Neden böyle oldum ben :( düZelir miyim

Evet iyi tespit
Az yürüyorum
Yürümeye çalışayım
Allahtan iş çok yorucu da uyuyorum geç olmadan

Evet iyi tespit
Az yürüyorum
Yürümeye çalışayım
Allahtan iş çok yorucu da uyuyorum geç olmadan
Ah benim konum dedim 11 sayfayı da okudum sonuç harekette bereket var oldu bende az galesizlik az halsizlik olunca ben yılın her günü böyleyim maalesef

Ah benim konum dedim 11 sayfayı da okudum sonuç harekette bereket var oldu bende az galesizlik az halsizlik olunca ben yılın her günü böyleyim maalesef
Evet çok haklısın ama işte ne diyim ki şimdi :)))
Derdimin çözümü bu diil desem ayıp olur :)))
Zaten çözmek acayip zor
Yüzde 10 da olsa rahatladım
:)
Ay saçmaladım sabah sabah
Hepsini okuduğun için ayrıca teşekkürler

Günaydın
Allah kurtarsın bacım hepimizi

Aminn ama küçük yere taşındık köy gibi ki
İnan yer yok gezecek
Bende öyle bir yerdeyim çok boğuyor insanı

Örgü or hobi edin olmaz mı ben öyle yaptım mesela bildigin şeylerden yap

Ben mesela iğne oyası öğrenmiştim bunalımdan çok güzel yemenile yaptım sonra :)

İnşaallah fibromiyalji değilsindir bende de bu şekildeydi...... Et ye kemik sulu çorba iç doktordan sağlık ocağından d vitamini al, magnezyum al. pekmez ye omega için keten tohumu yağı al... Regl den yeni çıkmışsın vitamin enerji depoların boşalmış yerine yenisini koyman gerek üç hafta falan kendine dikkat et

Olmaz
Çünkü aklım hep başka şeylerde
Örgüye veremem kendimi
Örgüye verince unutuyorsun çünkü o an onu eşitlemek denklemek için uğraşıyorsun mesgala oluyor yani sen bilirsin canım ben 7-24 kendimle kaldığım zamanda saatlerce örgü ordugumj biliyorum

O kadar çesit örnek öğrenmiştim ki hem yaptıkça :)

Usenemden herkesin yorumunu okudum donem donem herkese oluyor bence bu ruh hali. Hatta hic gecmiyor vucut bu duruma alisiyor gibi oluyor en caresiz anda yine dibe vuruyorsun bence. Bes gunde sekiz gunluk mesai yaoacak sekikde calistim. Ve bu donemde oglumla da ilgilenemedim cocuk hasta oldu ben yorgun ve gucsuzum. Yataktan cikmak bile istemiyorum ama cikmak zorudnayim hersey herkes bana bakiyor sabah isten geldim yine once bir kahve yaptim miss gibi sonra dusundum neler var neler hastane koselerinde bir tup kandan sifa bekleyen insanlar, evde sogukta yakacak olmadan birbiribe sarilip isinmaya calisanlar, dertliler var bizom derdimiz ne ki elhamdulillah rabbbim saglik versin gerisi hallolir dedim koyuldum islere yaptim ama yine yorgunum. Ama yine sukr ediyorum. Bence bazi anlarda polyanna olmak da cok ise yariyor gibi. Allah hepimize beden ve akil sagligi versin kirginliklar gecmez ama en azindan ayakta durmak icim seberlerimiz var.

Bütün yorumları okudum bu gibi konular hemen dikkatimi ağır depresyon tedavisi gördüğüm için senin geçer hiç merak etme ben bile o kadar ağırken şimdi daha iyiysem herkes iyileşir

Bütün yorumları okudum bu gibi konular hemen dikkatimi ağır depresyon tedavisi gördüğüm için senin geçer hiç merak etme ben bile o kadar ağırken şimdi daha iyiysem herkes iyileşir
Çok teşekkür ederim desteğin ve okuyup emek verdiğin için

Amin çok sağolasın
Sen de tüm mesajları okumuşsun
İşte bu aslında bilerek dert etmek diil
İç huzursuzluğu ile karışık takıntılar yığını gibi
Yoksa hep şükrediyorum sağlığım sıhatim yerinde
Sevdiklerim yanımda
Aşk hayatım güzel ...
Borcum yok
Karnım tok
İşte bu sebepsiz olan bişey
Dert etmekten diil

Et yiyorum aslında
Bazıları b vitamini diyor
B mi d mi ben de bilmiyorum
Vitaminsiz kalmış olabilirim diyet yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…