bence burcunu ögrenelimYasi kac bu asiri ilgili adamin?
Once bılıp sonra baska bı ılskıye baslamalısın yoksa hayatına kım gırerse gırsınBi bilsem
15 gündür biriyle çıkıyorum. Bana olan ilgisinden etkilenip kabul ettim. Çok ilgili her sabah Günaydın mesajıyla uyandırıyor. Sürekli görüşmek istiyor. Elinde olsa 24 saat konuşacak benimle . Gittiği her yeri haber veriyor .merak ediyor . Kiskaniyor . Falan filan.
Sorun şu ki bu beni baydi resmen evet önceden hep böyle ilgili bir sevgili hayal ederken şimdi beni bayiyor resmen.
Bu konuda haksız miyim . Bazen eski nisanlimla karsilastirirken buluyorum kendimi.
Sizce bitirmeliyim yoksa ona bir şans mı vermeliyim
Bence siz sevmiyorsunuz ki zaten. Zaten ilk mesajınızda demişsiniz ilgisinden etkilenip kabul ettim. Adamı değil gösterdiği ilgiyi sevmişsiniz
Yay burcubence burcunu ögrenelim
Zaten yeni daha. Sevmemem çok normal değil miBen de bunu yazacaktım, ilgiden sıkılınca adamı sevmediğiniz su yüzüne çıkmış. İlgi bir yere kadar gözünüzü boyar, sonrasında da adamdan baymanız normal.
Zaten yeni daha. Sevmemem çok normal değil mi
Zaten yeni daha. Sevmemem çok normal değil mi
Sevmemekten ziyade etkilendin mi şekerim , yani onu görünce kalbin çarpıyor mu , etkileniyor musun ? Bir çekim hissediyor musun , boş zamanlarında hayalini kuruyor musun ?
Her insan farklı farklı tabi, mesela ben , cidden can attığım biri için asla böyle düşünmem.
Kusura bakma görmedim o yazdığını no diil canım onla gorusemedik bir daha[/QUOTE][QUOTE ="zipzip, post: 38442688, member: 112152"]Niye bana cevap vermiyo
Sevmemekten ziyade etkilendin mi şekerim , yani onu görünce kalbin çarpıyor mu , etkileniyor musun ? Bir çekim hissediyor musun , boş zamanlarında hayalini kuruyor musun ?
Her insan farklı farklı tabi, mesela ben , cidden can attığım biri için asla böyle düşünmem.[/QUOTE
Görüştüğümüz zaman heyecan oluyor. Bazen onunla mesajlasirken soğudumu hissediyorum bazen bununla olmalı diyorum kafam karışık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?