neden boyle hıssediyorum?

evet suan bulunduğu ülkeye gideceğim.

yavaş yavaş çıtlatmaya baslıyım bari artık.1,5 aydır ayrıyız hıc ses cıkarmadım

Yabancımı bunlar? Ozellıkle ısmı cısmı gecen bırılerı varmı? veya sosyal medyada paylasılan fotograflar altına yorumlar
yabancılar evet rus, İtalyan, belcıkalı, Hollandalı karışık. bi gittiler mi 6-7 kişi gidiyorlar. sahte snap açıp hepsını takibe de aldım cok kontroldeyim bişey yok aslunda.

benden vazgeçip başkasıyla ilişkiye baslıyacağına ihtimal vermıyorum açıkçası ama seytana uyar mı bi gecelik ya da bı alkol etkısıyle opusme falan olur mu o anlamda korkularım cok daha buyuk

Evli olmadıgınız ıcın belkıde bılemıyorum. Umarım korkutugunuz basınıza gelmez

Dilini bilmediği bir ülkede nasıl bir iş kuracak?

Bu kadar kalabalığın içinde kaldığına göre maddi imkanları çok iyi değil ve yaptığı planlar size ütopik gelebiliyor olabilir?

Bir de oranın vatandaşı değilse gerçekten 4 ay için de sizi de götürebilir mi?

Yani içinizde ki sadece sebepsiz bir his mi, yoksa içinize sinmeyen vaatler mi var ortada?

bunu gerçekten ınanarak mı soyluyorsunuz?

bana da biseyler eksık gıbı geliyor ama yakın çevrem hıssettıklerın cok normal kım olsa oyle hıssederdı dıyor.
ya evet. biz eşimle günlerce görüşemiyoruz ama hiç aklıma gelmiyor bugün neler yaptı acaba diye?? bilemedim ben. yani bu kadar şüpheci yaklaşmazdım. ortada somut bişeyler olmalı şüphelenmek içinde.

evet suan bulunduğu ülkeye gideceğim.

yavaş yavaş çıtlatmaya baslıyım bari artık.1,5 aydır ayrıyız hıc ses cıkarmadım
Sonuçta ülke değişikliği yapacaksınız buda sizi ürkütüyor olabilir mi?
Düzeniniz değişecek ailenizden ayrı yere geleceksiniz
Tamam eşinizle bir yuva düzen kuracaksınız ama korkar insan:)
Bence müsade etmeyin konuşun gezip tozmana eğlenmene sınır koy artık biz nişanlıyız yakında evleneceğiz arkadaş ortamınla vakit geçir tabii ama karın olarak önceliğin ben olmalıyım benimle eğlence yerlerine git gideceksen diyin:)
Biraz sorumluluklarının farkına varsın ev geçindirecek yakında sürekli arkadaşlarla gez toz olmaz bu hayat

vaatler anlamında şüphem asla yok. 3 yıldır bırlıkteyız, 1 gundee yapılmış plan değil asama asama bırlıkte oluşturduk planı bıkac yok denedik basardık basarısız olduk . adım adım geldık bu asamaya yanı avukatlarla görüşerek. onunla ilgili bi sıkıntım yok. daha cok seytana uyar mı sıkıntısı

haklısınız. ben baslıyım artık kısıtlamalara yoksa mumkun değil bu vakıt gecmıcek bıtmıcek

Bir rahatsızlıklarınızı dile getirin bakalım ne tepki verecek. Ama sakin sakin yani, suçlamadan. Belli ki aynı ülkedeyken de gece dışarı çıkma alışkanlığı varmış, ona tuhaf gelmiyordur yaptığı. Erasmustan doğan arkadaş ortamları da biraz laçka oluyor. Biriyle öpüşme vs olmasa bile insanı rahatsız eder yani haklısın.
4 aya evlenme planı ne kadar ciddi? Bu konuda bir icraata geçme var mı kendisinde?

Of of of daha ne olsun?en iyisi ben susayım

evet. aileler tanıştı planlar yapıldı.
burdayken haftanın 2-3 günü bile çıkardık ama bırlıkte hep. o ayrı ben ayrı çıktığımızda da restoran falan olurdu sabahlara kadar eğlenmeler cok nadırdı aynı ulkedeyken

Tabi bu hızlı değişim gözüne battı haliyle

adam aldatacak olsa ikiniz anadolunun en küçük ilçesinde olsanız da aldatır... akacak kan damarda durmaz. yerden zamandan mesafeden bağımsızdır... net bişey olana kadar kendine dert etme bence.

ayyyy demeyin oyle yaaa. işte tam bu hisler bendeki de.. ben napayım bılemedım bı dayanak yok elımde yıllarıma yazık etmek ıstemıyorum sadece suphe ettığım ıcınde somut bıseyım yok
Ne denir ki somut bir delil yok ama içini kemiren şüphe var arafta kalmak dedikleri bu olsa gerek valla canım yapacağın imkanlar dahilinde takibe devam etmek

Tabi birlikte çıkınca sıkıntı olmuyor ama adamda hayat tarzı haline gelmiş sonuç olarak. Şimdi çıkma desen hayırdır diyecek. Bir de sabah 7-8e kadar kalabilmek için de sağlam içmek lazım, ayık kafa en fazla 2ye kadar götürür diye düşünüyorum :)
Sen bir konuşmayı dene, endişelerini anlat. Evleneceği kadının lafını da hiç takmamazlık etmez bence (inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…