Evet gerçekten de öyle.ah canım ne yazıkkı iyiliğin bedeli kötülük
+
Ben adamlar annelerinin ağzına baksın demedim ki.
İlla çaçaron mu olmak lazım dedim.
Burda okuyoruz evet o ezilen bayanların hepsi de çok hanım efendiler.
Bu yüzden mi eziliyorlar , sevilmiyorlar.
Benim sorularım bunlardı.
İşte gerçekten soruma bir cevapben o bahsettiğin kadınlardan biriyim, çok da mutlu bir ilişkim var. zamanında yaşadım gördüm, öyle değil böyle oluyormuş.
Öyle mi dersin.Yani biraz agir olucak ama 4s kurali gecerli maleaefki soven sevilir sevene sovulur kibarcasi ama bu sadece erkekler icin degil herkes icin gecerli :)
Ben de anlamiyorum.
Kuzenim is guc sahibi, iyi bir meslegi olan, cok guzel, gercek bir hanimefendiyle flort ediyordu. 4/4 luk bir kadindi gercekten.
Sonra gitti issiz gucsuz, kendine baktirma pesinde bir kizla evlendi. Biz de bu cocuk manyak mi dedik, akli basinda bir erkek es olmaya, anne olmaya daha uygun biri varken niye buna bakar? Evlendigi kizi da pek sevmiyordu zaten, yani hicbir sekilde ne halt yedigini anlayamadik.
Sonra meseleyi anladim, kendine denk birini tasiyamadi, gitti abuk subuk bir evlilik yapti, simdi de mutsuz, kafasini taslara vuruyor.
Senin dedigin meseleye gelecek olursak, bazi insanlara iyilik yaramiyor gercekten, deveye diken adama s...n lazim demisler. Boyle erkeklere insanca davranmamak gerek, insanliktan anlamiyorlar cunku. Kadinlar icin de gecerli degil mi bu, beyefendiler yerine hoduklere asik olur hemcinslerimiz genelde.
Çok doğru tespit.Aynisi kadinlar icin de gecerli...
Nerede burnu havada, ilgisiz, ise yaramaz hatta serseri var, vazgecemiyorlar.
Efendi cocuklari sunepe, sumsuk diye begenmiyorlar.
Boylelikle en azindan evlenene kadar cogu kadinin hayatindan bir tane faydasiz adam geciyor.
Bu kadin erkekten ziyade ulasilmazi terbiye etme istegiyle alakali.
Kimselere asik olmamis ucari adami kendine baglamak isteyen kizlar...
Ya da sayisiz iliskisinde kazandigi tecrubeyle erkeklerin aklini basindan alan kadinlar...
Bu tipler surekli kafanizi mesgul ediyor ustelik...
Neden aramadi, neden oyle dedi hatta demedi...
Bir bakiyorsunuz butun gununuz onu dusunerek gecmis.
Sonrasinda tum hayatiniz o oluveriyor.
Bunu, bunun ne bos bir caba oldugunu fark edenler huzuru, huzurlu bir iliskiyi tercih ediyorlar...
Ve bu donguden cikiyorlar.
O gune kadar sineye cektikleri durumlarin ne bos oldugunu anliyorlar.
Yanlis yaptiklarini, sevilmedigini soyleyenlerin ne kadar hakli olduklarini...
Buyuk acilar cekiyorsunuz ve her sey bittiginde o tiplerin size tek faydasi var...
Tecrube.
Gayet sakinim ve anladığımı düşünüyorum ne demek istediğinizi, verdiğiniz örneklere cevap verdim. Bu mesajda verdiğiniz örneklere de cevap vereyim.
Bir insan karşısındaki insanı seviyor diye karşıdaki de onu sevmek zorunda değil malesef. Bazen böyle tek taraflı vakalar olabiliyor. Ben elimden geleni yaptım sevdim pohpohladım beni neden sevmedi demek de bana saçma geliyor açıkçası. Bir şeyler eksikmiş demekki. Kimya tutmamış. Bunun nedeni olmaz ki. Ben sevdim o da beni sevsin denmez. Sevmek sevilmek için yeterli bir kriter değil malesef. Başka şeylerde eksiklik, yanlışlık varmış yürümemiş.
Çaçaron olmak gerekiyor demedim, burda okuduklarımıza dayandırmışsınız ya önermenizi. Burda tam tersi örneği ezilen gelinleri daha çok görüyoruz demek istedim.
Her biriniz ablam , annem , kardeşimsiniz.
Söyleyin bana nasıl oluyor ? .
Neden hep hep aynı şey. . .
Erkekler neden hep onlara acı çektiren ,sadece paralarını düşünen, sürekli kavga çıkaran, rezillik çıkaran kızlara aşık olurlar ?
Neden bir erkek te şöyle hanım hanımcık bir kıza aşık olmaz.
Neden kendisini canı gibi seven bi kadına bağlanmaz ?
Ben bunun örneğini görmüyorum hiç.
Bir bayana bakıyorum k.vsine bile saygısızlık etmiyor hanım hanımcık ama hep eziliyor , kocası tarafından üzülüyor.
Bir başkasına bakıyorum . Kv ye demediğini bırakmıyor ama ondan da kıymetlisi olmuyor.
Bu siteye geldiğimden beri bakıyorum hep hep aynı şey. . .
Nedense zoruma gitti.
Ben de sevgilime iyi davranırdım.
Şimdi bu yalnız yurt odamda bu da bana dert oldu...
İlla arsız mı olmak lazım ? .
Artık inancım kalmadı aşka filan .
Erkeklerden nefret etme noktasındayım.
Canım peki sen fedakar olmakla enayi olmak; ılımlı olmakla kendini ezdirmek arasındaki ayırımı yapabiliyor musun şu anki ilişkinde? Birçok kadın yapamıyor.:)Evet gerçekten de öyle.
Gerçekten ama..
İşte gerçekten soruma bir cevap
Kız cidden öyle yapmak gerekiyor ha. ..
sevgili summe çok acı çektim, çok ağladım, çok direndim, bir koltuktan 1 hafta kalkmayıp artık slüetimin koltuğa çıktığını bilirim, uyuyabilmek için ilaç aldığımı hatta. sonra aradan aylar geçti. uçtu gitti. ama ben değişmişim.
şimdi çoooook çok iyi bi sevgilim var, çok aşığım, ne zaman sinirlenecek olsa haklı olduğumda diretip özür dilettim kısasa kısas takıldım, ne zaman ilgisini hafiflettiğini görsem eli eteği çektim, gece 12ye kadar arkadaşlarıyla takılmak mı? hahaaay acırım haline, höt dedim mi koşa koşa eve giriyor, girmezse ertesi sabaha dek kavga, geçen gün bi ara eski arkadaşlarıyla bi kaç gün bi araya gelme imkanı bulmuşlar 3. gün dedim doğru eve neden diyolarmış erleichdayla konuşcam bu gece diyormuş, arkadaşlarım bana -hanım öylü diyolar- diyo. allah allah gocundun mu dedim.. bunları bana yaptırıp rest çektirmekten korkutmayan ise bir daha asla böyle bir acı yaşamayacağımdan emin olmam. belki hiç aşık olmadığım kadar aşığım ama, sanırım gözümden yaş bile akmaz artık.
Şu an ki yaşadığım ilişki değil.Canım peki sen fedakar olmakla enayi olmak; ılımlı olmakla kendini ezdirmek arasındaki ayırımı yapabiliyor musun şu anki ilişkinde? Birçok kadın yapamıyor.:)
Yahu ilişkiden bahsediyorum ben de zaten platonik bişeyden bahsetmiyorum. İlişki içinde olduğunuzun farkındayım, okuduğumu anlıyorum çok şükür. İlişki birbirini seven insanlar arasında başlamaz, birbirinden hoşlanan etkilenen insanlar arasında başlar. Zamanla biri sevebilir, diğeri sevemeyebilir. Yazdıklarım bunları anlatıyordu. Umarım anlamışsınızdır artık.Tamam da siz zaten direkt konuya "Erkekleri de genellemekten bıkmadınız"
"Ay bi bitmediniz" şeklinde girince öyle görünmedi.
Siz beni de bi genellemeye aldınız ama ben onun içinde değilim.
Kafası karışık bi insanım sadece.
Ben bi ikili ilişkiden bahsettim ama , o sizin dediğiniz gibi bir şey se yani karşıda hiç bir şey yoksa o zaten dediğiniz gibi tek taraflı bir şey olur.
O zaten bi ilişki olmaz.
O durumda zaten ben de neden olmadı ya diye düşünmem.
Son olarak da ben de demiştim ki çaçaron olsalardı . Koşullu bi eylem yani gerçekleşmiş olsaydı . Acaba onlarında durumu farklı olur muydu ? .
Neyse , teşekkürler ilginize.
Aaaah aaah diyebiliyorum sadece ...babaannemden alıntı yapacağım "arsız arsızı sever.."
güzel örnekler de var elbet.. ama çoğunluğun kötü olduğu bir dünyada iyilerin birbirine denk gelmesi zor.. imkansız değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?