neden böyle davranıyor bi akıl verin :(

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
arkadaşlar daha önce yazmıştım olayı kısaca özetliyim. okulumuza yeni gelen araştırma görevlisine aşık oldum. önce onu fake hesaptan ekledim biraz konuştum. fake olduğu için biraz sinirlendi konuşmadı fazla.
geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj hala görülmedi. ben illa beni sevsin demiyorum ama kötü olsa daa bi cevap versin. gidip yüzyüze mi konuşsam daha fazla zorlamasam mı ? bi akıl verin lütfeeen

yüz yüze konuşmak her zaman daha samimidri ve cesaret göstergesidir.yüz yüze konuşmanız da fayda var.

Bence ustune fazla gitmeyip bekleyin bence o da ne yapsam diye dusunuyordur.
Muhtemelen kendi duygularini sorguluyordur.
Bu tip seyleri akisa birakin hayirlisiysa olsun.
Siz hayirlisi icin dua edin.

Bence ustune fazla gitmeyip bekleyin bence o da ne yapsam diye dusunuyordur.
Muhtemelen kendi duygularini sorguluyordur.
Bu tip seyleri akisa birakin hayirlisiysa olsun.
Siz hayirlisi icin dua edin.
çok teşekkür ederim. beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. geçen sınav varsı ve uzun süre bana baktı ben utancımdan ona bakamadım . ama bu belirsizlikte beni mahvediyor

keşke mesaj işine girmedin norml ortam yapsaydınız. üzerine gitmeyin bakalım

yüz yüze konuşmak her zaman daha samimidri ve cesaret göstergesidir.yüz yüze konuşmanız da fayda var.

ben ona adım attım 2 kere. cesaret konusunda kendimi aştım. uzun zaman geçer ve hala bi tepki vermezse gidip konuşcam bu belirsizlik beni mahvediyor

keşke mesaj işine girmedin norml ortam yapsaydınız. üzerine gitmeyin bakalım

benim bölümümde asistan değil. ben aralıktan beri bi ortam olsın konuşalım diye bekledim kapısının önünden geçmekten helak oldum. olmayınca son çare mesaj attım

canım bence buda bi cevap yani yüzgöz olmak istemediği için böyle davranıyo bece

canım bence buda bi cevap yani yüzgöz olmak istemediği için böyle davranıyo bece

beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. geçen sınav vardı ve uzun süre bana baktı ben utancımdan ona bakamadım . sizce zorlamıyım mı ?istese konuşur muydu ? çok muallaktayım

ben ona adım attım 2 kere. cesaret konusunda kendimi aştım. uzun zaman geçer ve hala bi tepki vermezse gidip konuşcam bu belirsizlik beni mahvediyor

mesaj atmışsın mesajın görülmemiş.arkadaşlık isteği de ne kabul edilmiş ne reddetmiş.belli ki görmemiş.fake hesaba bile cevap vermiş bence senin hesabına da cevap verir mutlaka.mesajı görmeyebilir belki ama arkadaşlık isteğine cevap verir mutlaka.

ben hiç anlamadimki nu çucuğu 3 saat önce kapak fotoğrafını değiştirmiş yani facebooka giriyor. mesaj neyse ama arkadaşlık isteğini görmüş olmalı

bilerek görmezden geliyo olarak geldi bana yüz göz olmaktan kaçıyo gibi

bilerek görmezden geliyo olarak geldi bana yüz göz olmaktan kaçıyo gibi

benden hoşlanmaması sorun değil mesajı atarken terslenmeyi göze alarak attım. ama cevap vermemesi büyük sorun. okul çok küçük yüz göz olmak istememesi de doğal ama o istemem dese napıcam kapısında mı yatıcam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…