Neden böyle davranıyor?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Benim yaşlarımda görümcem var normalde çok iyiydik kardeş gibi ama bir haftadır bana çok soğuk mesafeli davranıyor. düşünüyorum birşey mi yaptım diye sizce neden böyle davranıyor?

Benimde cok sıkıntilarim oluyor ama hic yansitmiyorum ki ona uzerine alinmasin diye
İşte herkes bir olamıyor . Mesela ben 1 haftadır ölü gibiyim . Etrafımda kimseye gülücükler atamıyorum . Hep somurtuyorum . Sıkıntım buyuk etrafımdakı herkes senı anlıyoruz deselerde anlamıyorlar .

Belki o sıkıntıısnı kımseye söyleyemıyordur . İstersen al kaşrına adam akıllı konus . Bir kaçgundur senı üzgün görüyorum istemeden senı kırdım mı de ?

Benimde cok sıkıntilarim oluyor ama hic yansitmiyorum ki ona uzerine alinmasin diye
Ama siz siz olduğunuz için yansıtmıyorsunuz. O demek ki yansıtıyor ki böyle bir değişimi farkettiniz.
Kendi haline bırakın. Her problemi, her soğukluğu sizinle alakalı olmak zorunda değil.

Açık açık sor ben yaptım aradı farkında olmadığını falan söyledi özürler diledi şimdi hergün msj atıyor ama benim görümce benden küçük 6 yaş ama büyük yani çocuk değil..

Benim yaşlarımda görümcem var normalde çok iyiydik kardeş gibi ama bir haftadır bana çok soğuk mesafeli davranıyor. düşünüyorum birşey mi yaptım diye sizce neden böyle davranıyor?
Biz nerden bilelim niye sana soguk davrandigini?
Cek kenara sor
Canim birsey mi var moralim bozuk senin..vs..de

İşte herkes bir olamıyor . Mesela ben 1 haftadır ölü gibiyim . Etrafımda kimseye gülücükler atamıyorum . Hep somurtuyorum . Sıkıntım buyuk etrafımdakı herkes senı anlıyoruz deselerde anlamıyorlar .

Belki o sıkıntıısnı kımseye söyleyemıyordur . İstersen al kaşrına adam akıllı konus . Bir kaçgundur senı üzgün görüyorum istemeden senı kırdım mı de ?
sıkıntınızı merak ettim büyük diyince

Back
X