Neden böyle hissediyorum

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
15 gündür biriyle çıkıyorum. Bana olan ilgisinden etkilenip kabul ettim. Çok ilgili her sabah Günaydın mesajıyla uyandırıyor. Sürekli görüşmek istiyor. Elinde olsa 24 saat konuşacak benimle . Gittiği her yeri haber veriyor .merak ediyor . Kiskaniyor . Falan filan.
Sorun şu ki bu beni baydi resmen evet önceden hep böyle ilgili bir sevgili hayal ederken şimdi beni bayiyor resmen.
Bu konuda haksız miyim . Bazen eski nisanlimla karsilastirirken buluyorum kendimi.
Sizce bitirmeliyim yoksa ona bir şans mı vermeliyim

Kıyaslamaya girerseniz hiç memnun olmazsınız o yüzden bunu sorun etmeden şans vermelisiniz.

ılk gunlerın heyecanıyla boyledır zamanla duzene gırer bız de ılk başlarda çok yazışıyorduk çoğu kişi oyledır sonra azalıyor konu sadece buysa bıtırme ama başka sebepler varsa orasını sen bılırsın

Kiyas yapma bir defa,yaparsan surekli eksiklikler gozune batar,hicbirseyden memnun kalmazsin,sana karsi ne kadar iyi olursa olsun ki zaten cok ilgili bir sevgilin varmis.iliskiniz daha yeni oldugu icin boyledir..ama onu kirmadan soyleyebilirsinde,hayatina cok mudahale etmeye calisiyorsa. Bu arada nisani yakin zamanda mi attin,ne kadar zaman sonra bu ilskine basladin.hani eger nisanlini unutamadiysan,o yuzdende sevgilinin her hareketi seni rahatsiz eder onun icin sordum.

5 6 ay oluyor ayrılalı

Sorun sende.
Eski nisanlinla kiyaslamaya girersen asla yoluna girmez basladigin iliski.

Bi kaç haftaya normale döner. Sonra da eskiden böyle degildi nooollduuuu dersin

Hayatindan 5 6 ay once cikti ama,kalbindende cikardn mi onu tamamen,kiyasta yapiyorum diyosun ya,sevgiline ısınamamanin,nisanlini bir ihtimal unutamamis olmanla bir ilgisi var mi asil sormak istedigm bu
Unuttum aslında. Acı cekmiyorum aklıma geldiği gunler oluyor ama yarattıkları. Bazen ister istemez karsilastirma yapıyorum ama bu genelde iyi anlamda oluyor

Yasi kac bu asiri ilgili adamin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…