- Konu Sahibi emineozturk
-
arkadaşlar daha önce yazmıştım olayı kısaca özetliyim. okulumuza yeni gelen araştırma görevlisine aşık oldum. önce onu fake hesaptan ekledim biraz konuştum. fake olduğu için biraz sinirlendi konuşmadı fazla.
geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj hala görülmedi. ben illa beni sevsin demiyorum ama kötü olsa daa bi cevap versin. gidip yüzyüze mi konuşsam daha fazla zorlamasam mı ? bi akıl verin lütfeeen
çok teşekkür ederim. beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. geçen sınav varsı ve uzun süre bana baktı ben utancımdan ona bakamadım . ama bu belirsizlikte beni mahvediyorBence ustune fazla gitmeyip bekleyin bence o da ne yapsam diye dusunuyordur.
Muhtemelen kendi duygularini sorguluyordur.
Bu tip seyleri akisa birakin hayirlisiysa olsun.
Siz hayirlisi icin dua edin.
yüz yüze konuşmak her zaman daha samimidri ve cesaret göstergesidir.yüz yüze konuşmanız da fayda var.
keşke mesaj işine girmedin norml ortam yapsaydınız. üzerine gitmeyin bakalım
arkadaşlar daha önce yazmıştım olayı kısaca özetliyim. okulumuza yeni gelen araştırma görevlisine aşık oldum. önce onu fake hesaptan ekledim biraz konuştum. fake olduğu için biraz sinirlendi konuşmadı fazla.
geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj hala görülmedi. ben illa beni sevsin demiyorum ama kötü olsa daa bi cevap versin. gidip yüzyüze mi konuşsam daha fazla zorlamasam mı ? bi akıl verin lütfeeen
canım bence buda bi cevap yani yüzgöz olmak istemediği için böyle davranıyo bece
ben ona adım attım 2 kere. cesaret konusunda kendimi aştım. uzun zaman geçer ve hala bi tepki vermezse gidip konuşcam bu belirsizlik beni mahvediyor
ben hiç anlamadimki nu çucuğumesaj atmışsın mesajın görülmemiş.arkadaşlık isteği de ne kabul edilmiş ne reddetmiş.belli ki görmemiş.fake hesaba bile cevap vermiş bence senin hesabına da cevap verir mutlaka.mesajı görmeyebilir belki ama arkadaşlık isteğine cevap verir mutlaka.
beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. geçen sınav vardı ve uzun süre bana baktı ben utancımdan ona bakamadım . sizce zorlamıyım mı ?istese konuşur muydu ? çok muallaktayım
ben hiç anlamadimki nu çucuğu3 saat önce kapak fotoğrafını değiştirmiş yani facebooka giriyor. mesaj neyse ama arkadaşlık isteğini görmüş olmalı
bilerek görmezden geliyo olarak geldi bana yüz göz olmaktan kaçıyo gibi
o zaman mesajı da kesinlikle gördü ve bilerek sizi bekletiyor
sen bei bekle desin değil 1 hafta 1 yıl bekliyim ama hiç bişey demiyorki
kız bi dur sakin ol
bi kaç gün bekle mutlaka bi şey yapacak.en azından arkadaşlık isteğine cevap verir.biraz sabırlı ol.
inşallah güzel bi cevap verir
ay inşallah yaabi cevap versinde. sabah akşam facebooktayım
inşallah cevap verir ama bu defa da sen beklet sakın ama sakın hemen cevap verme
bende ona aynısı yapıcam görülmedi yapıp bekleticem :) bi cevap yazsında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?