- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Keske bunlari bebek sahibi olmadan once dusunseydiniz.Merhaba arkadaşlar. Burada reelde beni tanıyan, görüştügüm kisilerde olduğu için 2.üyelik aldım çünkü eşimle problemlerimin bilinmesini istemedim. Eşimi severek evlendim.3 senelik görüşmemizin sonunda evlendik ve 3 yıllık evliyim. 6 aylık da bi bebeğim var. Eskiden eşim olmasa ne yaparım derdim. Ömrümü onunla geçireceğimden emindim ama artık olmasa da olur diyorum. Bazen başkasıyla evlensen çok farklı bir hayatın olurdu diyorum. Sanırım artık onu beğenmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Burada reelde beni tanıyan, görüştügüm kisilerde olduğu için 2.üyelik aldım çünkü eşimle problemlerimin bilinmesini istemedim. Eşimi severek evlendim.3 senelik görüşmemizin sonunda evlendik ve 3 yıllık evliyim. 6 aylık da bi bebeğim var. Eskiden eşim olmasa ne yaparım derdim. Ömrümü onunla geçireceğimden emindim ama artık olmasa da olur diyorum. Bazen başkasıyla evlensen çok farklı bir hayatın olurdu diyorum. Sanırım artık onu beğenmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Bunlar isteyerek düşündüğüm şeyler değil ki bebek olmadan önce nasıl dusunseydim. Eşimin beni ihmal etmesi de böyle düşünmeye beni itiyor sanırımKeske bunlari bebek sahibi olmadan once dusunseydiniz.
Esinizin size karsi hatasi veya kotu bir davranisi yoksa bebeginizin hatrina bu dusuncelerden uzaklasmalisiniz.
Keske bunlari bebek sahibi olmadan once dusunseydiniz.
Esinizin size karsi hatasi veya kotu bir davranisi yoksa bebeginizin hatrina bu dusuncelerden uzaklasmalisiniz.
Eşim bebekten sonra tembel biri oldu hiç yardimci olmuyor bana. Maddiyat desen çok aham saham değil ben ücretsiz izindeyim. Temizlikci de almiyorum. Etrafimdaki arkadaşlara bakıyorum benim kadar yorulmuyorlar ama hep takdir ediliyorlar eşleri tarafından. Sanırım kıyaslama işine girdimBu düşünceye iten daha önce yaşamış sorunlar olmalı ! Bir den bu duygu durumu ortaya çıkmaz.
Merhaba arkadaşlar. Burada reelde beni tanıyan, görüştügüm kisilerde olduğu için 2.üyelik aldım çünkü eşimle problemlerimin bilinmesini istemedim. Eşimi severek evlendim.3 senelik görüşmemizin sonunda evlendik ve 3 yıllık evliyim. 6 aylık da bi bebeğim var. Eskiden eşim olmasa ne yaparım derdim. Ömrümü onunla geçireceğimden emindim ama artık olmasa da olur diyorum. Bazen başkasıyla evlensen çok farklı bir hayatın olurdu diyorum. Sanırım artık onu beğenmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
O zaman bana degil konu sahibinin kendisine cevap verin.çok özür dilerim ama ben de bu cümleye takılıyorum
"keşke bebek sahibi olmadan önce düşünseydiniz"
yahu nasıl düşünsün
çok seviyormuş eşini, sonradan değişmiş duygular
duygular insanın elinde midir?
haaa dur ben eşimi seveyim, yok artık sevmeyeyim diyebiliyor muyuz?
ayrıca o da farkında olayın
ne yapmalıyım diye soruyor, yol soruyor, yöntem soruyor
Kırdı evetBu duyguyu çok iyi bilirim
Ne yaptı sana? Çok mu kırdı?
Vik vik taktiğine geçKırdı evetben çocuk uyuyunca birlikte vakit gecirsek diye uyutunca seviniyorum. Kendisi ya maç seyreder ya arkadaşlarıyla takilmak ister. Sürekli beni elestirir oldu. Benim bunaldigimi da biliyor ama eve gelme arkadaslarinla takıl desem göbek atacak. Haftanın 5 günü izin versem gelmez eve. Misal çocuk 11 de uyudu. O da tv seyretti sonra uyudu. Gel konuşalım yada sarılıp uyuyalim bi saçını oksuyayim yok
Evin ve bebeğin bütün sorumlulugu ben de. Duşa girmek bile lüks oldu artık. Bebeğim çok bağımlı bana. Gündüz uykusu da yok. Yani wc ye bile kosturarak girip çıkıyorumdogum sonrasi mental ve fiziki olarak eskiye donemediyseniz bu tur sorgulamalarda olmaniz dogal. travma sureclerinde insanlar hep diger secenekleri sorgularlar. bu esinizi begenmemekle ilgili degil; bu su an kendinizi begenmemekle ilgili.
kendinize zaman taniyin.
Aslinda bende bunu demek istedim.ihmal varsa elbette haklisiniz.her kadin ilgiyi hakeder ve sevildigini gormek ister.Bunlar isteyerek düşündüğüm şeyler değil ki bebek olmadan önce nasıl dusunseydim. Eşimin beni ihmal etmesi de böyle düşünmeye beni itiyor sanırım
Söyledim hem de kaç defa. Öyle deyince sarılıyor öpüyor sonra yine aynı. Bugün artık benim hayata bakisim değişti, misal seninle birlikte dogmadik birlikte de yaslanmayabiliriz, mutlu olmuyorsak bosaniriz dedim. Çok tinlamadibence her ne yapacaksan, tek taraflı yapamazsın
eşin duygularının farkında mı? farkındaysa bu durumun değişmesini istiyor mu?
eğer farkında değil ise söyle ona
ama şunu şunu yapıyorsun, bunu bunu yapmıyorsun diye dır dır etme
açık açık, senden soğudum de, bu duyguyla nasıl başa çıkacağımı da bilmiyorum de
tepkisine bak
Bizim de öyleydi daha yeni yeni toparliyoruz benim kızım da 8 aylık oldu.Kırdı evetben çocuk uyuyunca birlikte vakit gecirsek diye uyutunca seviniyorum. Kendisi ya maç seyreder ya arkadaşlarıyla takilmak ister. Sürekli beni elestirir oldu. Benim bunaldigimi da biliyor ama eve gelme arkadaslarinla takıl desem göbek atacak. Haftanın 5 günü izin versem gelmez eve. Misal çocuk 11 de uyudu. O da tv seyretti sonra uyudu. Gel konuşalım yada sarılıp uyuyalim bi saçını oksuyayim yok
O zaman bana degil konu sahibinin kendisine cevap verin.
Bu benim fikrim sormus bende soyledim.
Bu kdr basit.ayni fikirde olmak zorunda degiliz hicbirimiz.simdi buraya yuzlerce yorum gelir farkli konu sahibi hanimefendi kendisine en yakin buldugundan fikir alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?