adama bu kadar aşıktında neden boşandınız diğer konularını bilmiyorum[/QU
tek taraflı sevmek bazen bir evliliği yürütmeye yetmiyor.sevdiğin kadar sevilmek istiyorsun.konuları tekrar açmak kanayan yaraya tuz basmak oluyor.şunu söyleyeyim sadece sevdiğiniz erkek siz ondan sevgi ve ilgi istediğiniz için sizden soğuyorsa 2 aylık evliyken sana bir gram sevgim kalmdı diyorsa,çocuğumuz olsun dediğinde ablamın çocuğu olacak onla idare ederiz diyorsa,gece yatarken neden sarılmıyorsun dediğinde seni şımartıyor bu durum diyorsa sevsen bile olmuyor ve ayrılıyorsun
valla ya bu kadar çok değer verirken severken neden ayrıldınız
yada tekrar birleşme gibi bi durumunuz varsa tekrar deneyin
adama bu kadar aşıktında neden boşandınız diğer konularını bilmiyorum[/QU
tek taraflı sevmek bazen bir evliliği yürütmeye yetmiyor.sevdiğin kadar sevilmek istiyorsun.konuları tekrar açmak kanayan yaraya tuz basmak oluyor.şunu söyleyeyim sadece sevdiğiniz erkek siz ondan sevgi ve ilgi istediğiniz için sizden soğuyorsa 2 aylık evliyken sana bir gram sevgim kalmdı diyorsa,çocuğumuz olsun dediğinde ablamın çocuğu olacak onla idare ederiz diyorsa,gece yatarken neden sarılmıyorsun dediğinde seni şımartıyor bu durum diyorsa sevsen bile olmuyor ve ayrılıyorsun
bak ne güzel özetlemişsin, bunları düşün, silkin ve kendine gel, böyle adamdan sana hayır gelmezmiş, alacakaranlıktan alıntı yapıcam :) bazen senin için iyi olani sevmeyi öğrenmelisin
cnm boşanalı ne kadar zaman oldu?
ben neden ayrildiginiza anlam veremedim acikcasi madem onun yerine baskasini koyamiyorsun neden bosandin? yeni mi bosandiniz?
aliskanlik haline gelmis olabilir onun yaninizda olmasi
13 ay oldu.takıntı farkındayım belkide ilk olduğu içindir.ilk elimi tutan oydu.
arkadaşım neden hala eskilerle uğraşıyorsun... ayrılalı 1 sene olmuş ...tabiki unutmak zor.. ama sen evliliğinden bence çok şanslı bir şekilde ayrılmışsın...en azından toplumumuzun birçoğunun önemsediği şeye sahipsinyani yeniden evlensen boşanmış birçok insana göre 1-0 öndesin.. ne kadar önemli değil desekte bu çok önemli... kendine bu şansı ver bence yeniden başka biriyle başlaman çok kolay senin... ama yanlış anlamadıysam senin cinsellik konusunda bir problemin var galiba öncelikle bunu kafandan atman lazım.. herkes önceki eşin gibi olmaz ... endişelenmene gerek yok bence... karşına sana yeniden aşka dair heyecan yaratacak biri çıktığında o sıkıntılarını da atacaksındır eminim...
ben cinsellik açısından problem şu utanıyorum.yani o kişiden utanırsam.toplum evet o şeyi önemsiyor ama yinede adın boşanmışa çıkıyor.evlilik yaşamam o kişilerin aklına birşeyler getiriyor.ahh şu bizim toplumuz bekarken yapılan ama allahtan başka kimsenin bilmediği davranışlar değilde evlikeny yapmadığın şeyler insanların aklına geliyor.peygamberimiz boşa dememiş.öyle bir zaman gelecekki helaller haram;haramlar helal olacak ben bu durumu yaşıyorum şuan
evet o konuda haklısın bekar olup son derece özgür hayatlar yaşayan ama sonrasında da anlı şanlı düğünlerle evlenenler var.. ama bir kere boşanmışsan herkes soru işaretleriyle yaklaşıyor sana... erkekler tarafından kolay kadın, kadınlar tarafından da potansiyel tehlike olarak görülebiliyor bazı ortamlarda boşanmış kadınlar..ama sen bunlarıu dert etme arkadaşım herkes kendin
bilir ve buna göre hareket ederse bir problem yaşanmıyor...
utanma konusuna gelince daha bunları düşünmen için çok erken bence ... eğer olurda birgün karşına sana uygun biri çıkarsa o zaman ona ısındıkça ,bu gibi düşünceleride atarsın lkafandan bence.. tabiki herşey biranda olmaz ama yavaş yavaş herşey yoluna girer büyük ihtimalle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?