neden böyle davranıyor bi akıl verin :(

onunla dalga geçildiğini düşünüyor da olabilir. ve aynı bölümde olmamanız böyle birşeyi düşünmeyeceği anlamına gelmez.

eğer aynı bölümdeyseniz de etik olmadığı için cevap vermiyor olabilir.

öğrenci-akademisyen ilişkisi hoş karşılanmaz genelde. yanlış anlamayın ben doğru değil demiyorum öğrenciler özellikle de hoaclar rahatsız olur dedikodu falan çıkarırlar. bence mesaj attığınız kişi bunları düşünmüştür diye düşnüüyorıum..

evet bunları düşünmüş olabilir okula yeni geldi ve böyle bir durumla gündeme gelmek istemez. ben onunla illa sevgili olalım demiyorum. bana kötü de olsa bi cevap yazsın istiyorum

Sekerim, neden fake hesap vs abuk subuk islere girdin?

Yani adamla bir muhabbetiniz, bir yakinliginiz var miydi onceden ? Dimdirek gidip konuscagina bence yavas yavas sokul, ne bileyim muhabbet et, odasina cay gotur vs vs. Biraz sabirli ol, once flort et, adam da seni taniyip begensin. Hop diye olmuyor bu isler, azicik altyapi calismasi yap once

canım ben aralıktan nisana kadar bir ortam olur konuşuruz diye bekledim ama odasından çıkmıyor. bölüm asistanımda değil bi bahaneyle yanına gitsem. beni merdivenlerde koridorda görüyordu. böyle farketmesi imkansızdı. önce faketen ekledim çünkü sevgilisi falan varsa önceden bilmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…