Neden Böyle ? Bu da bana dert oldu...

:/// oof öf sabah akşam dusunmekten başıma ağrılar girdi.

Eluneeecim sorumu yanitlayamaz misin?

Ne sormustun bebegim, gormemisim?

1. Ben de "o kadinlardanim demissin burda, o kadinlar derken, hangi kadinlar tam olarak?
2. Evlenmeden önce su an esin olan kisiyle ne kadar süre beraberdiniz?
3. Son olarak, kizma lütfen , yaslariniz kac esinle senin? Sen 27 galiba, okudugum kadariyla

1- Summe ilk mesajinda yazmisti ya, para pul derdinde olmayan keyfe keder hanim hanimcik kizlar hep okuzlere denk geliyor diye. Bende onlardanim ama esim de iyi bir insan demek istemistim. Sadece o kadinlardanim yazinca anlasilmamis tabi
2- Evlenmeden once 1 sene beraberdik canim.
3- Evet ben 27, esim 26 yasinda.

Cok ayip bize cevap vermiyorsun

aslındfa bunu arsızlık olarak yormamak gerekir
ama ne istediğini bilen bir insan ve istediği şeylerin kendisine layık olduğunu düşünen insan
istemekten çekinmez
bazı durumlarda
bir insanın kendine verdiği bu değer
karşısındaki insana da ona değer vermeye zorlar

sürekli susan İYİNİYET altında sessiz kalan
hakkını yediren
istemeyi bilmeyen
düşünülmeyi bekleyen
insan da herzaman yanılır

çünki kimse kimseyi kendinden fazla düşünmez
kimse kimseye kendisine olan saygısı kadar saygı göstermez

bu nedenle ben İYİNİYETLİ İYİ HUYLU YUMUŞAK BAŞLI insanları
taktir eden kesimde değilim

bence bir insan önce isteklerini bilmeli
neye değer olduğunun farkında olmalı
sonrada bu amaç için beklenti oluşturmalıdır

Doğru artık yeni bir Summe olacak.
Eski yumuşak başlı ben yok

Genelleme yapmak doğru olmaz summe. Beni de çok seven el üstünde tutan bir eşim var bu yazdıklarına göre ben de onu parası için seven, kaprisli, çirkef ve kötü bir kadınım. Ama öyle değilim. Nasıl ben öyle bir kadın değilsem eşini / sözlüsünü aldatan iki kadın biliyorum. Onlar da yine yazdığın gibi hanım hanımcık, erkeğini el üstünde tutan kızlar değil. Yani genellemeler doğru olmuyor her zaman.

Bunu biraz açar mısın , pek anlamadım
Ama şuna genelleme demeyelim Vive , varsayıyorum.
Ona göre hayatıma devam edicem

İlk mesajına dayanarak yazdım. Erkeklerin onlara değer veren kadınları sevmediğini kaprisli maddi açıdan sömüren kadınlara değer verdiğini yazmışssın. Ben de dedim ki bana çok değer veren bir eşim var o zaman ben de bu anlattığın kadınlardan mı oluyorum ? Yani genellemek doğru değil. Aynı şekilde benim hiç de hanım hanımcık olmayan ama el üstünde tutulan tanıdığım kadınlar var. Sevgilisini ve kocasını en kaba tabirle boynuz manyağı yaptılar. Ve bunlar kadın erkek değil! Bunları yazmıştım canım genellemeler üstüne.

Kız senin mesajın nerde ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…