Neden böyle derler ?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Hayatıma girmek isteyenlerin sanki sözleşmiş gibi ortaklaşa söylediği söz "Sen mutluluğu hak ediyorsun,hak ettiğin değeri vermek için yanında olmak istiyorum"..
Bu ne demektir acaba. Bana garip geldi hep aynı cümleleri duymak.

Herkes ayni aeyi dedigine gore kimse sozunu tutmamış demektir. Yoksa herkes diyemezdi. Cokta sey yapmamak lazim..

Herkes ayni aeyi dedigine gore kimse sozunu tutmamış demektir. Yoksa herkes diyemezdi. Cokta sey yapmamak lazim..
Hayır böyle diyenleri hayatıma almıyorum zaten.Sanki bir lütufmuş gibi ,benim mutluluğum birine muhtaçmışta sanki.

Bu cümlenin perde arkasında ne vardır onu merak ettim

Belki kendinizi hayatta mutsuz, tatminsiz, beklediğini bulamamış olarak gösteriyorsunuzdur.
Onlar da size yaklaşmak için bunu kullanıyorlardır.
Yani bulamadığın mutluluğu sana vadediyor gibi görünüyor olabilirler.

Büyük olasılıkla delikanlı arkadaşlara sen önden "benim kalbim çok kırıldı tamam mı,ben çok duygusal bir insanımdır ama sildim mi de tam silerim vb.vb." cümleler kuruyorsundur.Onlar da bu cümlelerle gardını indirebileceklerini dusunuyorlardir.

Perde arkasında :dayan güven bana ki daha güzel kazık atayım klişe erkek repliği

Sanırım haklısınız.Bir nevi taktik olmalı.
Temkinli olmakta fayda var o zaman.

Böyle diyen bir insan çokta güvenilir değildir herhalde

Böyle diyen bir insan çokta güvenilir değildir herhalde
Yani kişiden kişiye değişiklik gösterir kararkter meselesi bu. Seni hiç bırakmayacağım diyen birinden sağlam kazık yedim zamanında. Sonra eşimle tanıştım bana 12. Günde evlenme teklif etti. Seni hiç bırakmayacağım falan filan dedim hep aynı hikaye nasılsa terkedecek. Öyle olmadı söylediklerinden dahada fazlasını yaptı. Zaman gösterir sadece önyargılı olma. İyi bir insan olmakta mutluluğu hakettiren sebeplerden olabilir. Seni mutlu edeceğim demekte sakınc yok sözünü tutabildiğine zaman karar verir zaten.

Evet ben de herkes aynı şeyi dediği için şans vermedim açıkçası. Önyargılar kazanıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…