Deli deliyi görünce değneğini saklarmışaslında bu toplumsal bir sorun çünkü hemen hemen her konuda birileri tarafından bastırılmış bir toplumuz bu sebeple de kim meydanı boş bulursa öne atlayıp üste çıkma derdinde, kimi kvden,kimi gelinden, kimi kocadan, kimi babadan, işyerinden, okuldan ... çeker ve işin garip yanı da sindirilmeye o kadar alışmışız ki tepemizde bize hükmedip canımızı yakan birileri olmayınca boşluğa düşüyoruz
zipzip, sen kaç yaşındasınSorayim bari
Bak şimdi ben aldatmadım ama yapmadığım itlik kalmadı.
İlişkinin başında daha önce sorunlu bir nişanlılık dönemi atlattığı için "asla evlenmem" diyordu.
Bende rezil bir ilişkiden çıktığım için "gebertseler evlenmem" diyordum.
Adamcağıza hep duvar gibi oldum. Arada sıcak oldum sonra geri duvar oldum. İster beğen-ister beğenme ben de böyleyim bu yaştan sonra değişecek halim yok ya dedim. Taktik icabı değil yemin ederim o sıra ruh halim öyleydi.
Tek bir kez sevgi gösterisinde bulunmadım. Kendime müdahale ettirmedim, ona da müdahale etmedim.
Adam en sonunda "evlenelim yoksa kaçacaksın elimden, sensiz yaşayamam" moduna girdi.
Hani biz kadınalar yeriz ya adamların başının etini evlenelim evlenelim diye. Benimkini eşim yedi. Sonunda ikna oldum.
Şimdi beraber olduğumuz her an monçiçi gibi birbirimizin tepesindeyiz. Biz yanyanayken etrafa kalpler sıçrıyor. Nasıl böyle oldu hiç bir fikrim yok.
Ne sormustun bebegim, gormemisim?Eluneeecim sorumu yanitlayamaz misin?
Ne sormustun bebegim, gormemisim?
Ne sormustun bebegim, gormemisim?
1- Summe ilk mesajinda yazmisti ya, para pul derdinde olmayan keyfe keder hanim hanimcik kizlar hep okuzlere denk geliyor diye. Bende onlardanim ama esim de iyi bir insan demek istemistim. Sadece o kadinlardanim yazinca anlasilmamis tabi1. Ben de "o kadinlardanim demissin burda, o kadinlar derken, hangi kadinlar tam olarak?
2. Evlenmeden önce su an esin olan kisiyle ne kadar süre beraberdiniz?
3. Son olarak, kizma lütfen, yaslariniz kac esinle senin? Sen 27 galiba, okudugum kadariyla
1 senelik evliyiz tatlim.Bi de ne zamandir evlisiniz. Bu arada Allah mutlulugunuzu daim etsin
1. Ben de "o kadinlardanim demissin burda, o kadinlar derken, hangi kadinlar tam olarak?
2. Evlenmeden önce su an esin olan kisiyle ne kadar süre beraberdiniz?
3. Son olarak, kizma lütfen, yaslariniz kac esinle senin? Sen 27 galiba, okudugum kadariyla
Her biriniz ablam , annem , kardeşimsiniz.
Söyleyin bana nasıl oluyor ? .
Neden hep hep aynı şey. . .
Erkekler neden hep onlara acı çektiren ,sadece paralarını düşünen, sürekli kavga çıkaran, rezillik çıkaran kızlara aşık olurlar ?
Neden bir erkek te şöyle hanım hanımcık bir kıza aşık olmaz.
Neden kendisini canı gibi seven bi kadına bağlanmaz ?
Ben bunun örneğini görmüyorum hiç.
Bir bayana bakıyorum k.vsine bile saygısızlık etmiyor hanım hanımcık ama hep eziliyor , kocası tarafından üzülüyor.
Bir başkasına bakıyorum . Kv ye demediğini bırakmıyor ama ondan da kıymetlisi olmuyor.
Bu siteye geldiğimden beri bakıyorum hep hep aynı şey. . .
Nedense zoruma gitti.
Ben de sevgilime iyi davranırdım.
Şimdi bu yalnız yurt odamda bu da bana dert oldu...
İlla arsız mı olmak lazım ? .
Artık inancım kalmadı aşka filan .
Erkeklerden nefret etme noktasındayım.
aslındfa bunu arsızlık olarak yormamak gerekir
ama ne istediğini bilen bir insan ve istediği şeylerin kendisine layık olduğunu düşünen insan
istemekten çekinmez
bazı durumlarda
bir insanın kendine verdiği bu değer
karşısındaki insana da ona değer vermeye zorlar
sürekli susan İYİNİYET altında sessiz kalan
hakkını yediren
istemeyi bilmeyen
düşünülmeyi bekleyen
insan da herzaman yanılır
çünki kimse kimseyi kendinden fazla düşünmez
kimse kimseye kendisine olan saygısı kadar saygı göstermez
bu nedenle ben İYİNİYETLİ İYİ HUYLU YUMUŞAK BAŞLI insanları
taktir eden kesimde değilim
bence bir insan önce isteklerini bilmeli
neye değer olduğunun farkında olmalı
sonrada bu amaç için beklenti oluşturmalıdır
Bunu biraz açar mısın , pek anlamadımGenelleme yapmak doğru olmaz summe. Beni de çok seven el üstünde tutan bir eşim var bu yazdıklarına göre ben de onu parası için seven, kaprisli, çirkef ve kötü bir kadınım. Ama öyle değilim. Nasıl ben öyle bir kadın değilsem eşini / sözlüsünü aldatan iki kadın biliyorum. Onlar da yine yazdığın gibi hanım hanımcık, erkeğini el üstünde tutan kızlar değil. Yani genellemeler doğru olmuyor her zaman.
Her biriniz ablam , annem , kardeşimsiniz.
Söyleyin bana nasıl oluyor ? .
Neden hep hep aynı şey. . .
Erkekler neden hep onlara acı çektiren ,sadece paralarını düşünen, sürekli kavga çıkaran, rezillik çıkaran kızlara aşık olurlar ?
Neden bir erkek te şöyle hanım hanımcık bir kıza aşık olmaz.
Neden kendisini canı gibi seven bi kadına bağlanmaz ?
Ben bunun örneğini görmüyorum hiç.
Bir bayana bakıyorum k.vsine bile saygısızlık etmiyor hanım hanımcık ama hep eziliyor , kocası tarafından üzülüyor.
Bir başkasına bakıyorum . Kv ye demediğini bırakmıyor ama ondan da kıymetlisi olmuyor.
Bu siteye geldiğimden beri bakıyorum hep hep aynı şey. . .
Nedense zoruma gitti.
Ben de sevgilime iyi davranırdım.
Şimdi bu yalnız yurt odamda bu da bana dert oldu...
İlla arsız mı olmak lazım ? .
Artık inancım kalmadı aşka filan .
Erkeklerden nefret etme noktasındayım.
Menim internet kafayi siyirdi tatlim))))Kız senin mesajın nerde ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?