Neden Böyle ? Bu da bana dert oldu...

Ben mi sinirliyim yani ?
Yooo değilim. Eğer bunu kastettiyseniz. .
Anladım , anladım da bence sizin ilişkiye bakış açınız biraz farklıymış.
Ama bunu da düşünebilirim.

Ben varsayımlar üzerine konuştum. Sadece varsayımlar üzerine konuşan birini bir genellemeye sokunca siz ben de sorma gereği duydum. Daha o seviyeye gelmedim. Ama böyle gidersem ilerde gerçekten de genelleyip durucam. Sizin sinirli olabileceğinizi de düşünmedim..

Farklı fikirler farklı bakış açıları gerektirir neden tahammül edemeyeyim ?Belki ihtiyacım olan budur. Yoksa yine mi genellediniz ?

bunu bi dönüm noktası gibi işte. her şey geçicek ve çoook daha mutlu olacaksın

Hepsi oyle degildir muhakkak.
Ben de ayni seyi bazi kadinlar icin dusunurum. Aci cekmek aliskanlik olmus bazilarinda, illa kendini mutsuz eden adam bulacaklar
Orası öyle.
Artık o kadar çok manyağa denk gelmişlerse demek
Acı bağımlılık yapmış.

Canımsın.
Sakın ama sakın bi şerefsize aşık olma tamam mı ?

Ama başarılı olan çaçaronlarda var ?
Biliyorum ben

Canımsın.
Sakın ama sakın bi şerefsize aşık olma tamam mı ?

Aşk olmasa bile çok hoşlandım birinden,aylarca etkisinden çıkamadım,rüyalarımda görüyordum sık sık.Sonuç ne mi ? Koca bir hiç...Olmuyor işte bazen.N'aparsın hayatta hep mutlu olunca da yaşamanın tadı kalmaz

Bak bu da olabilir.
Buda bi bakış açısı .

Bu p... ne olaki?

bende hep kendime soruyorum
neden hep bana acı çektiren adamları sevdim
neden hep adam adamcık olanları seçmedim
neden hep kıymetimi bilmeyen kişilere aşık oldum
bu odunlarda ne buldum
illa duygusuz olup bağlanmadan mı yaşamak lazım bazı şeyleri
artık benimde pek inancım kalmadı ama yine de içimde ufakta olsa bişeyler var ya
yok canım var var düşündümde yeniden aşık olabilirim
yeni bir odun fenamı olurdu

İnan ki böyle tiplere hiç yüz vermişliğim yok.
Gene tuttum buldum nerden bulduysam şerefisiz.

Aahahahaha canım çok hoşsun yaaaa
Aman yeni bi odun mu, ben almiym.
Ama sana da mani olmiym

tebrik ederim çok güzel açıklamışsınız .

Açıkcası artık çoğu kadında da erkekte de bu durum var,hatta ben de bile .
Erkekler zor kadını seviyorlar sanırım ,kendisine iyi davranıp seven kişiye nasıl olsa elde gözüyle bakıyorlar,kadınlarda da aynı şekilde bence,yani genelleme yanlış ama birçok erkekte olduğunu düşünüyorum bu durumun..
Mesela bir arkadaşım vardı (erkek),sevgilisi onu 2 kere aldattı ve o kıza geri döndü,tabi sonra gene ayrıldılar.Yani durum böyle nedense..
Belamızı arıyoruz galiba

Alın işte.
Gel saana bi sarılıym

Ben öylelerine hiç yüz vermedim yaaa ...
Hiç öyle heveslerim de olmadı.

Mantık evliliğiiiiiiiiiiiiiii

Bence biraz rahat olmak gerekir Summe .
İlişkilere başlarken, her türlü ihtimali düşünmek gerekiyor.
Burada 1.5 aylık ilişkisiyle ilgili konu açan ve gerçekten yürümeyeceği halde, kısa sürede bağlandığı için ayrılamayan kadınları gördük. Elbette böyle bir karar alabilmek için belirli bir olgunluk seviyesinde olmak gerek ama çok kısa süreli flörtleşmeleri bile çok ciddiye alıp, onsuz yaşayamam moduna giriyor bazı kadınlar.

İlk başlarda aşığım, ölüyorum demek yerine, hoşlanıyorum, beğeniyorum, birbirimizi tanıyalım bakalım demek lazım. Bu sayede insan hem karşısındakini daha iyi tanır, hemde ilişki biterse yıkılmaz.

Ben bu konuda rahat olmayı birazda özgüvene bağlıyorum. Eğer sen kendini biliyorsan, karakterin oturmuşsa, kırmızı çizgilerini, duygularına ve zaaflarına kurban etmiyorsan, hiçbir erkek sana zarar veremez. Dur demeyi bilirsin.
Elbette kırgınlıklar, tartışmalar olur ama ilişkideki sorunlar kronik bir hal almaz. İki tarafta düzeltmeyi bilir. Ama sürekli ilişki yürüsün diye fedakarlık yapan kadınlar, senin bahsettiğin o ezilen ve değeri bilinmeyen kadınlar işte.

Bir de yola ben bunu değiştiririm diye çıkanlar var. Erkekler değişmez, kimse değişmez. Zaten ben bu erkeği değiştiririm diyen kadın, o adamı sevmiyordur. Resmen o adama saygısızlık. Sonrasında da üzülüp ağlamasın kimse. Baştan biliyordun ne olduğunu, ayrılsaydın derler adama.

Biraz insan kendini bilecek, ağırlığını koyacak, aman ayrılamam, aman ölürüm ben onsuz demeyecek. Kadın, erkek farketmez, insan kendisini karşısındakine saydıracak. Aksi halde, ezilip, büzülmek kaçınılmaz.

O kavga eden, sorun yaratan, rezillik çıkaran kadınlar var ya, aslında ataerkil düzene ve erkeğe itaat anlayışına karşı çıkanlar. Elbette istisna vardır, çok geçimsiz insanlarda vardır bilemeyiz, ama inan çoğu senin sandığın gibi değil. Kadın kendini saydırıyor, ve eğer karşısındaki erkek bunu kaldıracak yapıdaysa, o kadına hayran oluyor.

Olaya biraz bu yönden bak.

Kalbin kırılmış, hepimizin başına geldi. Ama sana tavsiyem, bundan sonraki ilişkilerinde birey olmayı unutma. Evlilik sadece biz olmak değildir. Fedakarlık elbette yapılacak ama karakterinden taviz verme. Kimseninde senin için kendinden ödün vermesini bekleme. Böyle yapıyorsun diye söylemiyorum, genel bir tavsiye sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…