neden böyle olduk

Aslında bunları düzeltmek senin elinde . Kodlama yolunu seç . Mesela eşin çocuğa yardım etmiyor dimi ters psikolojiden yürü. Örneğin bir arkadaşın olsun ismi ayşe olsun. De ki hayatım ; Ayşen'in kocası hiç ona yardım etmiyormuş. Düşündüm de sen bana yardım ediyorsun, bebekle ilgileniyorsun , ev işlerinde yardım ediyorsun, senin bu huylarını hem seviyorum taktir ediyorum de. Emin ol eşin sırf onu taktir etmen için artık sana yardım edicek çünkü sen onun beyine taktir edilmeyi kodluyorsun. Sende taktir edilmek istiyorsun bunu açıkça dile getirmelisin çünkü bazen erkekler anlamıyorlar düz mantıklar her ne kadar biz kendiliklerinden anlasın istiyor isek anlamıyorlar.

Tatil istedim yok masraf falan dedi. Kendi kartimla rezervasyon yaptırdım gideceğiz. Bu cimriligi o kadar boguyor ki beni. Kendi parami kazanmasam nasıl bir hayatım olurdu düşünemiyorum

tabi ki cvp verilir BUTON larinda farkindayim siz hic dert etmeyin kendinize.ama basa donup okuyun lutfen bana verdiginiz cevabi.daha fazla uzatip tat kacirmak istemiyorum.
Zaten konu disina cikilipta gereksiz tartismalara girmenin anlami yok.sizde umarim bunun farkindasinizdir.
Iyi geceler dilerim size.

arkadaşım bak
eğer niyetin ciddi değilse, sakın boşanmak üzerine blöf yapma
bi burnu sürtsün, belki pişman olur diye söyleme bunları
haaa, gerçekten boşanmak istiyorsan tabi ki söyle ama arkasında dur

şu anda durumun çok zor
ne kadar çırpınırsan o kadar hırpalanırsın
bence bir süre sadece kendine dön, eşinden birşey bekleme, ona da çamaşır yıkamak-ütü vb. dahil birşey verme
madem o seni düşünmüyor, tınlamıyor, sen de onun ihtiyaçlarını tınlama
bu eşini değiştirir mi?bilmiyorum ama seni değiştirir
kendine vaktin kalır, daha az yorulursun, sinirlerin daha az yıpranır

şu anda önemli bir karar almamalısın çünkü hem yeni doğum yapmışsın, hem çok üzülmüşsün vs
(bak, kalp acısıyla insan bekleyemez, aceleci davranır, yapılan en büyük hatalardan biridir, bu yanlışı yapma)
bir molaya ihtiyacın var
hayata bir mola ver, eşini düşünmeye bir mola ver, beklentilerine mola ver
bebeğin ve kendin hariç herşeyi ertele
biraz zaman geçsin...

Amin sağolun. İhmal eden ben değilim ki. Ben daha ne yapabilirim ne zaman bi yerlere gidelim desem masraf gözüyle bakıyor evden o kadar bunaliyorum ki

İşte ben de böyle olmaktan korkuyorum. Çünkü duygular bitince eskisi gibi olmayacak farkındayım

Evet olmuyor. Soyleyeceksin ona sana olan duygularımı taze tutmak için yardımcı ol ki hep seveyim seni de . Yoksa evlilik zulüm

Hep böyle pinti mi çok zor öyle ise kendi paranızi kazanmaniz a sevindim kendinize başka uğraşlar bulun ilgiyi ondan beklemek yerine ne bilim üstüne düştükce gidiyo çünkü yada tatile annenizle gidin o gelmesin benim ihtiyacım var sen gelmezsen gelme sana baskı uygulamyorum kendin istedin böyle olmasını falan deyin

Bi kere olumlama yapsam evet ben çok yardimciyim herkes benim gibi mi der. Zaten daha söylemeden arada öyle diyor. Ona kalsa çok yadimci

tatili ben alınca sevindi aa iyi olacak tatile gittiğimiz diyor. Ama öncesinde ayarla deyince masraf

Sen nereye askim ben giderim sana masraf ölmesin sen para kazan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…