Neden böyle oldum ben :( düZelir miyim

Yeni regl bitti olamaz da... sebepsiz olmuyo bizim
Psikolojiktir o da
Muayene olduk Çünkü
canm benm ovu testleri var hem iki gunde bir munasebet olursa rabbim sanada verir hem arnizdaki bag da kuvvetlenir .bak ne guzel bitmis simdi basla evinde nese olsa ne guzel olur

canm benm ovu testleri var hem iki gunde bir munasebet olursa rabbim sanada verir hem arnizdaki bag da kuvvetlenir .bak ne guzel bitmis simdi basla evinde nese olsa ne guzel olur
Yüzde yüz katılıyorum tamamen can sıkıntısı boşluk hali bu hal

altından kalkamadğın bir sorunun mu var

Çok sağolun

Teşekkür ederim
Hadi bakalım bana

Aldım ben bi sürü geçen ay denedim tutmadı
Şimdi de içimden gelmedi ovu testi ile denemek
Çok güzel olur tabiii çok sevinirim

Yüzde yüz katılıyorum tamamen can sıkıntısı boşluk hali bu hal
Evet boşluktan

altından kalkamadğın bir sorunun mu var
Yok şükür

mutlulugun yolu cok acik bir sen bir ben birde bebek diyesim geldi. saka bir yana rabbim inss tum isteyenlwre nasip eder bu arkadasimizada innss
İnşallah inşallahhhh aminnn

Bu sıralar ben de öyleyim. Her sene bu mevsimlerde aynıyım. Geçen sene diyetistene başladığımda tahlil sonucu öğrendim ki d vitaminim yerlerde. Yani evet stres kaynaklı da olabilir ama bu halsizliği iyi bilirim ben mutlaka kan tahlili yaptırın

Herşey olabilir

Çalışmıyorsan yine iyi.Ben çalışıyorum kuru ekmek yesem de çalışmasam diye ayaklarım geri geri gidiyor.Ozellikle birkaç ay geçip yıllık izin alamayınca delirecek kıvama geliyorum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…