Ben mi sinirliyim yani ?Yahu ilişkiden bahsediyorum ben de zaten platonik bişeyden bahsetmiyorum. İlişki içinde olduğunuzun farkındayım, okuduğumu anlıyorum çok şükür. İlişki birbirini seven insanlar arasında başlamaz, birbirinden hoşlanan etkilenen insanlar arasında başlar. Zamanla biri sevebilir, diğeri sevemeyebilir. Yazdıklarım bunları anlatıyordu. Umarım anlamışsınızdır artık.
Bir altınızdaki konu da erkek genellemesi yapıyordu, siz de yapıyorsunuz o sebeple yazdım bıkmadınız genellemekten diye. Gerçekten sinirli değilim, üstüste gelince yazdım sadece.
Neyse ben kaçtım siz 4s kuralıyla boğuşadurun. Farklı fikire tahammülünüz yok belli ki. Mutluluklar dilerim size en yakın zamanda.
İşte aylardır o anlattığın ilk halin gibiyim.
Uyumak için bile ilaç alıyorum.
Sürekli sürekli düşünüyorum..
Ağlıyorum sızlıyorum.
Çok çok sağol yorumun için gerçekten bana faydalı oldu
Orası öyle.Hepsi oyle degildir muhakkak.
Ben de ayni seyi bazi kadinlar icin dusunurum. Aci cekmek aliskanlik olmus bazilarinda, illa kendini mutsuz eden adam bulacaklar
Canımsın.Erkek-kadından çok kişilikle alakalı bence.
Bazı kadınlarda var mesela,kendisine onlarca kötülüğü yapmış adam için hala her şeyi yapmaya hazır.Bilemiyorum ama bu pek sağlıklı bir durum değil.İnsan kendini ezdirmemeli.
Aynisi kadinlar icin de gecerli...
Nerede burnu havada, ilgisiz, ise yaramaz hatta serseri var, vazgecemiyorlar.
Efendi cocuklari sunepe, sumsuk diye begenmiyorlar.
Boylelikle en azindan evlenene kadar cogu kadinin hayatindan bir tane faydasiz adam geciyor.
Bu kadin erkekten ziyade ulasilmazi terbiye etme istegiyle alakali.
Kimselere asik olmamis ucari adami kendine baglamak isteyen kizlar...
Ya da sayisiz iliskisinde kazandigi tecrubeyle erkeklerin aklini basindan alan kadinlar...
Bu tipler surekli kafanizi mesgul ediyor ustelik...
Neden aramadi, neden oyle dedi hatta demedi...
Bir bakiyorsunuz butun gununuz onu dusunerek gecmis.
Sonrasinda tum hayatiniz o oluveriyor.
Bunu, bunun ne bos bir caba oldugunu fark edenler huzuru, huzurlu bir iliskiyi tercih ediyorlar...
Ve bu donguden cikiyorlar.
O gune kadar sineye cektikleri durumlarin ne bos oldugunu anliyorlar.
Yanlis yaptiklarini, sevilmedigini soyleyenlerin ne kadar hakli olduklarini...
Buyuk acilar cekiyorsunuz ve her sey bittiginde o tiplerin size tek faydasi var...
Tecrube.
Dalga geçme be ben kötüyüm burdaÇünkü erkekler sadomazosist
Dalga değil gerçekten öyleDalga geçme be ben kötüyüm burda
Canımsın.
Sakın ama sakın bi şerefsize aşık olma tamam mı ?
Erkekler de aynısını kadınlar için diyor. Kızlar p.. erkek sever, efendi adamı sevmezler diyorlar.
Bu arada bu dediğin her kadın ve erkek için geçerli değil bence asla ve asla.
Kimi kadınlar ılımlı ve fedakar olmakla, kendini ezdiren bir enayi olmayı birbirine karıştırıyorlar. Hali hazırda karakteri bozuk erkekler de bilerek bu tip pasif hatunları seçiyorlar kendilerine partner olarak. Güçlü kadınlardan uzak duruyorlar.
Cazgır kadınların değer görmesi de bu sebepten. Öyle cazgır,dişli kadınlarla evlenen/birlikte olan erkekler zaten genelde güçlü kadınları seven ya da en azından böyle kadınlara tahammül eden daha pasif , daha sakin, efendi ya da amiyane tabirle kılıbık erkekler oluyor. Kadına efendisi gibi davranacak erkekler zaten böyle kadınlardan bucak bucak kaçarlar.
Ama bunun haricinde kader kıymet bilen, kadının düzgün karakterini takdir eden de dolusuyla erkek var.:)
Bu p... ne olaki?bknz.
Hatunlarin efendi adam yerine p.. tercih etmesi .
Sunu soylemek isterim ki, p..lere cekilmemizin sebebi evrimsel (ciddiyim. ) Bir de soyle bir sey var ki, efendi adamlarla iliski genelde duz oluyor, deger veriyorlar, iyi davraniyorlar ama p..ler degisken olduklari icin heyecan seviyesi yukseklerde oluyor :)
Universitedeyken ben de p...lerle heyecan pesindeydim, simdi isim olmaz. Her genc kiz tecrube etmeli bence :) Benim takildigim p....in spor arabasi vardi mesela, guzel gece kluplerini de, fasil mekanlarini da her turlu yeri bilirdi, her yol vardi. Cok iyi vakit gecirmistim.
Her biriniz ablam , annem , kardeşimsiniz.
Söyleyin bana nasıl oluyor ? .
Neden hep hep aynı şey. . .
Erkekler neden hep onlara acı çektiren ,sadece paralarını düşünen, sürekli kavga çıkaran, rezillik çıkaran kızlara aşık olurlar ?
Neden bir erkek te şöyle hanım hanımcık bir kıza aşık olmaz.
Neden kendisini canı gibi seven bi kadına bağlanmaz ?
Ben bunun örneğini görmüyorum hiç.
Bir bayana bakıyorum k.vsine bile saygısızlık etmiyor hanım hanımcık ama hep eziliyor , kocası tarafından üzülüyor.
Bir başkasına bakıyorum . Kv ye demediğini bırakmıyor ama ondan da kıymetlisi olmuyor.
Bu siteye geldiğimden beri bakıyorum hep hep aynı şey. . .
Nedense zoruma gitti.
Ben de sevgilime iyi davranırdım.
Şimdi bu yalnız yurt odamda bu da bana dert oldu...
İlla arsız mı olmak lazım ? .
Artık inancım kalmadı aşka filan .
Erkeklerden nefret etme noktasındayım.
İnan ki böyle tiplere hiç yüz vermişliğim yok.Aynen 'bad boy charm' denen bir şey var yahu.Kadınlar bitiyor böyle erkeklere.
Hani hem lise hem üniversite yıllarımda tüm okulda popüler olan, tüm kızlarca beğenilen erkeklere bakıyorum da:
Bildiğin hovarda, baba parası yiyen,çapkın tipler.
Aahahahaha canım çok hoşsun yaaaabende hep kendime soruyorum
neden hep bana acı çektiren adamları sevdim
neden hep adam adamcık olanları seçmedim
neden hep kıymetimi bilmeyen kişilere aşık oldum
bu odunlarda ne buldum
illa duygusuz olup bağlanmadan mı yaşamak lazım bazı şeyleri
artık benimde pek inancım kalmadı ama yine de içimde ufakta olsa bişeyler var ya
yok canım var var düşündümde yeniden aşık olabilirim
yeni bir odun fenamı olurdu
tebrik ederim çok güzel açıklamışsınız .Aynisi kadinlar icin de gecerli...
Nerede burnu havada, ilgisiz, ise yaramaz hatta serseri var, vazgecemiyorlar.
Efendi cocuklari sunepe, sumsuk diye begenmiyorlar.
Boylelikle en azindan evlenene kadar cogu kadinin hayatindan bir tane faydasiz adam geciyor.
Bu kadin erkekten ziyade ulasilmazi terbiye etme istegiyle alakali.
Kimselere asik olmamis ucari adami kendine baglamak isteyen kizlar...
Ya da sayisiz iliskisinde kazandigi tecrubeyle erkeklerin aklini basindan alan kadinlar...
Bu tipler surekli kafanizi mesgul ediyor ustelik...
Neden aramadi, neden oyle dedi hatta demedi...
Bir bakiyorsunuz butun gununuz onu dusunerek gecmis.
Sonrasinda tum hayatiniz o oluveriyor.
Bunu, bunun ne bos bir caba oldugunu fark edenler huzuru, huzurlu bir iliskiyi tercih ediyorlar...
Ve bu donguden cikiyorlar.
O gune kadar sineye cektikleri durumlarin ne bos oldugunu anliyorlar.
Yanlis yaptiklarini, sevilmedigini soyleyenlerin ne kadar hakli olduklarini...
Buyuk acilar cekiyorsunuz ve her sey bittiginde o tiplerin size tek faydasi var...
Tecrube.
Alın işte.Valla canim ben de ayni seyi dusunuyorum, nisanliligindan itibaren suyum da buyum da olsun, aman o eksik kalmasin deyip gerekirse kavga cikaran, yeri geldiginde lafini sakinmayanlar evliliklerinde de ayni tavri devam ettirenler evliliklerinde daha mutlular kocalarindan daha cok kiymet goruyor.. Benim gibi herseyine evet diyen kendi isteklerini geri plana atanlar da ezilip uzuluyor hep..gecen gun esime dedim kavgaci bi tip olsam, kotu bir kadin olsam daha cok kiymetimi bilirdin di mi dedim tabii bu durum sevgililikte de gecerli neden boyle hic bilmiyorum anlamiyorum cidden
ya odun dediysem gelişmiş yontulmuş odun zaten erkeklerin hammaddesi odun olmayan varmı kiAahahahaha canım çok hoşsun yaaaa
Aman yeni bi odun mu, ben almiym.
Ama sana da mani olmiym
bknz.
Hatunlarin efendi adam yerine p.. tercih etmesi .
Sunu soylemek isterim ki, p..lere cekilmemizin sebebi evrimsel (ciddiyim. ) Bir de soyle bir sey var ki, efendi adamlarla iliski genelde duz oluyor, deger veriyorlar, iyi davraniyorlar ama p..ler degisken olduklari icin heyecan seviyesi yukseklerde oluyor :)
Universitedeyken ben de p...lerle heyecan pesindeydim, simdi isim olmaz. Her genc kiz tecrube etmeli bence :) Benim takildigim p....in spor arabasi vardi mesela, guzel gece kluplerini de, fasil mekanlarini da her turlu yeri bilirdi, her yol vardi. Cok iyi vakit gecirmistim.
Mantık evliliğiiiiiiiiiiiiiiiDe mi amaHani erkeklerin var ya böyle evlenilecek kız eğlenilecek kız ayrımları bu da o misal. Böyle hovarda, maço erkeklerle tutkulu aşklar yaşayıcan sonra merdiveni 25-30'a dayadın mı şöyle helal süt emmiş, efendi ve kılıbık bir erkek bulup nikahı basıcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?