- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
evet suan bulunduğu ülkeye gideceğim.Hissedikleriniz normal evleneceksiniz yakında
İnsan evlilik öncesi böyle düşüncelere korkulara kapılıyor
Birde gece kulüplerine gidip sabah kadar eğleniyor demişsiniz yanlış birşey görmesenizde yada nişanlınız yapmasa da bence bilinçaltınızda rahatsız oluyor olabilirsiniz
Ben olsam rahatsız olurdum acaba şeytana uyar mı vs..
duygularınızı paylaşın nişanlınızla o sizin kocanız olacak sonuçta
Rahatsız oluyorsanız rahatsızlıklarınızı söyleyin ben tedirgin oluyorum ben diye
Birde yurtdışına mı taşınacaksınız?
yabancılar evet rus, İtalyan, belcıkalı, Hollandalı karışık. bi gittiler mi 6-7 kişi gidiyorlar. sahte snap açıp hepsını takibe de aldım cok kontroldeyim bişey yok aslunda.Yabancımı bunlar? Ozellıkle ısmı cısmı gecen bırılerı varmı? veya sosyal medyada paylasılan fotograflar altına yorumlar
Evli olmadıgınız ıcın belkıde bılemıyorum. Umarım korkutugunuz basınıza gelmezyabancılar evet rus, İtalyan, belcıkalı, Hollandalı karışık. bi gittiler mi 6-7 kişi gidiyorlar. sahte snap açıp hepsını takibe de aldım cok kontroldeyim bişey yok aslunda.
benden vazgeçip başkasıyla ilişkiye baslıyacağına ihtimal vermıyorum açıkçası ama seytana uyar mı bi gecelik ya da bı alkol etkısıyle opusme falan olur mu o anlamda korkularım cok daha buyuk
teşekkür ederim, umarım..Evli olmadıgınız ıcın belkıde bılemıyorum. Umarım korkutugunuz basınıza gelmez
ya evet. biz eşimle günlerce görüşemiyoruz ama hiç aklıma gelmiyor bugün neler yaptı acaba diye?? bilemedim ben. yani bu kadar şüpheci yaklaşmazdım. ortada somut bişeyler olmalı şüphelenmek içinde.bunu gerçekten ınanarak mı soyluyorsunuz?
bana da biseyler eksık gıbı geliyor ama yakın çevrem hıssettıklerın cok normal kım olsa oyle hıssederdı dıyor.
Sonuçta ülke değişikliği yapacaksınız buda sizi ürkütüyor olabilir mi?evet suan bulunduğu ülkeye gideceğim.
yavaş yavaş çıtlatmaya baslıyım bari artık.1,5 aydır ayrıyız hıc ses cıkarmadım
vaatler anlamında şüphem asla yok. 3 yıldır bırlıkteyız, 1 gundee yapılmış plan değil asama asama bırlıkte oluşturduk planı bıkac yok denedik basardık basarısız olduk . adım adım geldık bu asamaya yanı avukatlarla görüşerek. onunla ilgili bi sıkıntım yok. daha cok seytana uyar mı sıkıntısıDilini bilmediği bir ülkede nasıl bir iş kuracak?
Bu kadar kalabalığın içinde kaldığına göre maddi imkanları çok iyi değil ve yaptığı planlar size ütopik gelebiliyor olabilir?
Bir de oranın vatandaşı değilse gerçekten 4 ay için de sizi de götürebilir mi?
Yani içinizde ki sadece sebepsiz bir his mi, yoksa içinize sinmeyen vaatler mi var ortada?
haklısınız. ben baslıyım artık kısıtlamalara yoksa mumkun değil bu vakıt gecmıcek bıtmıcekSonuçta ülke değişikliği yapacaksınız buda sizi ürkütüyor olabilir mi?
Düzeniniz değişecek ailenizden ayrı yere geleceksiniz
Tamam eşinizle bir yuva düzen kuracaksınız ama korkar insan:)
Bence müsade etmeyin konuşun gezip tozmana eğlenmene sınır koy artık biz nişanlıyız yakında evleneceğiz arkadaş ortamınla vakit geçir tabii ama karın olarak önceliğin ben olmalıyım benimle eğlence yerlerine git gideceksen diyin:)
Biraz sorumluluklarının farkına varsın ev geçindirecek yakında sürekli arkadaşlarla gez toz olmaz bu hayat
Of of of daha ne olsun?en iyisi ben susayımyabancılar evet rus, İtalyan, belcıkalı, Hollandalı karışık. bi gittiler mi 6-7 kişi gidiyorlar. sahte snap açıp hepsını takibe de aldım cok kontroldeyim bişey yok aslunda.
benden vazgeçip başkasıyla ilişkiye baslıyacağına ihtimal vermıyorum açıkçası ama seytana uyar mı bi gecelik ya da bı alkol etkısıyle opusme falan olur mu o anlamda korkularım cok daha buyuk
evet. aileler tanıştı planlar yapıldı.Bir rahatsızlıklarınızı dile getirin bakalım ne tepki verecek. Ama sakin sakin yani, suçlamadan. Belli ki aynı ülkedeyken de gece dışarı çıkma alışkanlığı varmış, ona tuhaf gelmiyordur yaptığı. Erasmustan doğan arkadaş ortamları da biraz laçka oluyor. Biriyle öpüşme vs olmasa bile insanı rahatsız eder yani haklısın.
4 aya evlenme planı ne kadar ciddi? Bu konuda bir icraata geçme var mı kendisinde?
ayyyy demeyin oyle yaaa. işte tam bu hisler bendeki de.. ben napayım bılemedım bı dayanak yok elımde yıllarıma yazık etmek ıstemıyorum sadece suphe ettığım ıcınde somut bıseyım yokOf of of daha ne olsun?en iyisi ben susayım
Tabi bu hızlı değişim gözüne battı haliyleevet. aileler tanıştı planlar yapıldı.
burdayken haftanın 2-3 günü bile çıkardık ama bırlıkte hep. o ayrı ben ayrı çıktığımızda da restoran falan olurdu sabahlara kadar eğlenmeler cok nadırdı aynı ulkedeyken
sanırım evet. daha doğrusu değişmemek gözüme battı aynı benımle olduğu gıbı hayatına devam edıyor ama ben yokum.Tabi bu hızlı değişim gözüne battı haliyle
Ne denir ki somut bir delil yok ama içini kemiren şüphe var arafta kalmak dedikleri bu olsa gerek valla canım yapacağın imkanlar dahilinde takibe devam etmekayyyy demeyin oyle yaaa. işte tam bu hisler bendeki de.. ben napayım bılemedım bı dayanak yok elımde yıllarıma yazık etmek ıstemıyorum sadece suphe ettığım ıcınde somut bıseyım yok
Tanımışsındır artık onu yapar ya da yapmaz diyebilir misin kesin bir dille ?sanırım evet. daha doğrusu değişmemek gözüme battı aynı benımle olduğu gıbı hayatına devam edıyor ama ben yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?