Aminn ama küçük yere taşındık köy gibi kiAllah gönlüne ferahlık versin
Kalk kendine bak aynada gülümse bende varım de ..
Çok disari alışveriş yapmasanda gez dolaş ne güzel :))
Evet iyi tespitHergün mutlaka yarım saat 40 dk yürüyüş yapsanız iç huzursuzluğunuz gider. Bende böyleydim oradan biliyorum. Hareket edip vücut hergün yorulunca iç sıkıntısıda kalmıyor kaygılarda. Örneğin çalışan bi arkadaşım işe 3 durak önce inip o kalan 3 durağı yürüyordu yada akşam birkaç durak yürüyüp biniyordu otobüse. Köydeki kadınların neden depresyonu yokta biz şehirdekilerin var. Onlar tarlada bahçede çalısıyor vücudu yoruyor. Biz heryere arabayla gidip oturarark çalısıyoruz yada evde oturuyoruz
Ah benim konum dedim 11 sayfayı da okudum sonuç harekette bereket var oldu bende az galesizlik az halsizlik olunca ben yılın her günü böyleyim maalesefEvet iyi tespit
Az yürüyorum
Yürümeye çalışayım
Allahtan iş çok yorucu da uyuyorum geç olmadan
Evet çok haklısın ama işte ne diyim ki şimdi :)))Ah benim konum dedim 11 sayfayı da okudum sonuç harekette bereket var oldu bende az galesizlik az halsizlik olunca ben yılın her günü böyleyim maalesef
GünaydınEvet çok haklısın ama işte ne diyim ki şimdi :)))
Derdimin çözümü bu diil desem ayıp olur :)))
Zaten çözmek acayip zor
Yüzde 10 da olsa rahatladım
:)
Ay saçmaladım sabah sabah
Hepsini okuduğun için ayrıca teşekkürler
Maşallah Allah sağlık sıhhat huzur versin bol çocuk ihtiyacımız olan ülkemizin ihtiyacı varbenm 3 tane var 4 yide istiyorz rabbim nasip edrse
AminMaşallah Allah sağlık sıhhat huzur versin bol çocuk ihtiyacımız olan ülkemizin ihtiyacı var
Bende öyle bir yerdeyim çok boğuyor insanıAminn ama küçük yere taşındık köy gibi ki
İnan yer yok gezecek
OlmazBende öyle bir yerdeyim çok boğuyor insanı
Örgü or hobi edin olmaz mı ben öyle yaptım mesela bildigin şeylerden yap
Ben mesela iğne oyası öğrenmiştim bunalımdan çok güzel yemenile yaptım sonra :)
Örgüye verince unutuyorsun çünkü o an onu eşitlemek denklemek için uğraşıyorsun mesgala oluyor yani sen bilirsin canım ben 7-24 kendimle kaldığım zamanda saatlerce örgü ordugumj biliyorumOlmaz
Çünkü aklım hep başka şeylerde
Örgüye veremem kendimi
Çok teşekkür ederim desteğin ve okuyup emek verdiğin içinBütün yorumları okudum bu gibi konular hemen dikkatimi ağır depresyon tedavisi gördüğüm için senin geçer hiç merak etme ben bile o kadar ağırken şimdi daha iyiysem herkes iyileşir
Amin çok sağolasınUsenemden herkesin yorumunu okudum donem donem herkese oluyor bence bu ruh hali. Hatta hic gecmiyor vucut bu duruma alisiyor gibi oluyor en caresiz anda yine dibe vuruyorsun bence. Bes gunde sekiz gunluk mesai yaoacak sekikde calistim. Ve bu donemde oglumla da ilgilenemedim cocuk hasta oldu ben yorgun ve gucsuzum. Yataktan cikmak bile istemiyorum ama cikmak zorudnayim hersey herkes bana bakiyor sabah isten geldim yine once bir kahve yaptim miss gibi sonra dusundum neler var neler hastane koselerinde bir tup kandan sifa bekleyen insanlar, evde sogukta yakacak olmadan birbiribe sarilip isinmaya calisanlar, dertliler var bizom derdimiz ne ki elhamdulillah rabbbim saglik versin gerisi hallolir dedim koyuldum islere yaptim ama yine yorgunum. Ama yine sukr ediyorum. Bence bazi anlarda polyanna olmak da cok ise yariyor gibi. Allah hepimize beden ve akil sagligi versin kirginliklar gecmez ama en azindan ayakta durmak icim seberlerimiz var.
Sağol :))Örgüye verince unutuyorsun çünkü o an onu eşitlemek denklemek için uğraşıyorsun mesgala oluyor yani sen bilirsin canım ben 7-24 kendimle kaldığım zamanda saatlerce örgü ordugumj biliyorum
O kadar çesit örnek öğrenmiştim ki hem yaptıkça :)
Et yiyorum aslındaİnşaallah fibromiyalji değilsindir bende de bu şekildeydi...... Et ye kemik sulu çorba iç doktordan sağlık ocağından d vitamini al, magnezyum al. pekmez ye omega için keten tohumu yağı al... Regl den yeni çıkmışsın vitamin enerji depoların boşalmış yerine yenisini koyman gerek üç hafta falan kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?