Aslında olur mu bilmiyorum ama .kadın erkek ilişkileri arasında olmuyo bence sadece.bütün ilişkilerde iyi niyetli, sabır gösteren, sessiz kalan herkes ezilmeye mahkum oluyo.bu yüzden iyi bi karaktere değil güçlü bi karaktere sahip olmak gerek.üzülmemek için.
Nasıl o kadınlardansın kız anlatsanaKız niye öyle dedin.
Ben de "o" kadınlardanım. Eşimin sağa sola bozuk kıyma saklama huyu olmasa çok 10 numara adam.
Yok kız o yazdıklarım biraz şakavari ama bir yandan da doğru. Ben zaten oldum olası kibar erkekleri severim. Öyle maço, höt höt erkekleri pek sevmem, çekici gelmezler en başta. Hatta direkt itici gelirler.:) Erkek dediğin kız gibi olur.Mantık evliliğiiiiiiiiiiiiiii
Erkek için kadın için değil bu insan için böyle.
Nerde dört dörtlük becerikli, iyi kalpli, süper kadın var öküzün tekine harcanır gider.
Nerde beceriksiz, temizlikten habersiz, çingene, arsız kadın baş tacı edilir.
Kadınlar da düzgün, efendi, evden işe işten eve adamları istemez.
Küfürbaz, bir kaşı yukarda, eve sabaha karşı giren, sorumsuz, iten kakan, hatta tokat atan,
dudak ifadesinde bende her puştluk mevcut olan adama ölürler..
Ağzına s.çan kıymetlidir. Nokta.
Hani demişsin ya paraya pula bakmayan, hanım efendi falan vs. Öbürlerinden değil cadıNasıl o kadınlardansın kız anlatsana
Ben de öyle oluym
Yok canım ya genel o söylediğim. Hani 4 s kuralını açıklamak babında yazdım onu.İnan ki böyle tiplere hiç yüz vermişliğim yok.
Gene tuttum buldum nerden bulduysam şerefisiz.
Ama başarılı olan çaçaronlarda var ?
Biliyorum ben
Eeee ne yapicüğük ya ?Dalga değil gerçekten öyle
Onları paspas eden kızları el üstünde tutarlar, bilinçaltı işi.
Zevk alıyorlar
Kız yola geldimide sıkılıyorlar
bencedeErkek için kadın için değil bu insan için böyle.
Nerde dört dörtlük becerikli, iyi kalpli, süper kadın var öküzün tekine harcanır gider.
Nerde beceriksiz, temizlikten habersiz, çingene, arsız kadın baş tacı edilir.
Kadınlar da düzgün, efendi, evden işe işten eve adamları istemez.
Küfürbaz, bir kaşı yukarda, eve sabaha karşı giren, sorumsuz, iten kakan, hatta tokat atan,
dudak ifadesinde bende her puştluk mevcut olan adama ölürler..
Ağzına s.çan kıymetlidir. Nokta.
Helal kız sana , hayatta hep böyle ol yoksa benim gibi gamlı baykuşa dönüverirsinAşk olmasa bile çok hoşlandım birinden,aylarca etkisinden çıkamadım,rüyalarımda görüyordum sık sık.Sonuç ne mi ? Koca bir hiç...Olmuyor işte bazen.N'aparsın hayatta hep mutlu olunca da yaşamanın tadı kalmaz
Yok ya bence oyle degil bosver sen dogru ol begenmeyen cezasini bulur zaten :)Öyle mi dersin.
Yani karşıdakini üzmek lazım.
Benimde önümde öyle bi örnek var.Açıkcası artık çoğu kadında da erkekte de bu durum var,hatta ben de bile .
Erkekler zor kadını seviyorlar sanırım ,kendisine iyi davranıp seven kişiye nasıl olsa elde gözüyle bakıyorlar,kadınlarda da aynı şekilde bence,yani genelleme yanlış ama birçok erkekte olduğunu düşünüyorum bu durumun..
Mesela bir arkadaşım vardı (erkek),sevgilisi onu 2 kere aldattı ve o kıza geri döndü,tabi sonra gene ayrıldılar.Yani durum böyle nedense..
Belamızı arıyoruz galiba
Yok ya bence oyle degil bosver sen dogru ol begenmeyen cezasini bulur zaten :)
Çaktım köfteyiiiiii.Genellemeler çok yanlış bence.
Kendisine çok değer veren, sorun çıkarmayan birine de aşık olur her iki cins de.
Hem hanım hanımcık hem de cevval olmak gerekir diye düşünüyorum.
Seveceksin, iyi hissettireceksin, gerektiğinde olayları idare etmesini, karşındakini idare etmesini bileceksin.
Ama bir yanlışlık oldu mu da tavrını koyacaksın.
Gerektiği yerde de cadaloz olacaksın, arsız olacaksın.
Tek tip bir insanı kim napsın? Çok sıkıcı olur. O yüzden salt cadı da olunmamalı, salt hanım hanımcık da olunmamalı.
Karıştırmak gerek bunları.
O zaman çok ilgi çekici oluyor. Standart sıkar her zaman.
AhahahahaHani demişsin ya paraya pula bakmayan, hanım efendi falan vs. Öbürlerinden değil cadı
Bak şimdi ben aldatmadım ama yapmadığım itlik kalmadı.Benimde önümde öyle bi örnek var.
Kız aldattı ve şu an evleniyorlar.
Bak şimdi ben aldatmadım ama yapmadığım itlik kalmadı.
İlişkinin başında daha önce sorunlu bir nişanlılık dönemi atlattığı için "asla evlenmem" diyordu.
Bende rezil bir ilişkiden çıktığım için "gebertseler evlenmem" diyordum.
Adamcağıza hep duvar gibi oldum. Arada sıcak oldum sonra geri duvar oldum. İster beğen-ister beğenme ben de böyleyim bu yaştan sonra değişecek halim yok ya dedim. Taktik icabı değil yemin ederim o sıra ruh halim öyleydi.
Tek bir kez sevgi gösterisinde bulunmadım. Kendime müdahale ettirmedim, ona da müdahale etmedim.
Adam en sonunda "evlenelim yoksa kaçacaksın elimden, sensiz yaşayamam" moduna girdi.
Hani biz kadınalar yeriz ya adamların başının etini evlenelim evlenelim diye. Benimkini eşim yedi. Sonunda ikna oldum.
Şimdi beraber olduğumuz her an monçiçi gibi birbirimizin tepesindeyiz. Biz yanyanayken etrafa kalpler sıçrıyor. Nasıl böyle oldu hiç bir fikrim yok.
O senin süperliğin şekerimSüpersiniz ya :)
Maşallah , maşallah , maşallahhBak şimdi ben aldatmadım ama yapmadığım itlik kalmadı.
İlişkinin başında daha önce sorunlu bir nişanlılık dönemi atlattığı için "asla evlenmem" diyordu.
Bende rezil bir ilişkiden çıktığım için "gebertseler evlenmem" diyordum.
Adamcağıza hep duvar gibi oldum. Arada sıcak oldum sonra geri duvar oldum. İster beğen-ister beğenme ben de böyleyim bu yaştan sonra değişecek halim yok ya dedim. Taktik icabı değil yemin ederim o sıra ruh halim öyleydi.
Tek bir kez sevgi gösterisinde bulunmadım. Kendime müdahale ettirmedim, ona da müdahale etmedim.
Adam en sonunda "evlenelim yoksa kaçacaksın elimden, sensiz yaşayamam" moduna girdi.
Hani biz kadınalar yeriz ya adamların başının etini evlenelim evlenelim diye. Benimkini eşim yedi. Sonunda ikna oldum.
Şimdi beraber olduğumuz her an monçiçi gibi birbirimizin tepesindeyiz. Biz yanyanayken etrafa kalpler sıçrıyor. Nasıl böyle oldu hiç bir fikrim yok.
Eeee ne yapicüğük ya ?
Bir ömür böyle geçmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?