• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle oldum ki ?

Bende de tam tersi :delphin:
Keşke diyorum,,Keşke hiç büyümesemde hep 20 yaşında çocuk kalsam delikafadulden
Evlenipte başkasının derdini çekmektense
Evde oturup, rahat bir ömür çekmek
Çoluk çocuk, kaynana, elti, görümce derdi çekmektense bekar gezmek daha çekici geliyo :tomato:

Kaynana,elti durumlarından ben de hoşlanmıyorum.Yani evliliğin o curcunası beni ürkütüyo,ürkütüyodu:) kendime inanamıyorum,bunları gözüm nasıl görmez oldu bi anda ve böyle hislere kapıldım bilemiyorum.Arada böyle şeyler oluyo demek insana,özüme dönmek istiyorum artıkkaydirigubbakcemile2

bende sneinle aynı duygular içerisindeyim 2,5 yıl oldu ilişkimizde bnm okulum bitmedi ama sevgilim bi kaç gün snra askere gidicek kısa dönem srna gelince iş bulacak inşallah daha var yani önümüzde ama bazen o kadar yoğun hissediyorum ki bu duyguları gözlerimden yaşlar süzülüyor.. senağlama

arkadasın dediği gibi daha çok özlüyorum böle oldukça her gün görüşsek akşam yatınca yanımda istiyorum sarılıp uyumak...

inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bir aile oluruz sevdiğimizle...:Saruboceq:

:utangac:Eveeeeettt çok güzelll,ama düşününce neden daha çok var diye üzülüyorum ondan yanii...

Simdi buraya yazardim yazmasina emme ve lakin gülsüm sultan beni evlilikten korkuttu dersin diye vebal almak istemedim zayir...benneyaptımki

Sadece sunu diyeyim...Üzülme güzelim üzülme....bekarligin tadini cikar...bu günlerini arayipta bulamayacaksin....:delphin:

Çoluk çocuk, kaynana, elti, görümce derdi çekmektense bekar gezmek daha çekici geliyo :tomato:

Akilli kiz seni.....:jeyyar:

Duygularına gem vuramazsın ki neden engel olmak istiyorsun.
Sevdiğin kişi de var bol bol istediğin kadar hayal kur. opuyorumnanaktanYeter ki eyleme geçirmeye çalışma.
İş ve askerlik durumu var diyorsun.
Bu arada bekarlığın tadını da çıkarmaya bak. Ömrün boyunca zaten evli olarak yaşayacaksın.
Aceleye gerek yok.a.s

Hepinize hak veriyorum,yani herkesin söylediğinde,yaşadığı şeylerden dolayı edinmiş oldukları tecrübeler var.Ben yaşamamış biri olarak bilemem nasıl olduğunu,belki ben de keşke biraz daha bekar kalsaymışım dicem;bilemiyorum..Ama bugünlerimi arıcak kadar kötü bişi olmasa gerek diye düşünüyorum.Tabi ki zorlukları çok ama hayatın her anında zorluklar yaşıyoruz.Keşke hayatımızda her şey istediğimiz gibi gitseee...

Hepinize hak veriyorum,yani herkesin söylediğinde,yaşadığı şeylerden dolayı edinmiş oldukları tecrübeler var.Ben yaşamamış biri olarak bilemem nasıl olduğunu,belki ben de keşke biraz daha bekar kalsaymışım dicem;bilemiyorum..Ama bugünlerimi arıcak kadar kötü bişi olmasa gerek diye düşünüyorum.Tabi ki zorlukları çok ama hayatın her anında zorluklar yaşıyoruz.Keşke hayatımızda her şey istediğimiz gibi gitseee...

Hayatim kötü birsey olmasindan degil....

Evlenmek = Sorumluluk....ve bazende bu sorumluluk öyle bir agir geliyorki insana...ah ah bekarlik sultanlikmis diyorsun...keske o basimin bos oldugu günleri daha iyi degerlendirseydim...tadini cikarsaydim....evlenemek icin acele etmeseydim diyorsun......illaki evliliginde mutsuz huzursuz olmana gerek yok bunun icin....

Sadece yükün zaman zaman agir geliyor, hepsi bu.....:delphin:

Ben sana bunu istedigim kadar söyleyeyim....ancak ve ancak evlendikten sonra bunu anlicaksin....

katiliyorum yaaadelikafadulden
evlilik guzel ama zorluklari sorumluluklarida cokkksengözlerimebaksanab

Hayatim kötü birsey olmasindan degil....

Evlenmek = Sorumluluk....ve bazende bu sorumluluk öyle bir agir geliyorki insana...ah ah bekarlik sultanlikmis diyorsun...keske o basimin bos oldugu günleri daha iyi degerlendirseydim...tadini cikarsaydim....evlenemek icin acele etmeseydim diyorsun......illaki evliliginde mutsuz huzursuz olmana gerek yok bunun icin....

Sadece yükün zaman zaman agir geliyor, hepsi bu.....:delphin:

Ben sana bunu istedigim kadar söyleyeyim....ancak ve ancak evlendikten sonra bunu anlicaksin....

Doğrudur,yaşamadığım için bana güzel geliyo belki de..O sorumlulukları almak bana da zor geliyo,hem de nasıl anlatamam..Yani bikaç gündür hiçbişi görmez oldu gözüm,onu atmaya çalıştım üstümden.Ama attım gibi,belli bi süreliğine bişiymiş.Yani gene evlenmek istiyorum tabi ki,ama içimdeki ısrarı susturuyorumhihoyyyt
Teşekkür ederim sana ve düşüncelerini benimle paylaşanlara,başkalarının düşüncelerini öğrenmek iyi geliyo bazenopuyorumnanaktan

bak ben sana ne diciimm...
arkadaslarımın arasında en soooonn evlılıgı dusunen biriydim.bikere o sorumluluk bana gore değildi.. 30 benım için ideal yastı.. hatta kızlara dıyordum kapanısı ben yapıcam die.. hepinizi ellerimle everım soonuncu ben olcam derdım.. ilişkılerım hep kısa surelı olmustur cunku ilişkı ne kadar uzun olursa o derece sorumluluk artıyordu ve ben buna gelemıyordum...sıkıya gelemıyordum iştee. :)
şimdi tam trsi oldu.. okulum bitmeden evlendım kapanısı değil acılısı ben yaptım.. oyle hızlı akıp gecıyorkı zaman bı baktım alyans sol parmagıma gecmıs bile :))) 30 u bırak 24te evlendım :asigim: okulu uzatmalı bıtırdım..
suan arkadaslarım saskın ceyızımı gormeye geldıklerınde demıslerdı..hanı sen kapanısı yapacaktın noldu..acılısı yapıyorsun sımdı diye sakayla karısık sitem edıyorlar :))

yeterkı karsındakı ınsanın ,dogru insan olduguna karar ver.. gerısı gelır zaten..

sen bu dusunceden kurtulmak istiyorsun gerci ozamanda ; yasın kaç bılmıyorum ama.. ilk hefefini okul bitirmek olsun.. ilişkınızı maalesefki 2.plana atacaksın ancak bu sekılde bu evlılık arzusundan kurtulabilirsin.. ;)

ınsan ıster ıstemez etkılenıyor etrafta evlı ınsanlar varsa ve kk dan da okuyorsan etkılenebılırsın.Ben de bırkac gun gebelık bolumunu okudum cocuk ıstıyorum yerimseniben

Back
X