Neden böyle hissediyorum

o sizi tanıyacak siz onu...

ben iç duymadım 4 yıl çıkıpta bi yee giderken aaa hayatım ben gidiyorum haberin olsun dediğini yani bir süre sonra o mutlu anlar: pufffffff

Burcu ne bu adamin? Biz de böyle ilgili birini ariyoruz da ayni burctan bakalim

Bence siz sevmiyorsunuz ki zaten. Zaten ilk mesajınızda demişsiniz ilgisinden etkilenip kabul ettim. Adamı değil gösterdiği ilgiyi sevmişsiniz

kızlar kendilerini yerden yere vuran serseri tiplerden hoşlanır tezi doğru herhalde

ilgilenmese yaranamaz

ilgilense yaranamaz

Oho canim daha yolun basindasiniz. Tabiki bu kadar üstüne düsecek.. Biraz zaman gecsin azalir. Eger rahatsizsan bunu ona söyle. Sen söylemeden cocuk senin ne düsündügünü nerden bilsin dimi.

haber etmese bir dert etse bir dert canım seni baskılarıyla boğuyorsa kaç :) ama yok sen rahat takılıyorsan şans ver derim :) bazı erkekler yönetilmeyi seviyorlar belki öyledir

Bence siz sevmiyorsunuz ki zaten. Zaten ilk mesajınızda demişsiniz ilgisinden etkilenip kabul ettim. Adamı değil gösterdiği ilgiyi sevmişsiniz

Ben de bunu yazacaktım, ilgiden sıkılınca adamı sevmediğiniz su yüzüne çıkmış. İlgi bir yere kadar gözünüzü boyar, sonrasında da adamdan baymanız normal.

Ben de bunu yazacaktım, ilgiden sıkılınca adamı sevmediğiniz su yüzüne çıkmış. İlgi bir yere kadar gözünüzü boyar, sonrasında da adamdan baymanız normal.
Zaten yeni daha. Sevmemem çok normal değil mi

Zaten yeni daha. Sevmemem çok normal değil mi

Sevmemekten ziyade etkilendin mi şekerim , yani onu görünce kalbin çarpıyor mu , etkileniyor musun ? Bir çekim hissediyor musun , boş zamanlarında hayalini kuruyor musun ?

Her insan farklı farklı tabi, mesela ben , cidden can attığım biri için asla böyle düşünmem.

sen yorgunsun demek daha...
o da ilk günlerin cicimliğinde..
geçecek zaten bu günler merak etme...

Niye bana cevap vermiyo

[QUOTE ="zipzip, post: 38442688, member: 112152"]Niye bana cevap vermiyo [/QUOTE]
Kusura bakma görmedim o yazdığını no diil canım onla gorusemedik bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…