• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden boyle hıssediyorum?

haklısınız. ben baslıyım artık kısıtlamalara yoksa mumkun değil bu vakıt gecmıcek bıtmıcek
Şimdiden alıştırın nişanlınızı beraber vakit geçirmeye
Evlendikten sonra zor olur arkadaşlarıyla olmaz sürekli aile kavramını sorumluluğu kavrasın
Sizinde önceliğinizin eşiniz olsun onunda sizin:)
İnşallah mutlu huzurlu bir yuvanız olur

vaatler anlamında şüphem asla yok. 3 yıldır bırlıkteyız, 1 gundee yapılmış plan değil asama asama bırlıkte oluşturduk planı bıkac yok denedik basardık basarısız olduk . adım adım geldık bu asamaya yanı avukatlarla görüşerek. onunla ilgili bi sıkıntım yok. daha cok seytana uyar mı sıkıntısı
Anladım, ama arkanızdan bir iş çevirecek olsa gece şu saatlere kadar clubteyim diye sizi haberdar etmezdi sanırım ama elbette alkolün dozunu kaçırıp mantığı devre dışı bırakmak gibi bir durumda var. Ne gerek her hafta 1 gün barlarda sabahlamaya di mi? Eğlence anlayışı ne kadar kıt erkek milletinin...

Nişanlım yurtdışına gitti iş ve bizim için ev kuracak maximum 4 ay sonrada gelip evlenip benı ve annesini götürecek. ailesi cok iyi, benım ailem ona keza. birbirleriyle cok ıyı anlaşıyorlar vıcık vıcık değil ama mesafeliler.

nişanlım orda dayısı yengesı ve onun çocuklarıyla aynı evde kalıyor su aşamada. iş kurmada dayısı yardımcı oluyor bı yandanda dil kursuna gidiyor. her hafta 1 gece arkadaşlarıyla gece kulübüne gidiyor sabah 7 - 8 e kadar eğlenıyorlar.yanlıs bısıy gormedım yakalamadım.

Aslında görünürde buyuk sorun ya da problem hiç yok ama benım içim rahat değil. sankı bitecek gıbı. gözden ırak olan gönülden de mı ırak oldu? yoksa gerçekten hıssettiklerim doğru da ispatlayamadığım için mi bütün bunlar? kafam cok karışık...

Nişanlın buradaki bir firmadan tayin oldu, hazır işe gitti sandım. Gidip yerleşecek,ev bulunca seni çağıracak diye düşündüm. Böyle olsaydı 1-2 ayda halledilirdi. Ama daha ortada ne iş, ne dil var. Yani çok uzun vadeli bir plandan sözediyorsun. Bu durumda gözden uzak olanın gönülden uzak olma riski var maalesef.

Kızlı erkekli grup sabaha kadar ne yapar? Ben böyle işleyen bi düzenin fiziksel temas olmadan sürdürülebileceğine inanmıyorum. Sonuçta sabaha kadar oturup kahve içerek felsefe yapmıyorlar değil mi? Alkollü mekanlarda sabaha kadar uslu uslu durulmaz. Zaten sabaha kadar açık mekan da pek düşünemiyorum yani. 3'ten sonra ortalık tenhalaşır, çok normal insanlar kalmaz sabah güneş doğana kadar. En kötü 4'te gece yemeği yiyip eve dönersin. Ya da arkadaş evine.
Partneri olan insanlar için olağan bir durum değil bu anlattıkların.

4 ay öyle gözden uzak oldum denecek kadar uzun bir süre değil bence belli ki içinize kurt düşmüş.

Bu arada sabaha kadar değil kızlarla barda eğlenmek erkek arkadaşları ile oturup çay içmesi bile beni sinir ederdi. o ne öyle ya işsiz işsiz saatlerce barda. herşeyin ölçüsü olur nişanlın ölçüyü kaçırmış bence. ayın yılın başı olsa yine neyse dicem bir de her hafta gidiyormuş

Kızlı erkekli grup sabaha kadar ne yapar? Ben böyle işleyen bi düzenin fiziksel temas olmadan sürdürülebileceğine inanmıyorum. Sonuçta sabaha kadar oturup kahve içerek felsefe yapmıyorlar değil mi? Alkollü mekanlarda sabaha kadar uslu uslu durulmaz. Zaten sabaha kadar açık mekan da pek düşünemiyorum yani. 3'ten sonra ortalık tenhalaşır, çok normal insanlar kalmaz sabah güneş doğana kadar. En kötü 4'te gece yemeği yiyip eve dönersin. Ya da arkadaş evine.
Partneri olan insanlar için olağan bir durum değil bu anlattıkların.

ispanyadaymış anladığım kadarıyla. benim ispnyol arkadaşım var; kız anlatırdı onlarda gece hayatı cidden gece geç başlarmış ve sabah 7-8e kdar sürermiş. hani bizim tr de alıştığımız gibi değil.

yinede yorum yapacak olursam konu sahibi bende kadın hissederse vardır bişiler diyenlerdenim.

Belki hiç ama hiç bir şey yapmadı henüz.. Ama yabancı ülke, her ülkeden farklı bayanlar var ve sabaha kadar gece kulübünde eğleniyorlar, bir şekilde sabaha kadar vakit geçiriyorlar. Düzeni değişti, ortamı değişti. Belki de bir şeyler değişecek hissi var, davranışlarında farklılık sezdiniz mi hiç? Uzaklık da var... Bende hislerin yanıldığını pek düşünmem. Aldatacak olan her yerde aldatır olayı şöyle doğru bence; içte var olan bir şey sonuçta. Ama tetikleyici şeyler olması da başka diye düşünüyorum, normalde aklına bile gelmez ama ortamdan etkilenme yaşayabilir, şeytana uymuş olur, bu şekilde de ortaya çıkar...
Bence haklısınız rahatsız olmakta.
İçinize sinmiyorsa bir şeyler iyice ölçün tartın umarım yersiz çıkar.
Hatta imkanınız varsa eğer sizde yanına gidin, o geceye denk gelsin?

Yaaani simdi herkese gore degisir ama. Gece klubune gitmesi bile benim icin bitirici bir sebep.

Sabaha kadar eğlence heleki ortam içkiliyse bana ters.tedirginliktede hak veriyorum

Benim eşimde çıktı yurt dışına farklı hislere kapılabiliyorsun ama bu şekilde hissetmemiştim hiç

Sen onun yokluğunu hissederken onun hissetmediğini düşünüyorsun sanırım

Birde yan yanayken bu şekilde her hafta gece alemi yapan bir insan değilmiş
Grup arkadaşlarından etkilendi ve onlarla bir hareket ediyor bence ama ilişkisi olan bir adam için bu kadarı normal değil

Endişelerini hissettiklerini onunla paylaş ama suçlar gibi değil cidden endişe duyduğunu anlasın huzursuz olduğunu belirt
Eğer değer veriyorsa dikkat edecek birşeyleri değiştirecektir

Takipteymişsin zaten birşey olmadığından emin gibisin ama hislerin aynı şeyi söylemiyor
Bir an önce onunla paylaşmaz bu sorunu çözmezsen içinde büyür de büyür önünü alamazsın kopar gider

Cakmamarliyn Cakmamarliyn

Şöyle ki elbette arkadaslariyla çıkabilir.
Ama her hafta sabaha kadar gece kulübü olayi zihni karistirir.
Dikkat edin, dikkat etmesini saglayin.
Normal bir çay icip muhabbet dönsün değil olay çünkü

İş kurmaya giden bir insanin eğlence peşinde olmasi bana mantiksiz geliyor. Ben olsam biran önce su islerimi halledeyim de esimi de alayim yanima der gözümü kirpmadan calisirdim ne de olsa eşim gelse egleniriz beraber derdim. Ki normal bir insan bunu yapardi.
Ama sizin nisanliniz "amaaan" modunda! Ve hic guzel bir mod degil bu. Çünkü böyle insanlar tembel olurlar, isin ciddiyetini kavramamis olurlar, senin ne dusundugunu umursamamis olurlar.
Aslinda sorun gece klubune gitmesi değil senin için, sorun sorumsuz tavırlari, 4 ayda islerini halledebilecek mi diye dusunmen, supheye dusmen. Ki bu 4 ay bence önce 6 ay olur sonra 8 diye devam eder.

İş kurmaya giden bir insanin eğlence peşinde olmasi bana mantiksiz geliyor. Ben olsam biran önce su islerimi halledeyim de esimi de alayim yanima der gözümü kirpmadan calisirdim ne de olsa eşim gelse egleniriz beraber derdim. Ki normal bir insan bunu yapardi.
Ama sizin nisanliniz "amaaan" modunda! Ve hic guzel bir mod degil bu. Çünkü böyle insanlar tembel olurlar, isin ciddiyetini kavramamis olurlar, senin ne dusundugunu umursamamis olurlar.
Aslinda sorun gece klubune gitmesi değil senin için, sorun sorumsuz tavırlari, 4 ayda islerini halledebilecek mi diye dusunmen, supheye dusmen. Ki bu 4 ay bence önce 6 ay olur sonra 8 diye devam eder.
Slm size msj atamıyorum jak esim hayranımısımız

Back
X