak, bazi insanlara iyilik yaramiyor gercekten, deveye diken adama s...n lazim demisler. Boyle erkeklere insanca davranmamak gerek, insanliktan anlamiyorlar cunku. Kadinlar icin de gecerli degil mi bu, beyefendiler yerine hoduklere asik olur hemcinslerimiz genelde.

bunun cevabı yok maalesef....Hiç bir zamanda olmayacak bunun cevabı

Yahu şu erkekleri genellemekten bıkmadınız.
Sizin karşınıza öyleleri çıkmış.
Ayrıca kimin iyi kimin kötü olduğuna siz karar veremezsiniz ki. Bu o ilişkiyi yaşayanların bileceği bir şeydir.
Belki sizin kötü gördüğünüz insana aşık olan adam onun iyi yönlerinin farkındadır.
Hanım hanımcık olmak hiç bir zaman tercih edilmek için yeterli sebep değildir. Başka bir sürü etmen var bu konuda.
Kayınvalide ile gelin arasındaki ilişki karı koca arasındaki ilişkiyi etkilememeli zaten. Doğru olan bu. Burda bir sürü dert okuyoruz kocası annesinin ağzının içine baktığı için ezilen gelinler hakkında. Genellemeniz her türlü yanlış.

Erkek-kadından çok kişilikle alakalı bence.
Bazı kadınlarda var mesela,kendisine onlarca kötülüğü yapmış adam için hala her şeyi yapmaya hazır.Bilemiyorum ama bu pek sağlıklı bir durum değil.İnsan kendini ezdirmemeli.

Aynisi kadinlar icin de gecerli...

Nerede burnu havada, ilgisiz, ise yaramaz hatta serseri var, vazgecemiyorlar.

Efendi cocuklari sunepe, sumsuk diye begenmiyorlar.

Boylelikle en azindan evlenene kadar cogu kadinin hayatindan bir tane faydasiz adam geciyor.

Bu kadin erkekten ziyade ulasilmazi terbiye etme istegiyle alakali.

Kimselere asik olmamis ucari adami kendine baglamak isteyen kizlar...

Ya da sayisiz iliskisinde kazandigi tecrubeyle erkeklerin aklini basindan alan kadinlar...

Bu tipler surekli kafanizi mesgul ediyor ustelik...

Neden aramadi, neden oyle dedi hatta demedi...

Bir bakiyorsunuz butun gununuz onu dusunerek gecmis.

Sonrasinda tum hayatiniz o oluveriyor.

Bunu, bunun ne bos bir caba oldugunu fark edenler huzuru, huzurlu bir iliskiyi tercih ediyorlar...

Ve bu donguden cikiyorlar.

O gune kadar sineye cektikleri durumlarin ne bos oldugunu anliyorlar.

Yanlis yaptiklarini, sevilmedigini soyleyenlerin ne kadar hakli olduklarini...

Buyuk acilar cekiyorsunuz ve her sey bittiginde o tiplerin size tek faydasi var...

Tecrube.

Çünkü erkekler sadomazosist

Erkekler de aynısını kadınlar için diyor. Kızlar p.. erkek sever, efendi adamı sevmezler diyorlar.
Bu arada bu dediğin her kadın ve erkek için geçerli değil bence asla ve asla.
Kimi kadınlar ılımlı ve fedakar olmakla, kendini ezdiren bir enayi olmayı birbirine karıştırıyorlar. Hali hazırda karakteri bozuk erkekler de bilerek bu tip pasif hatunları seçiyorlar kendilerine partner olarak. Güçlü kadınlardan uzak duruyorlar.

Cazgır kadınların değer görmesi de bu sebepten. Öyle cazgır,dişli kadınlarla evlenen/birlikte olan erkekler zaten genelde güçlü kadınları seven ya da en azından böyle kadınlara tahammül eden daha pasif , daha sakin, efendi ya da amiyane tabirle kılıbık erkekler oluyor. Kadına efendisi gibi davranacak erkekler zaten böyle kadınlardan bucak bucak kaçarlar.

Ama bunun haricinde kader kıymet bilen, kadının düzgün karakterini takdir eden de dolusuyla erkek var.:)

BÜYÜK HARFLERLE KATILIYORUM SONUNA KADAR ,NOKTASINA VE VİRGÜLÜNE KADAR HEMDE

Yani ben meseleye soyle bakiyorum. Erkek de kadin da cinsiyet farketmeden kendini ezdirmeyen gururlu guclu insanlari sever. Kimse karsisindaki ezik buzuk insan istemez. Denersin zamanla farketmeden. Bilincli olarak degil. Adama aptal dersin ses etmez. Salak dersin susar. Kafasina vurursun guler. Zamanla seni sevmiyorum dersin. Nolur ayrilmayalim diye ayaklarina kapanir. Iyice cekilmez olur. Tam tersi kadin icin de gecerli. Kvsi karsisinda her turlu eziyete susan bunu saygida kusur etmemk olarak adleden bir kadin kendi degerini bitirir herkesin gozunde. Tabiri caizse esege semer vuran cok olurmus dicem. Gerektigi yerde höt demesini bilmeli insan.

Aslında mevzu erkekler değil.Kadınlarda da aynı durum mevcut.Kendisini seveni değilde peşinde koşturana hayranlar
Aynen 'bad boy charm' denen bir şey var yahu. Kadınlar bitiyor böyle erkeklere.
Hani hem lise hem üniversite yıllarımda tüm okulda popüler olan, tüm kızlarca beğenilen erkeklere bakıyorum da:
Bildiğin hovarda, baba parası yiyen,çapkın tipler.

Son düzenleme:
ben o bahsettiğin kadınlardan biriyim, çok da mutlu bir ilişkim var. zamanında yaşadım gördüm, öyle değil böyle oluyormuş.

Valla canim ben de ayni seyi dusunuyorum, nisanliligindan itibaren suyum da buyum da olsun, aman o eksik kalmasin deyip gerekirse kavga cikaran, yeri geldiginde lafini sakinmayanlar evliliklerinde de ayni tavri devam ettirenler evliliklerinde daha mutlular kocalarindan daha cok kiymet goruyor.. Benim gibi herseyine evet diyen kendi isteklerini geri plana atanlar da ezilip uzuluyor hep.. gecen gun esime dedim kavgaci bi tip olsam, kotu bir kadin olsam daha cok kiymetimi bilirdin di mi dedim tabii bu durum sevgililikte de gecerli neden boyle hic bilmiyorum anlamiyorum cidden

bknz.
Hatunlarin efendi adam yerine p.. tercih etmesi .

Sunu soylemek isterim ki, p..lere cekilmemizin sebebi evrimsel (ciddiyim. ) Bir de soyle bir sey var ki, efendi adamlarla iliski genelde duz oluyor, deger veriyorlar, iyi davraniyorlar ama p..ler degisken olduklari icin heyecan seviyesi yukseklerde oluyor :)

Universitedeyken ben de p...lerle heyecan pesindeydim, simdi isim olmaz. Her genc kiz tecrube etmeli bence :) Benim takildigim p....in spor arabasi vardi mesela, guzel gece kluplerini de, fasil mekanlarini da her turlu yeri bilirdi, her yol vardi. Cok iyi vakit gecirmistim.

Son düzenleme:
Kıstaslarım ne kadar doğru bilemem.
Ancak bi sakin olun da açıkliym çünki pek anlamamışsınız.

Bir insan karşısındaki insanı seviyorda sevgi görmüyorsa burda insan düşünmeye ve sorgulamaya başlıyor.
Ben nerde hata yaptım.
Ne yapsaydım böyle olmazdı diye.
Hiç bir kabahati yokken hem de.
Cevap alamayıp sürekli bu şekilde örnekler görünce de ister istemez insan psikolojisi gereği bu inanışa geçiyor.

Ha sorarsanız aksi türlü olmasını isterim kendi içimde...

+
Ben adamlar annelerinin ağzına baksın demedim ki.
İlla çaçaron mu olmak lazım dedim.
Burda okuyoruz evet o ezilen bayanların hepsi de çok hanım efendiler.
Bu yüzden mi eziliyorlar , sevilmiyorlar.
Benim sorularım bunlardı.

De mi amaHani erkeklerin var ya böyle evlenilecek kız eğlenilecek kız ayrımları bu da o misal. Böyle hovarda, maço erkeklerle tutkulu aşklar yaşayıcan sonra merdiveni 25-30'a dayadın mı şöyle helal süt emmiş, efendi ve kılıbık bir erkek bulup nikahı basıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…