- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Eşim bebekten sonra tembel biri oldu hiç yardimci olmuyor bana. Maddiyat desen çok aham saham değil ben ücretsiz izindeyim. Temizlikci de almiyorum. Etrafimdaki arkadaşlara bakıyorum benim kadar yorulmuyorlar ama hep takdir ediliyorlar eşleri tarafından. Sanırım kıyaslama işine girdim
Artık eskisi kadar değerli hissettirmiyor bana kendimi. Genel olarak davranışlarının özeti bu aslındaAma bişey olmuştur
Sevgini azaltacak bişey mi yaptı mesela ?
Söyledin mi onaArtık eskisi kadar değerli hissettirmiyor bana kendimi. Genel olarak davranışlarının özeti bu aslında
Tatil istedim yok masraf falan dedi. Kendi kartimla rezervasyon yaptırdım gideceğiz. Bu cimriligi o kadar boguyor ki beni. Kendi parami kazanmasam nasıl bir hayatım olurdu düşünemiyorumEvliliğinizi tazeleyecek şeyler yapsanız? Tatile gitmek, ikinize özel bebek olmadan bi zaman yaratıp paylaşsanız? Erkekleri bilemem ama kadınlar bu duygu durumundan daha kolay kurtulabilir ve eşine tekrar aşık olabilir
Çok söyledim de o an tamam diyor, ertesi gün yine aynıSöyledin mi ona
tabi ki cvp verilir BUTON larinda farkindayim siz hic dert etmeyin kendinize.ama basa donup okuyun lutfen bana verdiginiz cevabi.daha fazla uzatip tat kacirmak istemiyorum.kendisine cevap verdim
fakat farkındaysanız, her yorumun altında da "beğen" "çoklu alıntı" "cevapla" butonları var
bu butonlar, dilediğimiz yoruma, saygı çerçevesinde, dilediğimiz tepkiyi verebilelim diye var
ben de bu hakkımı kullandım
Böyle devam ederse soğuyacağımdan kopacağımızdan korkuyorum desen ne olur sence ?Çok söyledim de o an tamam diyor, ertesi gün yine aynı
Söyledim hem de kaç defa. Öyle deyince sarılıyor öpüyor sonra yine aynı. Bugün artık benim hayata bakisim değişti, misal seninle birlikte dogmadik birlikte de yaslanmayabiliriz, mutlu olmuyorsak bosaniriz dedim. Çok tinlamadi
Amin sağolun. İhmal eden ben değilim ki. Ben daha ne yapabilirim ne zaman bi yerlere gidelim desem masraf gözüyle bakıyor evden o kadar bunaliyorum kiYeni bi doğum sayılır hala hormonlar sözkonusu Eşiniz le ihmal sorunu yasiyosunuz size destek olmuyo yeteri kadar takdir de görmemeniz sizi bu yersiz düşünmeye itiyor o olmasa siz daha kötü olursunuz bu dönemi atlaTinca bu dediklerinize pişman olacaksiniz çünkü şimdi siz duygusal olarak Yorumluyosunuz bu durumu sabredin çocuk bi yaşına gelince sizde tekrar eskisi gibi olursunuz tabi bu arada sizde onu ihmal etmeyin kaliteli zaman geçirmeye çalışın hazır calismiyor iken ve bu arada Güle güle büyütün allah analı babalı büyütsun inşallah
İşte ben de böyle olmaktan korkuyorum. Çünkü duygular bitince eskisi gibi olmayacak farkındayımBizim de öyleydi daha yeni yeni toparliyoruz benim kızım da 8 aylık oldu.
Canını sıkma böyle dönemler olabiliyor.
Bende çocuğu uyuttum sevinip bi geçiyorum içeri ya uyumuş ya uyumak üzere oluyor.
Sinirleniyor kızıyorum. Sonra bir bakıyorum ki herkesin keyfi yerinde somurtan ben . Amaaan diyorum takma chill . Buna mi kaldın sen bırak ne yaparsa yapsın :)
Eskiye göre daha ilgili ama iş işten geçti artık onun ilgisi benim gönlümü hoş etmiyor
Evet olmuyor. Soyleyeceksin ona sana olan duygularımı taze tutmak için yardımcı ol ki hep seveyim seni de . Yoksa evlilik zulümAmin sağolun. İhmal eden ben değilim ki. Ben daha ne yapabilirim ne zaman bi yerlere gidelim desem masraf gözüyle bakıyor evden o kadar bunaliyorum ki
İşte ben de böyle olmaktan korkuyorum. Çünkü duygular bitince eskisi gibi olmayacak farkındayım
Bi kere olumlama yapsam evet ben çok yardimciyim herkes benim gibi mi der. Zaten daha söylemeden arada öyle diyor. Ona kalsa çok yadimciAslında bunları düzeltmek senin elinde . Kodlama yolunu seç . Mesela eşin çocuğa yardım etmiyor dimi ters psikolojiden yürü. Örneğin bir arkadaşın olsun ismi ayşe olsun. De ki hayatım ; Ayşen'in kocası hiç ona yardım etmiyormuş. Düşündüm de sen bana yardım ediyorsun, bebekle ilgileniyorsun , ev işlerinde yardım ediyorsun, senin bu huylarını hem seviyorum taktir ediyorum de. Emin ol eşin sırf onu taktir etmen için artık sana yardım edicek çünkü sen onun beyine taktir edilmeyi kodluyorsun. Sende taktir edilmek istiyorsun bunu açıkça dile getirmelisin çünkü bazen erkekler anlamıyorlar düz mantıklar her ne kadar biz kendiliklerinden anlasın istiyor isek anlamıyorlar.
tatili ben alınca sevindi aa iyi olacak tatile gittiğimiz diyor. Ama öncesinde ayarla deyince masrafHep böyle pinti mi çok zor öyle ise kendi paranızi kazanmaniz a sevindim kendinize başka uğraşlar bulun ilgiyi ondan beklemek yerine ne bilim üstüne düştükce gidiyo çünkü yada tatile annenizle gidin o gelmesin benim ihtiyacım var sen gelmezsen gelme sana baskı uygulamyorum kendin istedin böyle olmasını falan deyin
Sen nereye askim ben giderim sana masraf ölmesin sen para kazan deBi kere olumlama yapsam evet ben çok yardimciyim herkes benim gibi mi der. Zaten daha söylemeden arada öyle diyor. Ona kalsa çok yadimci
tatili ben alınca sevindi aa iyi olacak tatile gittiğimiz diyor. Ama öncesinde ayarla deyince masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?