Çok az bi ferahlık geldiAfiyet olsun gözün gönlün açılmıştır böyle ol işte moralini kendinin bile bozmasına zaman verme
canm benm ovu testleri var hem iki gunde bir munasebet olursa rabbim sanada verir hem arnizdaki bag da kuvvetlenir .bak ne guzel bitmis simdi basla evinde nese olsa ne guzel olurYeni regl bitti olamaz da... sebepsiz olmuyo bizim
Psikolojiktir o da
Muayene olduk Çünkü
Yüzde yüz katılıyorum tamamen can sıkıntısı boşluk hali bu halcanm benm ovu testleri var hem iki gunde bir munasebet olursa rabbim sanada verir hem arnizdaki bag da kuvvetlenir .bak ne guzel bitmis simdi basla evinde nese olsa ne guzel olur
altından kalkamadğın bir sorunun mu varsabahtan beri yaptığım iki şey; duş ve kahvaltı
Yatıyorum saatlerdir
Bikaç gündür böyle
İçimden ne temizlik
Ne yemek
Ne alışveriş hiçbiri gelmiyo
Piyangodan para çıksa mutlu olmayacak gibiyim
Eski neşem kalmadı
Hep bi ümitsizlik...
Mecalsizlik ....
Kalkıcak halim bile yok
Eşime belli etmiyorum
Yemek yapmam şart
Eskiden arada hamurişi yapardım o da yok...
Kişide bitiyo iş ama çözüm bulamıyorum
Çok üzgünüm
mutlulugun yolu cok acik bir sen bir ben birde bebek diyesim geldi.Yüzde yüz katılıyorum tamamen can sıkıntısı boşluk hali bu hal
Çok sağolunAyyy bu sabah ki ben resmen:)
Sonra bi baktım evde heryer heryerde
Zorladım kendimi kalkıp bulasıktı toparlamaydı etrafı camasırdı bitirdim herşeyi
Havalar kötüyken bende hep olur gecici bi tembellik
Kendinizi sosyal aktiviteye zorlayın en kötü gidin bi sinemaya bişeyler izliyin
Emin olun iyi gelicek
Teşekkür ederimBende oyleydim kan degerlerime baktirdim.. demir ve d kullaniyorumm bugun kalkip yemegimi yapabildim en azindan.. bizimki kombo yapiyor bence havalar da etkili psikolojimizi de etkileyince yigilip kaliyoruz.. oncelikli olarak degerlerine baktir derim.. cok cok iyi anliyorum seni.. yerlerde surunduruyor asagi cekiyor resmen.. telkin de iyi gelir ben iyiyim.saglikliyim... hadi bakalim..
Aldım ben bi sürü geçen ay denedim tutmadıcanm benm ovu testleri var hem iki gunde bir munasebet olursa rabbim sanada verir hem arnizdaki bag da kuvvetlenir .bak ne guzel bitmis simdi basla evinde nese olsa ne guzel olur
Evet boşluktanYüzde yüz katılıyorum tamamen can sıkıntısı boşluk hali bu hal
Yok şüküraltından kalkamadğın bir sorunun mu var
İnşallah inşallahhhh aminnnmutlulugun yolu cok acik bir sen bir ben birde bebek diyesim geldi.saka bir yana rabbim inss tum isteyenlwre nasip eder bu arkadasimizada innss
Aminn inşallah canım çok doğru söylüyorsun gerçekten bazı evliliklere bebek çok şartmutlulugun yolu cok acik bir sen bir ben birde bebek diyesim geldi.saka bir yana rabbim inss tum isteyenlwre nasip eder bu arkadasimizada innss
sizde var mi cocukAminn inşallah canım çok doğru söylüyorsun gerçekten bazı evliliklere bebek çok şart
Yok canım henüzsizde var mi cocuk
Herşey olabilirBu sıralar ben de öyleyim. Her sene bu mevsimlerde aynıyım. Geçen sene diyetistene başladığımda tahlil sonucu öğrendim ki d vitaminim yerlerde. Yani evet stres kaynaklı da olabilir ama bu halsizliği iyi bilirim ben mutlaka kan tahlili yaptırın
inss sizinde tez zamnda olurYok canım henüz
İnşallah nasip Allah ne zaman nasip ederseinss sizinde tez zamnda olur
Aminnnİnşallah nasip Allah ne zaman nasip ederse
benm 3 tane var 4 yide istiyorz rabbim nasip edrseİnşallah nasip Allah ne zaman nasip ederse
Arada oluyor ama ciddi rahatsızlık verici durum.Psikolojik brnimkisiHep oluyo mu
Arada mı
Amin inşallahhbenm 3 tane var 4 yide istiyorz rabbim nasip edrse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?