Neden Böyle ? Bu da bana dert oldu...

Deve + diken + adam + s...n

Bizim kuzeni seven hanim da cok uzuldu sanirim, ama simdi kendini daha cok hakeden , mukemmel bir adamla. Bizim salak kuzenimiz de faceden ordan burdan resimlerine bakmakla mesgul.

4s kuralı gecerli bır kural

ben o bahsettiğin kadınlardan biriyim, çok da mutlu bir ilişkim var. zamanında yaşadım gördüm, öyle değil böyle oluyormuş.
İşte gerçekten soruma bir cevap
Kız cidden öyle yapmak gerekiyor ha. ..

Yani biraz agir olucak ama 4s kurali gecerli maleaefki soven sevilir sevene sovulur kibarcasi ama bu sadece erkekler icin degil herkes icin gecerli :)
Öyle mi dersin.
Yani karşıdakini üzmek lazım.

Gayet sakinim ve anladığımı düşünüyorum ne demek istediğinizi, verdiğiniz örneklere cevap verdim. Bu mesajda verdiğiniz örneklere de cevap vereyim.

Bir insan karşısındaki insanı seviyor diye karşıdaki de onu sevmek zorunda değil malesef. Bazen böyle tek taraflı vakalar olabiliyor. Ben elimden geleni yaptım sevdim pohpohladım beni neden sevmedi demek de bana saçma geliyor açıkçası. Bir şeyler eksikmiş demekki. Kimya tutmamış. Bunun nedeni olmaz ki. Ben sevdim o da beni sevsin denmez. Sevmek sevilmek için yeterli bir kriter değil malesef. Başka şeylerde eksiklik, yanlışlık varmış yürümemiş.

Çaçaron olmak gerekiyor demedim, burda okuduklarımıza dayandırmışsınız ya önermenizi. Burda tam tersi örneği ezilen gelinleri daha çok görüyoruz demek istedim.

Aaaah ahh ne desem bilemedim :S .
Seninle ö.m.den de konuşmuştuk biliyorum seni.
Sizin taraf da bizimki gibi sanırım.
İkili ilişkiler konusunda şanssız

Çok doğru tespit.

kadın erkek ilişkileri arasında olmuyo bence sadece.bütün ilişkilerde iyi niyetli, sabır gösteren, sessiz kalan herkes ezilmeye mahkum oluyo.bu yüzden iyi bi karaktere değil güçlü bi karaktere sahip olmak gerek.üzülmemek için.

Tamam da siz zaten direkt konuya "Erkekleri de genellemekten bıkmadınız"
"Ay bi bitmediniz" şeklinde girince öyle görünmedi.
Siz beni de bi genellemeye aldınız ama ben onun içinde değilim.
Kafası karışık bi insanım sadece.

Ben bi ikili ilişkiden bahsettim ama , o sizin dediğiniz gibi bir şey se yani karşıda hiç bir şey yoksa o zaten dediğiniz gibi tek taraflı bir şey olur.
O zaten bi ilişki olmaz.
O durumda zaten ben de neden olmadı ya diye düşünmem.

Son olarak da ben de demiştim ki çaçaron olsalardı . Koşullu bi eylem yani gerçekleşmiş olsaydı . Acaba onlarında durumu farklı olur muydu ? .

Neyse , teşekkürler ilginize.

babaannemden alıntı yapacağım "arsız arsızı sever.."
güzel örnekler de var elbet.. ama çoğunluğun kötü olduğu bir dünyada iyilerin birbirine denk gelmesi zor.. imkansız değil..

İşte gerçekten soruma bir cevap
Kız cidden öyle yapmak gerekiyor ha. ..

sevgili summe çok acı çektim, çok ağladım, çok direndim, bir koltuktan 1 hafta kalkmayıp artık slüetimin koltuğa çıktığını bilirim, uyuyabilmek için ilaç aldığımı hatta. sonra aradan aylar geçti. uçtu gitti. ama ben değişmişim.

şimdi çoooook çok iyi bi sevgilim var, çok aşığım, ne zaman sinirlenecek olsa haklı olduğumda diretip özür dilettim kısasa kısas takıldım, ne zaman ilgisini hafiflettiğini görsem eli eteği çektim, gece 12ye kadar arkadaşlarıyla takılmak mı? hahaaay acırım haline, höt dedim mi koşa koşa eve giriyor, girmezse ertesi sabaha dek kavga, geçen gün bi ara eski arkadaşlarıyla bi kaç gün bi araya gelme imkanı bulmuşlar 3. gün dedim doğru eve neden diyolarmış erleichdayla konuşcam bu gece diyormuş, arkadaşlarım bana -hanım köylü diyolar- diyo. allah allah gocundun mu dedim.. bunları bana yaptırıp rest çektirmekten korkutmayan ise bir daha asla böyle bir acı yaşamayacağımdan emin olmam. belki hiç aşık olmadığım kadar aşığım ama, sanırım gözümden yaş bile akmaz artık.

İşte aylardır o anlattığın ilk halin gibiyim.
Uyumak için bile ilaç alıyorum.
Sürekli sürekli düşünüyorum..
Ağlıyorum sızlıyorum.

Çok çok sağol yorumun için gerçekten bana faydalı oldu

Canım peki sen fedakar olmakla enayi olmak; ılımlı olmakla kendini ezdirmek arasındaki ayırımı yapabiliyor musun şu anki ilişkinde? Birçok kadın yapamıyor.:)
Şu an ki yaşadığım ilişki değil.
Ben acıma yeniliyorum sadece .
Başka bir şey değil.
Ha o ayrımlar dersen yok onları da pek yapabildiğimi sanmıyorum. ( ilişkim olduğu zamanlarda)

Yahu ilişkiden bahsediyorum ben de zaten platonik bişeyden bahsetmiyorum. İlişki içinde olduğunuzun farkındayım, okuduğumu anlıyorum çok şükür. İlişki birbirini seven insanlar arasında başlamaz, birbirinden hoşlanan etkilenen insanlar arasında başlar. Zamanla biri sevebilir, diğeri sevemeyebilir. Yazdıklarım bunları anlatıyordu. Umarım anlamışsınızdır artık.

Bir altınızdaki konu da erkek genellemesi yapıyordu, siz de yapıyorsunuz o sebeple yazdım bıkmadınız genellemekten diye. Gerçekten sinirli değilim, üstüste gelince yazdım sadece.

Neyse ben kaçtım siz 4s kuralıyla boğuşadurun. Farklı fikire tahammülünüz yok belli ki. Mutluluklar dilerim size en yakın zamanda.

babaannemden alıntı yapacağım "arsız arsızı sever.."
güzel örnekler de var elbet.. ama çoğunluğun kötü olduğu bir dünyada iyilerin birbirine denk gelmesi zor.. imkansız değil..
Aaaah aaah diyebiliyorum sadece ...
Allah herkesin gönlüne selamet versin.

Eşler denk olduğunu hiç görmedim

hep dengesizlik

ne istediği bilen çok az

insanların olmazsa olmazları olmalı en azından evlilik konusunda bence

Erkek için kadın için değil bu insan için böyle.

Nerde dört dörtlük becerikli, iyi kalpli, süper kadın var öküzün tekine harcanır gider.
Nerde beceriksiz, temizlikten habersiz, çingene, arsız kadın baş tacı edilir.

Kadınlar da düzgün, efendi, evden işe işten eve adamları istemez.
Küfürbaz, bir kaşı yukarda, eve sabaha karşı giren, sorumsuz, iten kakan, hatta tokat atan,
dudak ifadesinde bende her puştluk mevcut olan adama ölürler..

Ağzına s.çan kıymetlidir. Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…