Bunun adı sanırım "ben neden onun için o kadın değildim " burukluğu...
Hepimiz ilişkilere en büyük umut ve sevinçlerimizle başlıyoruz ve birbirimiz için, birbirimizin hayatına ışık getiren, uğruna değişeceğimiz ve hatta her şeye rağmen seveceğimiz o insan olduğumuzu düşünüyoruz. Sonu beklediğimiz gibi olmayınca pembe düşlerimizden uyanıyor ve yolumuza devam ediyoruz. Ancak verilmiş emekler, yaşanan bir aşk var ortada. İşte başkasını görünce bu yüzden içimiz bir buruk oluyor sanırım.
Pearl Jam'in black şarkısını getirdi bu durum benim aklıma:
"I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, can't it be mine""
Merak etme geçiyor.. İlk önce başkasıyla görüyorsun, sonra evlendiğini duyuyorsun nötrleşiyorsun
Herkes kendi yoluna de geç madem oluru yokmuş......
oluru yok kesinlikle. rahatladım gerçekten iyi ki varsınız. utandım arkadaşlarıma söylemeye. korktum bi an istiyorum da bilinçaltıma mı ittim fark etmedim diye. normalleştirmem gerekiyordu çok sağolun. geçsin ama hiç hoşuma gitmedi bu duygu.
çok sevdiğin bir elbiseyi düşün başkasının üstünde gördüğünde kıskanıyorsun elbiseni üzülüyorsun
ama sonra başkasının bedenine değdiğini kabullenip elbiseden vazgeçiyorsun, sevmiyorsun eskisi gibi
biraz absürt bir örnek olsa da anlatabilmişimdir umarım :))
senı cabuk unutuyor olmasına şaşırmıs olabılırsın..onun da senden hemen vazgecmesıne de..sonucta ısteyerek ayrılmıssın pişmanlık degıl bence bu..
evet galiba o da var. yas tutmasının bana bir yararı yok aslında biliyorum. bunu bekleyemem ondan. bende yasta değilim zaten. ama yeni bi ilişkiye asla hazır değillim. toparlanıyorum. sanırım onun da aynı süreçten geçeceğini zannettim.. kırıldım hafif:)
benım bır tanıdıgım da aynı durumdaydı..kendısı ayrılmak ıstedı..ılkbaslarda cok huzurluydu..sonra anam ne oldu anlayamadık aşk acısı 5 yıl surdu:s:s:S ..bence uzerınde fazla durma canım..nedenını dusunup kafanı yorma..
aman allahım 5 yıl mı :s daha bu gün öğrendim ben takip bile etmiyorum inan denk geldi.. sadece bi kaç gün süreceğini umuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?